نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

اقتصاد ایران با سرعت به سمت ونزوئلایی شدن پیش میره. تورم مواد غذایی که می بینید بخشی از روند ونزوئلایی شدن هست. هیچ عزمی از طرف نظام برای اصلاحات ساختاری دیده نمیشه. کسری شدید بودجه سال بعد و چاپ پول توسط بانک مرکزی. نهایتا دلار دو سالی در محدوده 25 تومن بمونه بعد مجدد جهش میکنه. روزانه 1700 میلیارد تومن خلق نقدینگی داریم. افرادی که بخاطر ترس از سقوط دلار به 15 تومن سهام فروختن و اوراق خریدن بعدا متوجه میشن چه اشتباه مهلکی کردن. شاید در کوتاه مدت سهام پایین اومده و اوراق سود خوبی داده ولی طبق روند 40-50 سال گذشته تورم هم این سودها و سپرده ها رو بی ارزش میکنه.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

حمید اعرابی، کارشناس بازار سرمایه: صنایع فلزی و پتروشیمی برای سال آینده چشم‌انداز مثبتی خواهند داشت. با توجه به قیمت‌های جهانی و قیمت دلار که به عقیده من کف آن از ۲۲ هزار تومان کمتر نمی‌شود، صنایع فلزی و پالایشی و همچنین پتروشیمی‌ها می‌توانند بازدهی خوب و مناسبی بدهند. در این میان تک‌سهم‌هایی هم می‌توانند اوضاع خوبی داشته باشند اما بیشترین بازدهی مربوط به صنایع فلزی و معدنی و پالایشی و پتروشیمی خواهد بود.
      در حال حاضر هم قیمت دلار و هم قیمت کامودیتی‌‌ها که در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، باعث می‌شود صنایع فلزی، معدنی، پالایشی و پتروشیمی برای سال آینده چشم‌انداز مثبتی داشته باشند. با توجه به شواهد موجود در سال آینده کف شاخص کل بورس یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد و سقف آن هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد خواهد بود. بازار به مدت پنج تا شش ماه بین این کف و سقف بازی می‌کند و منتظر اتفاقات آینده می‌ماند اما مطمئنا کف شاخص از یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد پایین‌تر نمی‌رود و به نظر نمی‌رسد سقف آن بیشتر از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد شود. محدوده شاخص بین یک میلیون و ۱۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد و رفت‌وآمد بین این رقم به معنی ایجاد ثبات برای بازار است. به نظر می‌رسد بدعادت هم شده‌ایم و انتظار داریم همیشه شاخص صعودی باشد و در عرض دو تا سه ماه ۱۰۰ درصد بازدهی به ما بدهد. حرکت شاخص از یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار به معنی ۳۰ درصد سود و بازدهی است. رشد نقدینگی برای سال بعد بالای ۳۰ درصد است و از نیمه دوم سال بعد دوباره شرایط تورمی خواهد بود که بازارها از جمله بازار سهام و سایر بازارها می‌توانند متناسب با این شرایط تورمی حرکت کنند.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

نیازی به هشدار نیست خودمون میدونیم چقدر اوضاع مملکت خر تو خره هر روز بدتر از دیروز . کشوری که توسط روسیه استعمار بشه وضعش بهتر از این نیست. کشوری که حاکمانش سواد اقتصادی ندارن مشخصه چه سرنوشتی داره

پیش بینی بانک مرکزی از تورم مسکن

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

بهترین زمان برای خریده سهام الانه و بهترین زمان برای فروشش هیچ وقت هست !

تو بعضی سهم ها اینقدر حقوقی بی اعتمادی درست کرده که حجم نمیخوره و حقیقی هیچ رقمه جرات خرید نداره. مثل همین شپدیس
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/09, 09:42.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

الان 355 نماد صف فروشه خب میخواستید وقتی تو قله این آشغالها رو میخریدید چشم و گوشتون رو باز میکردید الانم حقتون هست. دیروز یکی از اقوام گفت مثل همیشه تو بورس ضرر کردم 500 میلیون تو سقف قیمتی رفتم شپنا خریدم همش به باد رفته چقدر براش زحمت کشیده بودم گفتم عوضش اونیکه بهت انداخت کلی دعات میکنه تا تو باشی وقتی قیمت سهم ها در کف هست نمیخری و وقتی رسید به قله طمع میکنی میخری و برای همین هر سری ضرر میکنی و تا وقتی درس نگیری و روشت رو عوض نکنی این ضرر هم ادامه داره . یخورده هم به خودش فحش داد . این بورس درسهای خوبی به افراد ترسو و طمع کار میده جوری که تا آخر عمر یادشون بمونه. حتی منو قابل نمیدونن یک مشورت مفتی بگیرن همه عقل کلن /:.yead.:/

چنان روی سهم پی به ای 5 رنج منفی میزنن آدم شک میکنه شاید سود شرکت رو اشتباه حساب کردیم. دلار 15 تومنی نخواستیم نزارید 50 بشه خیلی کار کردید

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3791

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              الان 355 نماد صف فروشه خب میخواستید وقتی تو قله این آشغالها رو میخریدید چشم و گوشتون رو باز میکردید الانم حقتون هست. دیروز یکی از اقوام گفت مثل همیشه تو بورس ضرر کردم 500 میلیون تو سقف قیمتی رفتم شپنا خریدم همش به باد رفته چقدر براش زحمت کشیده بودم گفتم عوضش اونیکه بهت انداخت کلی دعات میکنه تا تو باشی وقتی قیمت سهم ها در کف هست نمیخری و وقتی رسید به قله طمع میکنی میخری و برای همین هر سری ضرر میکنی و تا وقتی درس نگیری و روشت رو عوض نکنی این ضرر هم ادامه داره . یخورده هم به خودش فحش داد . این بورس درسهای خوبی به افراد ترسو و طمع کار میده جوری که تا آخر عمر یادشون بمونه. حتی منو قابل نمیدونن یک مشورت مفتی بگیرن همه عقل کلن /:.yead.:/

چنان روی سهم پی به ای 5 رنج منفی میزنن آدم شک میکنه شاید سود شرکت رو اشتباه حساب کردیم. دلار 15 تومنی نخواستیم نزارید 50 بشه خیلی کار کردید
              نجیمی جان ...شنیدی ...در حق یکی دعا می کردن این قدر پول داشته باشی ندونی چیکارش کنی !!!الان شده حکایت ما ..یه چندرغاز نقد کردیم !!اما نمیدونیم چیکارش کنیم !!!

نظر

• kh25
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 694

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                نجیمی جان ...شنیدی ...در حق یکی دعا می کردن این قدر پول داشته باشی ندونی چیکارش کنی !!!الان شده حکایت ما ..یه چندرغاز نقد کردیم !!اما نمیدونیم چیکارش کنیم !!!

ببخشید جواب میدم

بعضی وقتا هیچ کار نکردن بهتر است
                اگه نمی تونی نگه داری بده برات نگه دارم

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  به نظر من بهترین کار این هست که اگه چیزی نیاز داری بخری یا ارتقا بدی. خونه ماشین ویلا

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

نمیدونم چرا هر چی مسئولین مملکت میگن من بر عکسش رو برداشت میکنم. الان همتی میگه دلار این نرخی نمی مونه والا یک نگاه به قبل میکنم می بینم هر کی به حرفش گوش کرده بیچاره شده . خلاصه مثل من باشید سرتون کلاه نره . هر چی میگن بر عکس عمل کنید . آقای همتی تو که دیروز میگفتی ما مجبوریم سال 1400 سنگین پول چاپ کنیم چطور شد امروز میگی دلار میاد پایین ؟ چرا به مردم نمیگی دلار تا چند سال آینده اعداد بسیار بالایی رو می بینه. چرا نمیگی طبقه متوسط حذف خواهد شد و تعداد بیشتری از مردم توی سطل آشغال باید دنبال غذا باشن. ای مردم بدونید ما در مسیر ونزوئلایی شدن هستیم

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

این امکان وجود دارد که در سال آینده با توجه به بودجه ای که دولت ارائه داده و مجلس در حال تصویب آن است تورم بالایی داشته باشیم و مجددا فنر ارز از جا در رود و مجدا شاهد افزایش قیمت ها باشیم

خدا بخیر کنه. امروزم نرخ نیما رو حدود 8 درصدی کاهش دادن . اینا مانورهای مسخره بانک مرکزی هست. دستتون رو شده وضع دلاریتون خرابه خراب. ولی خب از اینکه تورم سال بعد میگن 35 - 40 درصده و یک عده دارن سود بانکی 20 درصدی میگیرن و 20 درصد از سرمایشون دود میشه خوشحالم.
                      ظاهرا اقتصاد لبنان هم بدجور ترکیده. بعد سوریه لبنانم داغون شد. عراقم که داعش داغون کرد. یمنم که داغون بود داغونتر شد. کلا هر جا ایران دست بزاره با خاک یکسان میشه.

https://www.tabnak.ir/fa/news/103969...B4%DB%B0%DB%B0

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/09, 23:34.

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        این امکان وجود دارد که در سال آینده با توجه به بودجه ای که دولت ارائه داده و مجلس در حال تصویب آن است تورم بالایی داشته باشیم و مجددا فنر ارز از جا در رود و مجدا شاهد افزایش قیمت ها باشیم

خدا بخیر کنه. امروزم نرخ نیما رو حدود 8 درصدی کاهش دادن . اینا مانورهای مسخره بانک مرکزی هست. دستتون رو شده وضع دلاریتون خرابه خراب. ولی خب از اینکه تورم سال بعد میگن 35 - 40 درصده و یک عده دارن سود بانکی 20 درصدی میگیرن و 20 درصد از سرمایشون دود میشه خوشحالم.
                        ظاهرا اقتصاد لبنان هم بدجور ترکیده. بعد سوریه لبنانم داغون شد. عراقم که داعش داغون کرد. یمنم که داغون بود داغونتر شد. کلا هر جا ایران دست بزاره با خاک یکسان میشه.

https://www.tabnak.ir/fa/news/103969...B4%DB%B0%DB%B0

درود،
                        فشار حداکثری حداکثر 2 سال دیگه اگر ادامه پیدا میکرد، جرثومه فساد با دار و دسته اش کامل چمع میشد... وضع این کشورهایی که اشاره کردید مجددا خوب میشه... همون حذبی که این جماعت رو سرکار اوردن(دموکرات) دارن پول های مردم ایران رو آزاد میکنن و این پولها هم قطعا روانه میشه به این کشورها که اشاره کردید.

در کمتر 50 روز از روی کار امدن دولت بایدن(دولت سوم حسین اوباما) امتیازات خوبی به این جماعت داده شده و در قبالش هم چیزی نگرفتن.

1- خاموش کردن موتور تحریم ها و همچنین آزاد گذاشتن دست این جماعت برای دور زدن تحریم و چشم پوشی بر این مسائل
                        2- لغو منع تردد دیپلمات های ایرانی در نیویورک و خانواده های انگلشون
                        3- پس گرفتم نامه اسنپ بک از سازمان ملل
                        4- آزادی سازی بخشی از منابع مردم ایران در عراق و کره و عمان
                        5- عقب کشیدن از قطعنامه پیشنهادی اروپا علیه جمهوری اسلامی
                        6- لغو تحریم حوثی ها
                        7- رضایت برای وام صندوق بین المللی پول
                        8- برخورد سرد با اسرائیل و عربستان برای دلجویی و خوشآیند از جمهوری اسلامی

نظر

• رحیم استرلینگ
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 96

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                          درود،
                          فشار حداکثری حداکثر 2 سال دیگه اگر ادامه پیدا میکرد، جرثومه فساد با دار و دسته اش کامل چمع میشد... وضع این کشورهایی که اشاره کردید مجددا خوب میشه... همون حذبی که این جماعت رو سرکار اوردن(دموکرات) دارن پول های مردم ایران رو آزاد میکنن و این پولها هم قطعا روانه میشه به این کشورها که اشاره کردید.
                          این نوع از رابطه چه منفعتی برای امریکا داره که امیریکا سعی کنه با دادن امتیاز حفظش کنه؟ نفع اصلی رو چین می بره که نفت رو به قیمت ارزون می خره

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

بازار بدجور روی بعضی سهام داره اشتباه میکنه
                            برای مثال نیروگاه جهرم آگهی بلوکی داره روی ۷۰۰ خود سهم داره زیر ۳۰۰ معامله میشه از این دست سهم ها زیاد شدن توی بازار

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

همکارمون اومده درد و دل میکنه 55 میلیون طلاهای زنمو فروختم بترانس خریدم شده 20 میلیون بدبخت شدم. بنده خدا داشت تعریف میکرد من یهو ترکیدم از خنده :))
                              حالا معاون مدیر عامل بترانسم آشناست باهاش حرف زدیم میگف باید نگهداری صبر کنی
                              اوراق جدید دولتی اومد تا 25 اسفند /:.sadsmiley.:/
                              افرادی که فقیر هستن در فقر خودشون مقصرن. من خودم چند بار به این افراد فرصت طلایی دادم ولی بدترین تصمیم رو گرفتن. برای همین حتی اگه تو امریکا رو هم نگاه بکنید می بینید افراد فقیر کم نیست. فقیر بودن انتخاب افراد هست .
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/10, 10:28.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

این مفت فروشی سهام توسط حقیقی ها برای من سئواله آخه تا کی . یخورده برای مالتون ارزش قائل بشید. چقدر اینا تعطیلن
                                یکی از دلایلی که همه تو بخش مسکن سود میکنن اینه که چون نقد شوندگی کم هست همه مجبور به نگهداری هستن و میرن تو سود. سهامم همینه . اینقدر خرید فروش نکنید

زمین نزدیک تنکابن متری 8 میلیون تومن 1000 مترش 8 میلیارد ناقابل ! به نظرم خیلی گرونه

نظر

در حال کار...
                                X