نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

خب دوستانی که امید به زندگی ندارن و افسردگی گرفتن به نظر من دلایل افسردگی رو پیدا کنن و حذفش کنید ممکنه با دیدن تابلوی بازار حالتون بد میشه نگاه نکنید. خواب تون رو خوب بکنید که من ازش محرومم بخاطر یک همسایه عوضی. خوراک هم خوب باشه و ورزش هوازی بکنید. کانال های تلگرامی فان و فیلم های کمدی. دوری از اخبار بد . اینا کمکتون میکنه. یکمم دایورت کنید. توی اینستا هم حرفای سهیل سنگرزاده رو گوش کنید. سلامتی خیلی مهمتر از پوله. من آدم میشناسم حاضره ده ها میلیارد بده فقط بچه اش راه بره. یا خود طرف تیلیاردره با اینکه جوونه ام اس گرفته افتاده رو تخت. خلاصه قدر داشته های کوچکتون رو بدونید. تا وقتی دارید اونارو متوجه داشتنش نیستید. خیلی ها برای چیزایی که بهش فکرم نمی کنید حاضرن میلیاردها تومن بدن ولی نمیتونن بدستش بیارن. اگه جوان هستید اگه خانواده خوبی دارید و در قید حیاتن اگه بدن سالمی دارید و.. اینا ثروت اصلی هست.
    Soheil SangarZadeh on Instagram: “‎ورق بزن☺️✋🏿

‎عاشقانه عاشق خودت باش😘🌎
    ‎#سهیل #سهیلسنگرزاده #سنگرزاده #فیگور #بدنسازی #ورزش #امریکا #ایران #آمریکا”
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/16, 21:47.

نظر

• بامبو
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 467

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      احساس میکنم از شدت بی پولی و فشار های روحی ما مردم رو انداختن به جون هم هیشکی حوصله هیشکی رو نداره یه حس برتری نسبت به هم توهمی تو بین مردم حکم فرما شده چه تو بدبختی چه تو اقتصاد و .... کاش میگم یه بمب اتم بزنن دقیقا بزنن اونجایی که اول من هستم از اونجا شروع شه هممون بمیریم راحت شیم
      ​امید آخرین چیزی ست که میمیرد!!!

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 690

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        تو این چند روز کلا افسردگی شدید گرفتم کلا امیدی ندارم بیمارستانا پولمونو نمیدن این همه فشار کاری داریم دورو بری هام کلا قطع امید کردن این بورس هم که از یه طرف من یه شرکت خصوصی دارم عمل های مغز و اعصاب و تروما رو پوشش میده ار سال ۹۷ طلب دارم از بیمارستانا این کرونا هم از یه طرف هر روز استرس دارم به قرآن یه بار گرفتم از تنگی نفس نمیتونستم صحبت کنم یکی از دوستام گرفت به رحمت خدا رفت کلی از همکارام گرفتن بعضی هاشون فوت شدن من ۳۲ سالمه خودمو به یه جایی کم و بیش رسوندم ولی از لحاظ روحی خیلی خستم یه زمانی به همه روحیه میدادم مرد میدان من بودم ولی الان ته دلم خالیه
        خالیه بخاطر اینکه احساس میکنم تو این مملکت سرنوشتم دست خودم نیست هرچقدر هم تلاش کنم باز عقبم نگا میکنم میبینم کشور های اطراف دغدغشون چیه ماها دغدغمون چیه یدونه هم دانشگاهی داشتم تخصصش رو تو فیزیولوژی ادامه داد رفت کانادا میگه از لحاظ آب و هوا جای سرد و مزخرفیه بچه کرمانشاه بود ولی میگفت اینجا ۵ سال زندگی می ارزه به یک عمر زندگی تو ایران

توکل بخدا وصبوربودن

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

حدس من اینه که از اوایل اسفند به موازات کارهایی که ایران گفته انجام میده دلار صعودی میشه و این صعود میتونه تا جایی که به یک توافق برسن ادامه پیدا بکنه.
          فرض کنید جای بایدن باشید آیا میاید با ایران توافق برجام رو ادامه بدید؟ من بودم اینکار رو نمیکردم
          الان ایران داره با کارهای پوششی و شرکتهای جعلی تحریم ها رو دور میزنه اگه امریکا بتونه این شرکتها رو شناسایی کنه میتونه فشار سنگینی بیاره. سپاه هم شدیدا رفته تو کار بیت کوین که تحریم ها رو دور بزنن. بیت کوین هم ریسک زیادی داره اگه بگن پولشویی هست و از چرخه کنار بزارنش فاتحش خوندست.
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/17, 09:21.

نظر

• Mehrsana
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1191

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
            حدس من اینه که از اوایل اسفند به موازات کارهایی که ایران گفته انجام میده دلار صعودی میشه و این صعود میتونه تا جایی که به یک توافق برسن ادامه پیدا بکنه.
            فرض کنید جای بایدن باشید آیا میاید با ایران توافق برجام رو ادامه بدید؟ من بودم اینکار رو نمیکردم
            الان ایران داره با کارهای پوششی و شرکتهای جعلی تحریم ها رو دور میزنه اگه امریکا بتونه این شرکتها رو شناسایی کنه میتونه فشار سنگینی بیاره. سپاه هم شدیدا رفته تو کار بیت کوین که تحریم ها رو دور بزنن. بیت کوین هم ریسک زیادی داره اگه بگن پولشویی هست و از چرخه کنار بزارنش فاتحش خوندست.

امریکاییها در اواخر جنگ جهانی دوم و با رشد اقتصادی بالا تونستند دلار رو در قالب توافق برتون وودز (Bretton Woods) به ارز بین المللی تبدیل کنند و ذخایر طلای کشورهای جهان رو جذب کنند و وقتی خوب این کار رو کردند قانون چاپ دلار بر پایه طلا رو یک طرفه لغو کردند و دلار رو یک پول بدون پشتوانه طلا کردند و گفتند پشتوانه دلار، قدرت اقتصادی امریکا هست! اینجوری تونستند طی این سالها سرمایه ها و منابع کشورهای مختلف رو در قبال چاپ کاغذ به داخل کشور خودشون بیارن و خودشون رو به بدهکارترین کشور دنیا تبدیل کنند با بدهی وحشتناک چند تریلیون دلاری! اینجوری اگه روزی اقتصاد امریکا سقوط کنه اون بدهی سنگین به کشورهای دیگه هم دود میشه و میره هوا!

به نظرم ارز دیجیتال رو باید در ادامه سیاست فوق به شمار آورد اما این بار بسیار حساب شده تر! این بار نه اسمی از دولت و حکومت امریکا جایی هست و نه جایی حمایت یا حرفی درباره این ارزهای دیجیتال میشه اما در مقابل هر روز قیمت این رمز ارزها که در عمل هیچ هستند بالا و بالاتر میره! کشورهای مختلف همچون کشورهای جهان سومی به امید کسب سودهای بالا، سرمایه های خودشون رو تبدیل به هیچ! می کنند وقتی این رمز ارزها به اوج خودش رسید به سادگی دست های پشت پرده میتونن با عرضه سنگین یا با خبرهای منفی این رمزارزها رو نابود کنن و اینجوری میلیاردها میلیارد سرمایه و بدهی به کشورهای دیگر رو میسوزونن بدون آنکه در ظاهر چیزی قابل تشخیص باشه... در واقع به گمان من همون سیاست دلار بدون پشتوانه طلا، امروز در قالب رمز ارزها دوباره داغ شده و کشورها و مردم هنوز نفهمیدن که چه خوابی براشون دیدن! در همین کشور خود ما الان روزانه میلیاردها تومن پول داره از طریق صرافی ها به ارز دیجیتال تبدیل میشه و عمل خروج سرمایه از کشور در حال انجامه و چون حکومت الان محتاج این شیوه انتقال پول برای دور زدن تحریمها هست و البته پول خوبی هم از استخراج بیت کوین درمیاره فعلاً سکوت کرده و از این سیستم استفاده میکنه. در نهایت اما بازنده همه کشورها من جمله ما خواهیم بود.

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3143

بازگشت چشمگیر فروشندگان به بازار مسکن

مشاوران املاک مناطق مصرفی پایتخت از بازگشت تعداد زیادی از فروشندگان به بازار معاملات خبر می‌دهند.

به گفته آنها نکته مهم درخصوص رفتار جدید گروهی از فروشندگان آن است که افرادی که تا دو ماه گذشته

نه‌تنها حاضر به ارائه تخفیف نبودند، بلکه قیمت پیشنهادی خود را بسیار متفاوت از ارزش واقعی ملک عنوان می‌کردند

اکنون حاضر هستند قیمت پیشنهادی خود را تا حد قابل‌توجهی تعدیل کنند.

یکی از مشاوران املاک در منطقه ۴ عنوان کرد مالکی که تا ماه گذشته قیمت پیشنهادی

آپارتمان نوساز خود را ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین کرده بود و تمایلی به ارائه تخفیف نداشت

اکنون حاضر است با قیمت پیشنهادی حدود ۲میلیارد تومان ملک خود را به فروش برساند.

قیمت‌ها در بخش قابل‌توجهی از فایل‌های عرضه شده نسبت به حدود دو ماه گذشته

عقب‌گرد کرده و مراجعه خریداران به بازار افزایش یافته است. البته خریداران نسبت به فروشنده‌ها

با احتیاط بیشتری اقدام و سعی می‌کنند چانه‌زنی بیشتری برای تخفیف از فروشنده دریافت کنند.

/دنیای اقتصاد

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

حالا فرض کنیم شما جای ایران بودی ،با کاری که ترامپ کرد ،به نظرت برجام دیگه مفهومی به جز کاغذ پاره داشت؟آلمان و انگلیس و فرانسه و حتی چین و روسیه ،نشون دادن بود و نبودشون در برجام یعنی کشک!!!
                حالا فرض کن4 سال دیگه ترامپ دوباره برگرده که احتمالش هم کم نیست و اون وقت روز از نو و روزی از نو،همین بازی ادامه خواهد داشت.به نظرم این طرف باید تغییرات اساسی در نوع حکومت کردن و سیاست هاش ایجاد کنه که البته این از آراد کردن قدس هم سخت تره:D

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

کسی که اول از برجام خارج شد ایران بود. قرار بود برجام دو و سه اجرا بشه و امریکا از بازار ایران نفع ببره ولی ایران بحساب خودش زرنگی کرد و فکر اینجاشم نمیکرد بعد برجام هم شروع کردن به تست موشک های بالستیک . ایران از اولم برجام رو نمیخواست. برای همینه که میگن ایران روح برجام رو نقض کرد یا میگن ایران به برجام برگرده. بله احتمال رای آوردن مجدد ترامپ هم هست. بایدن سنش زیاده دور دوم بعیده رای بیاره.
                  کلا در ایران چند هزار سال هست بر اساس سلسه حکومت میکنن . ما الان در سلسله آخوندها هستیم و فکر میکنم کلا این دوره 3 تا حاکم داشته باشه.

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2186

برای سلامتِ روان، اگر برایتان مقدور است از بورس فاصله بگیرید.
                    مانیتور کردن لحظه ای بورس حتی در دوران رونق هم فشار زیادی به اعصاب و روان وارد میکنه. در دوران رکود و معاملات فرسایشی این فشار بیشتر میشه . در این شرایط، نوسانگیران حرفه ای هم سود زیادی نمی کنند، فقط دلشون خوشه که مشغول فعالیت هستند.

بهترین بازدهی در بورس وقتی هست که 3 تا 5 سهم بنیادی قوی از صنایع مختلف از جمله معدنی و نفتی را به صورت بلند مدتی خریداری کنید و سالی یک بار حدود مجامع یک نگاه و برسی کنید در صورت لزوم تغییراتی بدهید.

اصولاً بورس به عنوان شغل و درامد اول اگه باشه ، باید بگم شغل بسیار مضخرف و پر استرسی است. بورس مثل فرو رفتن در مرداب است. آدم اولش یه کم ضرر میکنه ، بعد میره تا ضررهای قبلی رو جبران کنه، بیشتر فرو میره تا اینکه، یک آن به خودش میاد میبینه همه زندگیش شده بورس.
                    اگه شغلی دارید ، سعی کنید بورس و بورس بازی، سهم زیادی در زندگی شما نداشته باشه تا نوساناتش باعث نوسان در زندگی و سلامتی شما نشه.
                    امروزه ، دولت شده رقیب تجاری مردم ، و بورسی ها باید با دولت رقابت کنند و حمایتی هم ندارند.
                    افسردگی که خوبه ، گاهی خودکشی و مشکلات شدیدتر روانی ایجاد میکنه.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4931

کسی که اول از برجام خارج شد ایران بود. قرار بود برجام دو و سه اجرا بشه و امریکا از بازار ایران نفع ببره ولی ایران بحساب خودش زرنگی کرد و فکر اینجاشم نمیکرد بعد برجام هم شروع کردن به تست موشک های بالستیک . ایران از اولم برجام رو نمیخواست. برای همینه که میگن ایران روح برجام رو نقض کرد یا میگن ایران به برجام برگرده. بله احتمال رای آوردن مجدد ترامپ هم هست. بایدن سنش زیاده دور دوم بعیده رای بیاره.
                      کلا در ایران چند هزار سال هست بر اساس سلسه حکومت میکنن . ما الان در سلسله آخوندها هستیم و فکر میکنم کلا این دوره 3 تا حاکم داشته باشه.
                      سلسله اخوندها!!! مثل سلسله افشاریان ساسانیان و/:.yead.:/

نظر

• رحیم استرلینگ
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 96

28) اوره فله ایران در هفته جاری حدود ۲۶۵ دلار در هر تن فوب ایران معامله شده است.
                        @validhelalat

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

معاملات پتروشیمی پردیس تماما کد به کد و دستکاری هست. دیروزم بخشی از معاملاتش باطل شد. سهمی که 2000 تومن سود میسازه که قیمتش نباید اینا باشه. حقوقی میخواد یک عده رو پیاده کنه داره روند رو فرسایشی میکنه. خلاصه از من گفتن رکب نخورید. این سهم شده عین دو مارتن هر کی طاقتش بیشتر باشه برنده هست. هر چی بیشتر درجا بزنه بعدا بیشتر بالا میره. مراقب باشید خسته نشید. سهمو نگهدارید برید مجمع سودشو بگیرید دوباره خودش رو بخرید. بالاخره خسته میشن یا یک گروهی دیگه ای میان توی شرکت یا روی سهم میبرنش بالا. الان تو موقعیت خوبی سهم رو میخرید فقط باید اینقدر از نظر ذهنی قوی باشید که نگهش دارید. اگه میتونید معاملات سهمو نگاه نکنید. دقیقا میدونن کیا چقدر سهم دارن تمام معاملات کنترل شده هست. فکر کنید یک زمین خریدید و آینده درخشانی داره. آیا هر روز میرید به زمینتون سر بزنید؟ معلومه که نه. اینم همونه. من فقط اینو میدونم قیمت این سهم اینا نیست و اینم میدونم سهامدار عمده فعلا نمیخواد سهم بالا بره.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/17, 11:37.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای‌ فرمودند: علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و اقبال عمومی مردم در انتخاب شخص اصلح است.
                              رهبر انقلاب: وعده و وعید در برجام کافی است؛ عمل کنند عمل می‌کنیم/ انتخابات پرشور، اولویت اول و بعد، انتخاب اصلح | خبرگزاری فارس

/:.hmmsmiley.:/ به نظر میاد گرایش غرب کشور به سمت ترکیه و پان ترک بیشتر شده و زنگ خطر به صدا درومده
                              چیزی که متن جامعه شنیده میشه اینه که کسی رای نمیده
                              :D
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/17, 21:31.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

قیمت جهانی نفت و کامودیتی ها رو نگاه کنید نفت ۶۵ دلاری مس ۸۶۰۰ روری ۲۸۶۰و... گزارشاتم عالیه. به نظرم کف بازار همینجاهاست. گزارش فصلی شرکتهای بنیادی عالیه

نظر

در حال کار...
                                X