نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

به نظرم سال بعد بازار خوبی داریم دلیلش هم به نظر من این هست که کسری بودجه از محل بورس جبران میشه. همونطور که دژپسند گفت 500 هزار میلیارد تومن تامین مالی کردیم. کسری بودجه اینا یا باید از محل آزاد شدن ذخایر ارزی باشه یا همین بورس که اثر تورمی نداشته باشه. اینا خودشون میدونن اوضاع چقدر خرابه بعید میدونم برن سمت افزایش پایه پولی و چاپ پول.
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/01, 21:21.

نظر

• mohsen55
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 379

با سلام
      اگر پیشبینی سود مثل قبل باشه وهرسه ماه مشخص بشه جقدر ازاین سود اعلامی ساختن که بدنیست.
      در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      به نظر من که پیش بینی سود شرکتها حرکت اشتباهی هست چون شرکتها اکثرا برای اینکه بعدا کسی متضرر نشه و متهم نشن سودشون رو کم پیش بینی میکنن. مثلا گروه غدیر کم پیش بینی میکردن ولی خودروسازها همیشه زیاد پیش بینی میکردن. حالا اگه این شرکتها با 3 تا سناریو سود پیش بینی میکردن بهتر بود. مثلا میزان تولید و فروش و نرخ دلار و نرخ چهانی و... در نهایت شرکت میگفت سناریوی شماره 2 محتمل تره. این کار سازمان هیچ کمکی که نمیکنه هیچی قوز بالا قوزه

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 692

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
        خودکشی از نظر اسلام کاملا اشتباه و حرام است . اگر خبر درست بلشه ایشان قتل هم مرتکب شده
        دوستان لطفا نظر خودرا درباره نظر من اعلام فرمایید

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
          پدر داماد حسن کلید داره وارد میکنه
          8 میلیون دلار هم ارز 4200 گرفته نرخ هم 70 سنت
          یعنی نزدیک 3 میخره 50 میفروشه
          علی برکت الله
          تا برسه ۵۰ تومن دست مصرف کننده چند دست می‌چرخه
          مثلا خود مغازه دار قطعا ۱۰-۱۵ تومن روی هر کیلو سود میکنه
          و البته باز هم سود قابل توجهی نصیب وارد کننده میشه
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

این تاپیک را دوست دارم بخاطر اینکه دوستمون نجیمی با ادبیات خاص خودش یک جورایی اینجا را تبدیل به reality show کرده و به همین دلیل طرفداران خاص خودش را هم داره
            حالا به سبک نجیمی یک چیزی بنویسم که خودم کفم برید وقتی شنیدم

یکی از دوستان که در منطقه ۷ از سازندگان قدیمی و معتبره امروز برام تعریف میکرد که قصد داشت یک مجتمع آپارتمان اداری نوساز را به صورت یکجا به یک شرکت دولتی بفروشه به مبلغ حدود ۱۹۰ میلیارد و توافقی کرده بود با مامور خرید این شرکت که یک دستگاه آپارتمان در همان محدوده به ارزش ۷ میلیارد هم سهم و دستخوش جناب مامور خرید باشه! اما ظاهراً جناب دندون گردی کرده و علاوه بر آپارتمان تقاضای ۵ میلیارد اضافه هم داشته که دوستمون زده زیر میز و کنسل کرده!
            خلاصه یک همچین وضعیت خاصی داریم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
              واااای....چقدر ناراحت کننده... خودش رو میکشت....چکار به بقیه خانواده داشته
              حالا در این اوضاع و احوال چه کسی راضی هست....در روزهای تاریک زندگی باید داشته ها رو پررنگ کرد تا انسان بتونه دوام بیاره
              طرف احتمالا اینقدر آینده خانواده اش را بعد از خودش سیاه و تباه دیده که ترجیح داده رنج اونها را هم کم کنه
              آمار خودکشی بخاطر دورنمای بسیار تاریک آینده برای قشر ضعیف جامعه متاسفانه بسیار بالاست و شاید ۱۰ درصدش هم رسانه ای نشه

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

به نظرم سال بعد بازار خوبی داریم دلیلش هم به نظر من این هست که کسری بودجه از محل بورس جبران میشه. همونطور که دژپسند گفت 500 هزار میلیارد تومن تامین مالی کردیم. کسری بودجه اینا یا باید از محل آزاد شدن ذخایر ارزی باشه یا همین بورس که اثر تورمی نداشته باشه. اینا خودشون میدونن اوضاع چقدر خرابه بعید میدونم برن سمت افزایش پایه پولی و چاپ پول.

خب اگه ذخایر ارزی آزاد بشه که کل حاکمیت الان دنبالشن دیگه گزینه دوم خیلی اهمیتی نداره... دیشب ماله کش اعظم به CNN گفته جو خوابالو فقط بگه میام تو برجام بلافاصله جواب میدیم!

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

والا با این کسری بودجه ای که من می بینم ممکنه یک موج تورمی دیگه سال بعد بیاد که دلار رو تا 50 هزار تومن ببره . البته به شرطی که ذخایر ارزی ایران آزاد نشه و دولت نتونه از بورس یا جای دیگه کسری رو جبران کنه. من بیشتر روی جهش قیمت دلار مثبت هستم و خیلی روی بهبود روابط با بایدن مثبت نیستم چون بایدن هم توافق رو به بحث موشک و منطقه ای ربط داده. فروشنده های سهام هم بهتره ریال نگهداری نکنن. فروش سهام دلاری با پی به ای 5 در کف قیمت. بعد هم به بقیه فحش میدن ! همیشه باید بورس رو توی بلند مدت دید چون در کوتاه مدت همیشه بازار اشتباه عمل میکنه.
                  راستش من با دو واسطه از یکی از سران نظام شنیدم که سال بعد تورم خیلی وحشتناک میشه. گفته بود هر چی میخواید بخرید اینور سال بخرید. نمیخواستم بگم ولی حالا که کسی گوش نمیکنه گفتم. البته دلیلش رو به من نگفت ولی حدسم روی موارد بالا هست که گفتم.
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/02, 10:35.

نظر

• محقق 4
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 72

اسیر جو هیجانی و بی منطق زود گذر کنونی نشوید و سهام ارزشمند خود را به بازار حراج نسپارید.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

شروط تحقیرآمیز سناتور آمریکایی برای توافق بایدن با ایران - مشرق نیوز

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

اوره ۲۲۰ دلاری کجا اوره ۳۵۰ دلاری کجا

نظر

• Bourse-Plan
                          عضو فعال
                          • Jun 2020
                          • 491

والا با این کسری بودجه ای که من می بینم ممکنه یک موج تورمی دیگه سال بعد بیاد که دلار رو تا 50 هزار تومن ببره .
                          نجیمی جان قبلا 3 پیشبینی کردی، و من هر 3 نوبت پیش خودم خندیدم که هیچکدوم درست از آب در نخواهد اومد:

1. دلار 30 هزار تومانی.
                          2. وغدیر زیر 1000 تومان (بعد از اوج گیری و فرود شاخص).
                          3. صندوق پالایش 5 هزار تومانی.

اما هر 3 مورد به حقیقت پیوست. الان هم دوست دارم مجدد تو دلم بخندم و بگم چنین نخواهد شد، ولی 3 تجربه قبلی چیز دیگه ای میگه. به هر حال امیدوارم اینبار اشتباه از آب در بیاد /:.winksmiley02.:/

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

در مورد شپدیس این نکته رو بگم که معاملات سهم بسیار کنترل شده هست و چیزی که مشخصه اینه که وضع شرکت عالیه ولی قیمت سهم هماهنگ با وضع بازار مدیریت میشه. یعنی تا وقتی که بازار همین وضع خراب رو داره نمیزارن سهم بالا بره.

نظر

• خوش نیت
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 237

تا نرخ خوراک ونرخ حامل های انرزی مصوب نشه شپدیس که سهله بابای شپدیس هم تکون نمی خوره

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

فرماندار شهرستان کیوی (کوثر) یک واحد شیر آب را افتتاح کرد !!! ‌?
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X