نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    ظاهرا برای 1400 قراره مجلس برق و گاز پتروشیمی ها رو گرون کنه. دوباره اینا بی پول شدن گیر دادن به شرکتها
    حالا این رزم حسینی هم چند ماه دیگه بره و یک جریان اصولگرا بیاد فکر میکنید چی میشه هیچی یک خره دیگه میاد سره کار بدتر از قبلی
    با این خبری که اومد برای خرید شنبه دو دل شدم.
    بیشتر بورس ما پترو و فولاد و سنگ آهنه دیگه . یحتمل برای سنگ آهنی و بقیه معدنی ها هم یک بامبولی در میارن. خلاصه بگم سال بعد بودجه ای در کار نیست برای همین دست تو جیبه همه میکنن
    قبلا یک نمودار از وغدیر زده بودم الان چشمم خورد دیدم قشنگ عکس العمل نشون داده به خط نموداری که کشیده بودم

سلام . عملا دارن سرمایه هارو فراری میدن بخشی هم که موندن ترجیه میدن سراغ سهم های کوچیک با شناوری کم برن . خیلی از شاخص سازها دیگه واقعا به کف قیمت رسیدن منتهی پولی نیست تا جمع بشن . الان خیلی از کانال ها و خبرها فقط شدن انتقاد که البته حق هم دارن میزان انتقادها به قدری زیاد شده که دیگه خیلی هاشو نمیشه گذاشت تو سایت . بنظرم در شرایط فعلی بهتره همسو با بازار حرکت کرد یعنی یا عدم خرید یا خرید سهم های کوچک
    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

ترامپ الان داره سخنرانی میکنه و خیلی هم تند سخنرانی کرده و اصلا کوتاه هم نمیاد کلی هم به چین و دموکراتها بد و بیراه گفت به نظر من احتمال کاندیداتوری ترامپ در سالهای بعد زیاده ممکنه حزب جمهوری خواه قبولش نکنه و از طریق یک حزب دبگه وارد بشه برای اولین بار یک حزب دیگه بجز دموکراتها و جمهوری خواه ها برنده بشه . بایدن سنش زیاده بعید بدونم دور بعد رای بیاره. خلاصه ترامپ یک گزینه خطرناک بر علیه ایران هست و طرفداران زیادی هم داره حتی ممکنه با طرفداری از یک کاندیدا باعث برنده شدن اون شخص بشه. فعلا برای 4 سال از شرش راحت شدیم با اون صدای گهش :D
      ------
      من دوست دارم بازار یا خیلی بره بالا خالی کنم یا بازار بیاد پایین اضافه کنم. حد وسط رو دوست ندارم. فعلا داره میاد پایین
      خرید سهم های کوچک با این قیمتها ریسک خاص خودش رو داره و هر کسی وارد این بازی ها نمیشه
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/06, 21:36.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

اینم گزارش 3 ماهه شستا شرکت اصلی کلی گشتم پیداش کردم.
        این تحلیلش ادامه داره هنوز کامل نشده ...
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/06, 23:45.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

این تحلیل در اوج قیمتی سهم ها تو روزنامه دنیای اقتصاد چاپ شده جالبه جدول ناو شستا رو 163 درصد نوشته . چقدر آدم باید بیسواد باشه تو این قیمت بگه جذابیت داره !
          اینم تحلیلش :
          از نظر بنیادی نیز به‌نظر می‌رسد نمادهای این گروه با توجه به ارزندگی زیرمجموعه‌هایشان و امکان رشد آنها که دارای پتانسیل‌های خوبی نیز هستند، همگی دارای جذابیت هستند و با توجه به ورود پول حقیقی در اکثر نمادهای گروه در روزهای اخیر، به‌نظر می‌رسد بازی رشد کماکان ادامه داشته باشد و شاهد قیمت‌های بالاتری نیز باشیم.

تازه‌ترین برآورد ارزش هلدینگ‌های بورسی
          ----
          این شستا اینقدر تو در تو هست مخم سوت کشید. ولی یک نکته ای که من باهاش مشکل دارم اینه که نصف سود رو بیشتر تقسیم نمیکنن
          قیمت به ناو غدیر خیلی کمتر از شستا هست. غدیر و مهان ناوشون روی 50 تا 60 هست ولی شستا انگار روی 80 درصده !
          -------
          قبلا اینجا گفته بودم دولت کارش با سهام هاش تموم بشه ولش میکنه بدجور میان پایین
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/07, 00:46.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

احتمال فروش های صادراتی اوره با قیمتی بالاتر از پیش بینی اولیه بودجه اوره سازها/ نرخ تسعیر نیمایی در محدوده 25 هزارتومان

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

حسن کلید دیروز گفت ما طوری ارز 4200 حذف کردیم و طوری قیمت اجناس بردیم بالا که مردم اصلا نفهمیدن!!!

باور کنید برای بورس هم همینه... میگه جوری پولها رو سوزوندیم و جوری قیمت سهم ها رو یک-چهارم کردیم که خود سهامداران هم نفهمیدن چه بلایی سرشون اوردیم...

واقعا ما با چه کسانی طرف هستیم؟؟؟؟

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

ریسکهایی که اخیرا به بازار وارد کردن زیاد شده. مصوبه صمت. اخیرا هم برق و گاز فولادی پترویی ها. ریسک اقدام نظامی. کاهش دلار و..
                به نظرم خرید اوراق بهتر باشه با ببینیم چی میشه

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

قیمت خدمات دولتی ریز ریز در حال افزایش . عوارض جاده . عوارض خروج از کشور و اب و برق و گاز و..
                  متاسفانه در سطح شهر صحنه های بدی می بینم که یک پیرزن یا بچه های خردسال توی سرما دارن دستفروشی میکنن. مملکت با این همه ثروت چرا باید وضعش این باشه /:.sadsmiley.:/
                  همتی؛ تورم کاهش می یابد؛ قیمت‌ها به ثبات می‌رسد

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    قیمت خدمات دولتی ریز ریز در حال افزایش . عوارض جاده . عوارض خروج از کشور و اب و برق و گاز و..
                    متاسفانه در سطح شهر صحنه های بدی می بینم که یک پیرزن یا بچه های خردسال توی سرما دارن دستفروشی میکنن. مملکت با این همه ثروت چرا باید وضعش این باشه /:.sadsmiley.:/
                    همتی؛ تورم کاهش می یابد؛ قیمت‌ها به ثبات می‌رسد
                    خوشحالم که افرادی مثل شما رو میبینم که با توجه به وضع مالی شون به فکر سایر افراد هستن و وجدان دارن و در مقابل اتفاقات و فساد ها و بی عدالتی ها سکوت نمیکنند.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

خوراک پترویی ها رانت خاصی نداره. اگه گاز تو خارج ارزون شده خوراک ایناهم طبق فرمول ارزون شده و برعکس. برید ببنید کشورهای همسایه گازشون رو چند به پتروشیمی خودشون میدن.
                      هرجا که کفگیر ته دیگ میخوره اولین جایی که دستشون میرسه پترویی و فولادی ها هست.
                      الان وضع برای فولادی ها بدتر شده چون هم قیمت ۷۰ درصدcis بورس کالا هم بحث افزایش قیمت انرژی بهشون فشار میاره. حالا دلارم باید دید چی میشه ولی انگار اونم یکمی کاهشیه

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

آیا می‌دانستید اگر در سال 94 بجای خریدن یک پراید به قیمت 20 میلیون 800 هزارتومان شما کوین Ethereum به قیمت 1 دلار ( با نرخ آن روز دلاری 3500 تومانی) میخردید امروز با توجه به قیمت اترویم ثروت شما بیش از 6.5 میلیون دلار شده بود و ارزش دارایی شما بیش از 181 میلیارد تومان بود !

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

بعد از گذشت ۵ ماه از نامه ۴۰ اقتصاد دان به روحانی و سقوط بورس باید پرسید چرا تورم افزایش داشته و اینها خفه خون گرفتن
                          همین مجمع امسال شپدیس ۲۰۰ تومن از سود رو بخاطر فروش به دولت تقسیم نکردن . یعنی این قیمت گذاری های دستوری و بدهی دولت تو همه صنایع هست. فولاد بانک پترویی پالایشی سیمانی نیروگاهی و..
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/08, 09:35.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/08, 12:34.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/08, 12:35.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

واکسن هم از امریکا و اروپا و انگلیس هم نمیخریم.
                                ___
                                ببخشید ما مگه بخاطر تحریمها میتونیم بخریم ؟
                                من قبلا هم گفتم واکسن ایران رو روسیه و چین میدن
                                بعد واکسیناسیون اروپا امریکا تازه شروع شده اولم به افراد پیر و کادر درمان زدن. تاثیر اصلی واکسن بعد از از تزریق ۷۰ درصد جمعیت هست
                                ___
                                رهبر انقلاب، امروز: کسانی که فکر میکنند ارتباط با آمریکا باعث بهبود وضع ایران میشود، به ایران قبل از انقلاب که رابطه خوبی با آمریکا داشت، نگاه کنند.
                                ____
                                ما که نگاه کردیم اون موقع بهتر بوده
                                یعنی افرادی که در طاغوت بودن و الانم هستن میگن اون موقع بهتر بوده
                                وضع تورم و رشد اقتصادی امید به زندگی و قدرت خرید هم که خیلی بهتر از الان بوده
                                طرف چند سال کار میکرده خونه ویلایی میخریده الان یک کارمند ۷۰ سال باید پس انداز کنه یک اپارتمان بدرد نخور بخره
                                ___
                                رهبرانقلاب: ما هیچ اصرار و عجله ای نداریم که آمریکا به برجام برگردد

?آنچه مطالبه ما است این است که تحریم‌ها را بردارند
                                ___
                                چیزه دیگه ای نمیخواید ؟ فکر کنم اونی که تحریم شده ما هستیم
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/08, 12:35.

نظر

در حال کار...
                                X