نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

ظاهرا نوشته هاي من به مذاق بعضي ها خوش نيومده ولي اشكالي نداره تا زماني كه مسدود نشم به همين روند ادامه ميدم. هيچ قصد و غرضي نيست الا تحليل و مدرك. واضح هست كه بعضي ها سهمي رو دارند كه من ازش بد ميگم و ناراحت ميشن. به هر حال اگر يك شركتي وضعيت خوبي نداشته باشه با ننوشتن من وضعش خوب نميشه. /:.yead.:/

در مورد آذراب كه 33% تعديل داده بايد بگم يكمي جاخوردم. فكر ميكردم 15% بيشتر نباشه. به نظرم مياد چون اينا ميخوان از آورده 200% افزايش سرمايه بدن بايد سود رو زياد اعلام كنن كه سهامدارا مشاركت كنن. ;)

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

مدتي بود قيمت رانفور رو نگاه كرده بودم . شده 2100 تومن. من همين اواخر 1500 خريدم /:.ohno-smiley.:/ 40% رفته بالا.

روزي كه خريدم دوستان نوسانگير ميگفتن اشتباه ميكني و اين سهم تا 3 ماه ديگه همين قيمت هست. الان دارن حسرت ميخورن.

چقدر روش نوسان ميگرفتم/:.happysmiley:./ همونارو نگه ميداشتم كلي سود ميكردم.

اگر همكاران سيستم بخواد به پي به اي همگروهاش برسه بايد 25% قيمتش رشد كنه. /:.winksmiley02.:/
      سهم رو از 420 تومن جمع كردم. اينجا هم معرفي كردم. جالبه هيدن هم ميزاشتن براي فروش. فكر ميكردن خيلي زرنگن:D منتظر رو شدن سود قراردادهاش هستم . صبرم زياده.

به نظرم گروه بانكي و آي تي فردا وضعشون خوب باشه. خودرويي ها و سيمان و پتروشيمي و معدني ها خراب.

فردا قصد خريد دارم...
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/19, 22:34.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

Kamyar, [۱۹.۰۲.۱۶ ۲۲:۴۰]
        دوباره از اون وقتاست كه دچار وسواس شدم. معمولا وقتايي كه فكر مي كنم موضوعي كه مي خوام در موردش حرف بزنم خيلي مهمه اينطوري ميشم. اجازه بديد اين بار خيلي ساده و راحت حرف بزنم :
        به نظر من تمام موفقيت در بورس تحليل تكنيكال و فاندامنتال نيست. اينها مهم اند خيلي هم مهم اند ولي در كنار اينها يك ميوه ي ممنوعه هم وجود داره. چيزي كه آدمها هرقدر كاركشته تر مي شن كمتر در موردش حرف مي زنند.
        موضوعي كه پرچمش تو دنيا براي اولين بار توسط سوروس بالا رفت. سوروس شاگرد پوپر فيلسوف بزرگ و نامدار معاصر، بجاي انجام دائم محاسبات رياضي و علمي از زاويه ي ديگه اي به تغيير قيمت نگاه كرد.

????????????????

سوروس معتقد بود پول مثل يه گله حركت مي كنه و معامله گر موفق كسي است كه گوشش رو روي زمين بزاره و صداي نزديك شدن گله رو بشنوه.
        رفتار گله وار فقط مختص بورس ايران نيست در همه بازار ها وجود دارد. اينجا فضا براي نوشتن و مثال زدن بسيار نيست. ماجراي گل لاله در هلند رو سرچ كنيد. به بحران ٢٠٠٨ امريكا توجه كنيد. صعود چندصد درصدي قيمت دلار در ايران در سال ٩٠-٩١ رو بخاطر بياريد. اينها همه نمونه هايي از رفتار هاي گله وار در عالم اقتصاد هستند.
        عالم تحليلگري ممكن است به تكنيكال و فاندامنتال تقسيم شود ولي، عالم معامله گري به عقلايي ها و گله اي ها تقسيم مي شود. از نظر من اين دو هيچ مزيتي بر يكديگر ندارند. عقلايي ها چون ميكروفن هاي بيشتري دستشون بوده در طول تاريخ موفق شده اند حركت هاي گله اي رو دائم سرزنش و نكوهش كنند.
        ولي مساله حركت گله اي خيلي فراتر از بازار مالي ايران يا حتي بازارهاي مالي ه. تولستوي جنگ هاي ناپلئون رو نمونه اي از حركت هاي گله اي مي دونست. او مي گفت تمام سربازان فرانسوي با چشماني خون بار از ناپلئون مي خواستند فرمان حمله دهد. خيلي از جامعه شناس ها انقلاب هاي بزرگ مثل انقلاب اكتبر روسيه رو جز حركت هاي گله اي مي دونند.
        ?????????
        اينكه ما دائم حركت هاي گله اي رو نكوهش كنيم تنها خط زدن صورت مساله است. اينها قسمتي از طبيعت اجتماعي انسان اند. حالا هي بگيم پادشاه لخت نيست.
        در واقع موجهاي انساني وجود دارد. در همه جا وجود دارد. در انتخابات وجود دارد. در جنگ وجود دارد. در كمپين هاي مختلف وجود دارد. در بازار هاي مالي و عالم پول هم وجود دارد.
        من با نقدهايي كه بهم ميشه كاري ندارم ولي شما خواننده ي محترم مي تواني اين واقعيت رو بپذيري، بهش فكر كني و در عالم معامله گري ازش استفاده كني يا مي توني تو هم صورت مساله را خط بزني.
        اگر جاي من سوروس اين سطور رو مي نوشت احتمالا مي گفت گروه ها و كانال هاي تلگرامي اكثرا واكنشي به نياز به قرار گرفتن در گله است.
        او با اينكه ليسانس اقتصاد داشت ولي، از تحليل هاي خطي متنفر بود و مي گفت شرايط به اون ايده آلي كه اقتصاد دان ها فكر مي كنند نيست.
        شما ٤ موقعيت در مقابل گله مي تونيد داشته باشيد. ١- نفر اول گله باشيد. ٢ - از نفرات مياني گله باشيد. ٣- نفر آخر گله باشيد و ٤- از بيرون به گله نگاه كنيد و حركت بعدي اش را حدس بزنيد.
        ??????
        من به عنوان دوست مورد شماره ٤ رو بهتون توصيه مي كنم. " فراگله " اي باشيد. حركت هاي گله را تشخيص دهيد. سرعت و قدرتش را دائم اندازه بگيريد و به موقع از حركت گله استفاده كنيد.
        اگر دائم بخواهيد دنباله روي اين و آن باشيد قطعا بجاي خاصي نمي رسيد. گوش هاي تان رو بگذاريد روي زمين و منتظر صداي گله باشيد. دائم از خود بپرسيد حركت بعدي گله به كدام سو خواهد بود.
        من خيلي دلم مي خواست اسم يه سري افراد رو بيارم و با ذكر مثال و ترسيم شكل براتون از حركت گله بگم ولي اونقدر بي دليل اين واقعيت مورد سرزنش قرار گرفته كه نگران شدم دلخوري پيش بياد.
        مرسي ????

------------------------------------------------
        كاميار فراهاني بچه خوبيه. گه گداري تو كانالهاي تلگرامي مي بينمش. همين چند وقت پيش ثشاهد رو فايلش رو بهش دادم. همين فايلي كه اينجا هم گذاشتم ولي حيف كه زود فروختم. ظاهرا فايله كاره خودش رو كرد /.:biggrinsmiley.:/ چند روز پيشم ي تحليل از سيستم بهش دادم. اونم اينجا هست. ظاهرا سيستم رو دايورت كرد /:.smilingsmiley.:/ خودش همراه اول زياد داره.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

خبرش برام رسيد مخابرات رو فروختي و صادرات خريدي. /:.coolsmiley02:./

حتي تعدادش رو هم ميدونم. با 2 شروع ميشه .

گه گاهي از مخابرات مي نويسي كه تابلو نشه خارج شدي. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

همكاران سيستم بسته شد.

توي خريد مراقب باشيد. مخصوصا توي مثبت. بازار داره خراب ميشه.

صف هاي خريد خيلي بي جون هستن. براحتي عرضه ميشن.

فاتحه

من كه سهم هام رو نگه ميدارم. /:.happysmiley:./

چرا بايد سهمي رو خريد كه براي سال بعد تعديل با اهميتي نداده ؟
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/20, 09:59.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

يكي از افرادي كه استراتژي وارن بافت رو تغيير داد فيشر بود. فيشر خيلي به كيفيت سودسازي و فعاليت شركتها اهميت ميداد. گراهام خيلي روي اعداد و ارزش دفتري فوكوس ميكرد. گراهام استاد اصلي بافت بود. خدا بيامرزتش. ولي بعدا بافت فهميد بعضي چيزها رو نميشه توي صورت مالي پيدا كرد. مثلا : رانفور خيلي با ارزش دفتريش فاصله داره ولي چرا من خريدم ؟ چون دارايي نامشهود داره . خيلي از شركتها بازار رو با بهاي تموم شده ميتونن تحت تاثير قرار بدن و رقبا رو بيرون كنن. شركتهايي كه انحصاري هستن اينها حقشون هست فاصله معنادار با ارزش دفتري داشته باشند.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

امروز همه پنچرن /:.yead.:/ بانكي ها هم حقوقي بد خالي كرد. بعيده فردا توشون خبري باشه. خودرويي ها هم قيمتشون پره و در حال اصلاح كردن. بقيه گروه ها هم كه ول معطل هستند حتي اونايي كه تعديل دادن. همونطور كه ديروز گفتم فعلا رفتن رو قنديا ولي قنديا آشغال هستن و هر كس كه ميخره فقط بايد به قصد سفته بازي باشه. بازار بايد سرعقل بياد و راه سهم خوب و بد از هم جدا بشه. تحولات منطقه اي خطرناك شده. امكان درگيري روسيه و تركيه وجود داره و روي ايران تاثير منفي داره.
                به نظر مياد براي بار چندم بازار رو ميبرن بالا بعدش ولش ميكنن. توي اين روند اكثريت سهامدارا ضرر ميكنن الا يك عده خاص. وقتي بلند مدت سهم خوب بخري ترسي از اين سقوط ها وجود نداره.

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

كاميار همراه اول !!
                  تغيير نرخ دلار چقدر روش تاثير داره ؟؟؟
                  به نظر من ر سهمي رو داره كه از بالارفتن دلار سود زيادي ميبره
                  حالا اين سهم چيه
                  پي نوشت
                  http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                  "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

فقط تو بانك ملت حقوقي 66 ميليارد تومن پول از بازار خارج كرد. همچنين صادرات 3.5 ميليارد. حكمت 5 ميليارد. الي آخر.
                    خودرويي ها هم كه گند زدن با اون گزارشاتشون. مخصوصا ايران خودرو.
                    معدني و پتروشيمي و سيمان و كاشي و فلزي هم گند زدن.
                    چند تا گروه كوچك و كم گردش مثل آي تي و دارو خوب بودن.
                    غذايي و قندي هم بگير نگير داشت.
                    به قول وارن بافت wall street people learn nothing and forget every thing
                    اگر يك شركتي توي امريكا نمونه گزارشات گروه سايپا رو بدن به جرم حساب سازي زندانهاي طويل المدت بهشون ميدن. ولي اينجا چي. جلوي چشم همه .
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/20, 18:21.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

همكاران سيستم قبل از تعديل 502 تومن خريدار داشت. بعد از تعديل 14% .منفي معامله ميشه ./:.weirdsmiley.:/

بجاي اينكه ميلياردها تومن پاي يك سهمي بانكي بزارن ببرنش بالا. بيايد همين سهم هاي خوب كوچيك رو با 1 ميليارد ببريد بالا.

شما را چه ميشود اي ابو سفته. بخدا قسم اگر سايپا را در دست راستم و خودرو را در دست چپم بگذاريد ما از سهام بنيادي خويش دست نمي كشيم. واي بر شما ....

الان نشستم در جمع سفته بازارن سايپا. ميگم آخه اين چي داره كه ميخريد. ميگن اقبال داره. آخه اينم شد تحليل. والا من هر چي صورت مالي اينارو زيرو رو ميكنم چيزه مثبتي نمي بينم.

يكي از روش هاي تحليلي جديد در بورس ايران اينه كه راس ساعت 9 چه گروهي سبز ميشه شيرجه بزنيد توش :D
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/21, 11:43.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

منفي 4 گذاشته بودم ديدم بهم دادن. سهمي كه 19% تعديل مثبت ميده منفي ميفروشيد. /:.nono.:/

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

قبلا گفته بودم كه سايپا برعكس همه احتمال زياد سود خوبي اعلام بكنه. امروزم خودشون داشتن ميخريدن. سودي كه اعلام كرده تغيير روش حسابداري هست. به هر حال همه قديمي هاي بازار ميدونن داستان چي هست. يك عده تا خرخره سهم رو دارند و بايد بالا ببرنش. چطور امروز بلوك سايپا كه ونيكي داشت و زير قيمت بود رو نخريدن ؟ چرا هيچ كس بجز خود سايپا اين بلوك ها رو نميخره .
                          حتما ميخوان سهم رو تا قيمت بلوكيش باد كنن. /:.zzzzzz.:/ عجب وضعي شده.

حتما شنيديد چند وقت پيش سهام بدكو كه بازار پايه بوده چي شد. مالك سهام يك شبه غيبش زد و كل شركت رو بالا كشيد. بله اينجا ايران است. فقط كشش نديد.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/21, 20:56.

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

باسلام به شما دوست عزیز
                            اول از همه تشکر به خاطر تحلیل ها و همچنین به اشتراک گذاشتن تجربیات شخصیتون در تمام موارداعم از بورسی و غیر بورسی
                            یه گله هم ازتون دارم و اون زود از کوره در رفتنتون هست وقتی چند نفر پست های شما رو تحلیل میکنن زود عصبانی میشین و یک بار هم تهدید به دیگر ننوشتن کردیدعلیرغم اینکه خودم یکی از سهمام خودرویی هست ولی دوست دارم یه منتقدی پیدا بشه و سهم منو تحلیل کنه و من سهم خودمو از اون زاویه ببینم همون طوری که دیگران حق ندارن از تحلیل ها و ابراز نظر های شما ناراحت بشن شما هم این حق رو باید برای مخالفین خودتون قاعل باشین نوشته هاتون رو تحلیل کنن و این یعنی تضارب ارا و مصداق همه چیز را همگان دانند!
                            یه تحلیل گر پیشگو نیست که هر تحلیلش درست از اب در بیاد و اگر خلاف این شد نتیجه بگیریم که بیسواده شما و رفقای موافق و مخالفتون هستید که باید راه رو به بنده و امثال بنده که بقول خودتون باید حالا حالاها خاک بازاررو بخوریم با نوشته هاتون نشون بدین پس کماکان تحت هر شرایطی منتظر تحلیل های جنابعالی و سایر دوستان هستیم.
                            یه سوال هم در مورد سایت ادان تحلیل داشتم برای عضو شدن تو این سایت چکار باید کرد من هر وقت مراجعه کردم میگه عضو جدید نمی پذیریم و تاریخ عضویت بعضی از کاربرهارو که میبینم همشون مال ماهای اخیر هستش اینا چطوری عضو شدن؟
                            با تشکر

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

ادان تحليل كه خيلي كشكيه. نميدونم والا.
                              روزايي كه اعصاب معصاب ندارم نبايد نقد كنيد /.:biggrinsmiley.:/
                              به هر حال هر كس ناراحته ميتونه خزعبلات منو نخونه :D
                              حقيقتش اينجا به اسم خودم مي نويسم و بنابراين علاقه اي به نقد شدن ندارم. دوستان ميتونن به صفحات جو بازار و سايت هاي همسايه برن و اونجا همديگرو نقد كنن.
                              حقيقتش لايك هاي خوانندگان اينجا براي من اهميي نداره و چيزي به من نميرسه. با نوشتن اينجا هم معروف نميشم. اينجا براي خودم مي نويسم.
                              هر كس فكر ميكنه خوبه بخونه و هر كي فكر ميكنه آشغاله نخونه.
                              ------------
                              تو تلگرام بوركس يك گروه بود مثلا بچه هايي كه خيلي صميمي بودن اونجا بودن. مارو هم اضافه كردن. هيچي همون اول بسم اله فحش ركيك بود كه نثار هم ميكردن. واقعا براشون متاسفم. تازه فهميدم اينا كه خيلي ها فكر ميكنن آدم حسابي هستن چه شخصيت هاي والايي دارن و از چه خانواده هايي بيرون اومدن.
                              ------------
                              تو اين بازار همه به فكر جيب خودشون هستن. كي مياد آدم رو راهنمايي كنه. اگه كسي اينكارو كرد قدرش رو بدونيد.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/21, 21:11.

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                بله سايپا خيلي بنياديه و در صورتهاي مالي اون و سود سهامي كه در چند سال اخير به سهامداران واضح و مشخصه /:.yead.:/ البته گروه قندي رو هم بايد اضافه كرد اونام خيلي بنيادينچه توقعي از بازار هست وقتي خودكفايي با 3650 تومن ارزش دفتري و 700 تومن سود رو 1000 تومن ميفروختن.
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X