نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
    جناب djdreamنظر شما راجع شپلی ومعاملات امروزش چیه
    معاملاتش رو دنبال نميكنم. تا جايي كه ميدونم سهم بجاي سود، زيان ميسازه.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

متاسفانه بجاي اينكه با نظارت صحيح بورس آرام و مداوم رشد كنه فقط به يك عده خاص در گروه هاي خودرويي بازدهي عالي داد و بازار همونطور كه قبلا گفتم بالايي نداره و بيشتر بازار در مثبت ها فرصت فروش هست و هدف شاخص 125000 از دست رفت. حقيقتش بازار سرمايه مديران با سواد و سالم ميخواد.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

دکتر حسین قضاوی معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی، وزارت امور اقتصاد و دارایی در نشست مشترکی که با حضور اعضای هیات مدیره، معاونین فناوری اطلاعات بانک ها به میزبانی مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت خدمات انفورماتیک برگزار شد؛ بر ضرورت عمومیت یافتن کارت اعتباری و نقش آن در رونق اقتصادی تاکید کرد.

به گزارش مدیریت روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک در این نشست ابتدا مهندس سید ابوطالب نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با اشاره به روند تحولات در حوزه بانکداری الکترونیک و عملکرد شرکت در سالهای فعالیت خود به این مهم تاکید نمودند که سرعت تغییرات در این حوزه بسیار بوده و در چنین شرایطی میزان سرمایه گذاری بانک ها در این حوزه نیر باید افزایش یابد تا پاسخگوی انتظارات باشد. از طرفی نباید با برخورد شتابزده دستاوردهای برجام را برای شبکه بانکی به تهدید تبدیل کرد . در حال حاضر اخبار متعددی در خصوص اتصال به ویزا و مستر منتشر می شود غافل از اینکه تمام امور تسویه باید از طریق شتاب انجام شود؛ از طرفی هنوربرخی تحریم ها همچون همکاری شرکت ها و شهروندهای آمریکایی با ایران و امکان استفاده از دلار در تراکنش ها برداشته نشده است و این موضوع روند همکاری با شبکه های بین المللی همچون ویزا ومستر را با ابهام مواجه می کند؛ هرچند در بخشی از توافق نامه این تبصره نیز در نظر گرفته شده است که در صورت ایجاد نمایندگی در کشور ثالث امکان همکاری با شرکت های آمریکایی وجود دارد.
        وی در خصوص استقبال بانکها از سامانه های یکپارچه بانکی خارجی ضمن اشاره به توانمندی های درخور ملاحظه داخلی بر این مهم تاکید نمودند که خرید این سامانه ها یک درصد ماجراست و اجرا و پشتیبانی و اخذ لیسانس مسائل بعدی در صورت عدم نگاه دقیق به موضوع هزینه های گزافی را بر بانک ها تحمیل خواهد کرد.
        مهندس نجفی همچنین بر تدوین سند پساتحریم شرکت با رویکردی به برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود در این بخش پذیرای دیدگاههای همه مدیران بانکی است و ایجاد شرکت های مشترک در حوزه ارتباطات از دیگر زمینه های مشترک همکاری می تواند باشد. از طرفی با ظرفیت های جدید ایجاد شده همچون اخذ مجوز SAP و MVNO از آمادکی ارائه خدمات در این حوزه نیر برخورداریم. افزون بر این با توجه به تفاهم نامه هایی که با شرکت های اینفوسیس و IBM داریم می توانیم زمینه های همکاری بانک ها و شرکت های مذکور را نیز فراهم اوریم.وی همچنین از ورود شرکت به حوزه های گمرک و بیمه در آینده نزدیک خبر داد.
        در ادامه این نشست معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی، وزارت امور اقتصاد و دارایی با اشاره به جایگاه خطیر شرکت خدمات انفورماتیک در تحولات شبکه بانکی کشور به این مهم اشاره نمودند که نمی توان در روند طی شده نقش مدیریت توانمند این مجموعه را نادیده گرفت و همین موضوع است که باعث می شود تا ماموریت های جدید با اطمینان خاطر به این مجموعه محول شود. وی در ادامه با ترسیم مدلی ضمن با اهمیت توصیف نمودن اجرای کارت اعتباری در کشور از حاضران خواست تا دیدگاههای خود را نسبت به دلایل عدم اجرای آن و راهکارهای پیشنهادی عنوان نمایند.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

پيش بيني سال بعد سايپا 10 تومن هست و قيمت سهم حدود 300 تومن. ضمن اينكه شركت تجديد ارزيابي هم كرده و ديگه دارايي خاصي هم تو دلش نداره.
          اونايي كه ورنا مثبت 40 خريدن خيلي كارشون درسته /:.wacsmiley.:/

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

كي بي سي چجوري كله كرد پايين. چقدر خبر الكي براش ميساختن همين اواخر. براي همين من هميشه ميگم نبايد خريد حقوقي ملاك خريد سهم باشه. چون به دلايل مختلف سهم رو ميخرن و يكدفعه زير سهم رو خالي ميكنن.
            يكي از سهم هاي خوب بازار پايه كه زير ارزش دفتري بود الحاوي بود كه هم تعديل خوب ميداد ولي مشكلش بدهي و دي پي اس بود و من به بعضي از دوستان پيشنهاد داده بودم براي خريد و امروز بلوكش رو زدن.
            اميدوارم اين نامديرهاي بورس معاملات بازار پايه رو آنلاين كنن. خيلي از سهم هاي بازار پايه بهتر از تابلو اصلي بورس هست.
            بازارپايه سهم هاي خوبي توش داره كه حتي فكرش رو هم نميكنيد. جالبه همه سهم هاي بازار رشد كردن بجز همين سهم ها.
            يكي از مديرهاي پتروشيمي مدتي تو خودروسازي بود ميگفت چقدر اينا فشل هستن. اينهمه پرسنل و مدير كه فقط براي شركت هزينه دارند و هر روز رو به افزايش هستند. متاسفانه نميتونم تو جزئيات برم ... اون مديره جزو يكي از همين شركتهاي بورسي هست و يك چيزايي براي من تعريف ميكنه از داخل گروه كه شاخ در ميارم.

رانفور :
            nvmo چي هست حالا ؟

چرا عموهای فیتیله‌ای ۴ سال با تاخیر برگشتند؟ / نظری جویباری در خطر محرومیت مادام العمر از فوتبال / ارایه بیمه درمانی جدید برای این گروه از بازنشستگان+جزییات / زمین در برابر حرف؛ ایده «زامبی‌وار» ترامپ کی‌یف را به زانو در می‌آورد؟ / فال و طالع شما در 24 مرداد چیست؟ / کیفیت هوای تهران قابل قبول است / مطرح‌ترین بازیکنان بدون تیم لیگ برتر ایران / «خیزش» مردمی _ حاکمیتی؛ لازمه عبور از بحران کم آبی / واکسن آنفلوانزا هم لاکچری شد! / عکس سفر در زمان تیپ ویژه بهروز وثوقی و گوگوش در زمستان 1352 / تمهیدات ویژه برای بازگشت زائران اربعین - تسنیم / استقلال , اربعین , ایران , علی لاریجانی , اسرائیل , دونالد ترامپ , غزه , اربعین 1404 , روسیه , پرسپولیس , اربعین حسینی , تراکتور

sap
            Explore market-leading software and technology from SAP. Become an intelligent, sustainable enterprise with the best in cloud, platform, and sustainability solutions – no matter your industry or size.

البته من خودم با sap كار كردم كه نوعي erp هست. بيشتر شركتهاي خيلي بزرگ استفاده ميكنن. بعيد ميدونم بتونن بازار همكاران سيستم رو دستشون بگيرن. چون همكاران از شركت كوچيك تا بسيار بزرگ رو پوشش ميده و بازار رو قبضه كرده. ضمن اينكه اشاره كرده به بحث ارتباطات و احتمالا اتوماسيون اداري و نه بخش نرم افزارهاي مالي.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/29, 20:10.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

فولاد رو تو واچ داشته باشید .........حدس میزنم هفته بعد بازیش شروع بشه با همه خبرها و رانت ها میره تا 150 و بعد 170

125 شکارش بکن

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

حقيقتش آينده از آن high tech هستش و اين موضوع توي وال استريت اثبات شده و ايران هم با پيوستن به جامعه جهاني متوجه خواهد شد كه شركتهاي انفورماتيك خواهان دارن نه خودروساز.
                بزودي سهام هاي ايران تو تركيه قابل خريد و فروش ميشه. اونوقت معلوم ميشه چه سهمي خوب و آينده داره.
                سهم هايي كه حاشيه سود بالايي دارن.

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  پيش بيني سال بعد سايپا 10 تومن هست و قيمت سهم حدود 300 تومن. ضمن اينكه شركت تجديد ارزيابي هم كرده و ديگه دارايي خاصي هم تو دلش نداره.
                  اونايي كه ورنا مثبت 40 خريدن خيلي كارشون درسته /:.wacsmiley.:/
                  من نمیدونم شما سبک کارت چیه
                  حدود دو ماهه داری از خودرویی سایپا بد میگی
                  من رنا رو از 77 خریدم و 130 باز شد بازم خریدم خیلی ها وقتی 130 باز شد خارج شدن و خیلی کانالهای سیگنال فروش گفتن خطرناکه
                  ولی ما خریدیم و شد /:.rolleyessmileyani
                  ببین اصلا مهم نیست سبک کارت یکقل و دوقل است یا هر چی
                  من تحلیگر بنیادی هستم و لابد یک چیزی پیدا میکنم که چهارتا همکار خودم قادر به یافتنش نیستن حالا چون من نمیفهمم دلیل نمیشه بازار هم نفهمه
                  کسانیکه ورنا خریدن یا سایپا همه حرفه ای بودن اصلا فرصت ورود نداد که امثال حقیقی بتونن برن بخرنش یک نگاه به هیستوری سهم بنداز
                  فقط یکروز فرصت ورود داشتی اونم در 130 تومن که هیچکدومون از حقیقی ها حتی سیگنال فروشا جرات نکردن بخرن
                  الانم دیروز من از تو صف 8 میلیونی فروش شپلی خرید کردم امروز هم صف خرید شد
                  شرکت زیان انباشته سنگین داره و تو ده سال گذشته یک یک ریالی کف دست سهامدار نذاشته
                  حالا چطور با تحلیل بنیادی اینو میخرم بماند :D
                  بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی:.thumbsupsmileyanim
                  حالا تو این مدت شما خودتو علاف 4 تا سهم کردی هر روز هم پست میزنی خودرویی فلان ..بازار درک نمیکنه.. مدیرها نا لایق ان ووو:^o
                  پي نوشت
                  http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                  "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

حقيقتش خودرويي ها كلاه گشادي سره ملت گذاشتن. امسال كه سود خبري نيست. سود سال بعدم كه چيزه خاصي نبود. مطمئن هستم سال 96 هم سود قابل توجهي نميسازن. حالا سايپا اين 10 تومن سود سال بعدش رو ميخواد چقدر تقسيم كنه. /:.happysmiley:./ يعني پي به اي 30 خنده داره.
                    همه ميدونن حباب هست. حالا كي ميخواد خريداراش رو نفره داغ كنه خدا ميدونه. هر كي بدون رانت سايپا 80 تومني خريد نوش جونش ولي هركي 300 تومني خريد و نابود شد فردا معترض نباشه. چون ما از اين چيزا تو بورس زياد ديديم.

ضمنا من خيلي ناراحتم .بله چرا نبايد ناراحت باشم وقتي سهمي ميخرم كه 15% تعديل مثبت ميده و 15% قيمتش كم ميشه. اين ضعف تحليل من نيست. بلكه فساد بورس رو نشون ميده.

نظر

• argo
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 745

شناسایی سودهای کاغذی و سودهای غیر عملیاتی بسیار ساده است
                      تمام شرکتهای تو بورس هم میدونند حتی اگر سود غیرعملیاتی شناسایی کنن ملت اشتباها بهش پی بر ای میدن
                      سایپا 50 تومن سود غیرعملیاتی شناسایی میکنه ملت هم پی 5 میدن و 250 میخرنش
                      تو عرضه اولیه هم همینطوره
                      ولی سایپا نکته جالبش شناسایی سودهای شبکه ای و موازی زیر مجموعه هاست
                      حاضر شدن 350 بلوک رو از خودشون بخرن ولی 330 از ونیکی نخرن !!!!!
                      حالا این داستان سایپا تازه شروع شده
                      سهمی که رشد جالبی در اتی خاهد کرد خمحرکه است
                      شرکتی که سودی به سهامدار نمیده و استارت فروش بلوکش زده شده است هنوز تجدید ارزیابی و بازی پارس خودرو مانده است
                      سایپا تو بی کنتنیو .....
                      پي نوشت
                      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

کارت‌های بانکی خارجی در راه ایران

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی از ورود نخستین کارت های بین المللی در نظام بانکی کشور در سال آینده خبر داد.

کد خبر: ۵۷۱۴۳۳
                        تاریخ انتشار:
                        ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
                        -
                        29 February 2016
                        مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی از ورود نخستین کارت های بین المللی در نظام بانکی کشور در سال آینده خبر داد.

به گزارش تسنیم، داوود محمد بیگی درباره ورود کارت های بین المللی همچون «ویزا کارت و مستر کارت» و دیگر کارت های بین المللی به بازار ایران، افزود: هر چند محدودیت های برای بهره گیری از این کارت ها وجود دارد اما برای پاسخ گویی به نیاز مشتریان بعد از برجام، مذاکراتی با دو بانک جی.بی.سی (JBC) ژاپن و سی.یو.پی (CPU) چین انجام شده است.

وی ادامه داد: بر همین اساس در دو هفته گذشته جلساتی با مسئولان این بانک ژاپنی برگزار و قرار شد کارت های این شرکت در کشورمان عملیاتی شود.

وی پیش بینی کرد: کارت های ژاپنی در 6 ماه نخست سال آینده در نظام بانکی کشور عملیاتی و برای مشتریان ایرانی صادر شود.

این مقام مسئول در بانک مرکزی گفت: کارت های جی.بی.سی در 130 کشور دنیا پذیرندگی دارد ضمن اینکه 30 میلیون فروشگاه در دنیا زیرپوشش آن قرار دارند؛ البته این میزان پوشش دهی نصف شبکه ویزا کارت است.

به گفته وی، دارندگان کارت های جی.بی.سی می توانند از این کارت ها در کشورهای جنوب شرقی آسیا و اروپا استفاده کنند اما پوشش دهی این کارتها در آمریکای شمالی ضریب نفوذ بالایی ندارد.

به گفته وی، کارت های جی.بی.سی تا حدود زیادی حمل پول به کشورهای آسیای و اروپایی را آسان می کند.

محمد بیگی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی به طور قطع برای ورود کارت های بین المللی برنامه هایی را در دستور کار دارد، افزود: با توجه به شرایط ایجاد شده در پسابرجام، مشتریان بانک ها انتظاراتی را برای بهره گیری از کارت های بین المللی دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه، بانک مرکزی از پنج ماه گذشته اقداماتی را در این زمینه انجام داده است، اظهارداشت: در همین زمینه برنامه ریزی هایی برای اتصال شبکه شتاب با شبکه های خارجی همانند ویزا و مستر (کارت) انجام شده است.

وی با یادآوری وجود شبکه های پرداخت بین المللی در دنیا، افزود: بزرگترین این شبکه ها مربوط به ویزا، مستر، JBC ژاپن و cup چین است اما برای برقراری ارتباط با این شبکه های بین المللی به انجام تغییرات در شبکه های داخلی نیز نیاز هست.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی گفت: بعد ازعملیاتی شدن برجام مکاتباتی با این چهار شبکه پرداخت بین المللی انجام شد؛ اما به دلیل آمریکایی بودن شرکت های ویزا و مستر کارت، محدودیت برای ورود آنها به بازار ایران وجود دارد.

وی افزود: البته بخش حقوقی بانک مرکزی درنظر دارد با بهره گیری از فرصت های برجام، این مشکلات و محدودیت ها را رفع کند و اقداماتی را در این زمینه انجام داده است.

محمد بیگی تصریح کرد: البته منظور بانک مرکزی اتصال رسمی با شبکه های پرداخت بین المللی است اما برخی از بانک ها به صورت غیررسمی از طریق بانک های ارمنستان و آذربایجان این کارت ها را صادر می کنند که مورد نظر بانک مرکزی نیست زیرا در این صورت مشتریان ایرانی به عنوان مشتریان بانک های ارمنستانی و آذربایجانی محسوب می شوند.

وی با تاکید بر اینکه، بانک مرکزی تلاش دارد به صورت رسمی به شبکه های بین المللی پرداخت متصل شود، اظهارداشت: طبق اخبار منتشر شده، برخی از بانک ها بهره گیری از این کارت ها را برای مشتریان خود امکان پذیر کرده اند اما این امر از طرق غیررسمی انجام می شود.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی به هزینه پردازش توسط شرکت های بین المللی نیز اشاره کرد و گفت: بانک مرکزی در تلاش است تا تخفیف های مناسبی را از این شرکت ها برای مشتریان ایرانی دریافت کند زیرا شرکت های بین المللی بابت پردازش هزینه هایی را دریافت می کنند و بر همین اساس در حال چانه زنی با آنها هستیم.

وی، «پرداخت نکردن هزینه توسط مشتریان این کارت ها برای انجام تراکنش های داخلی» را خط قرمز بانک مرکزی اعلام کرد و افزود: نباید مشتریان ایرانی برای بهره گیری از خدمات داخلی هزینه ای را پرداخت کنند و فقط در صورت خروج از کشور این خدمات شامل هزینه خواهد بود

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

من خودم ميخوام حق استفاده نشده رتكو رو اگه پايين فروخته بشه بخرم. احتمالا تعداد بالا . چون اگه بخوام اون تعداد از رو سهم جمع كنم قيمت سهم ميره بالا و حقش هم گرون ميشه. ضمن اينكه ممكنه سهم هم صف بشه.

الان يكي از دوستاي خرمايه اينجا بود ميگفت ديروز بهش زنگ زدن بانك پارسيان 200 ميشه. اون خودش خيلي سهم داره. ولي من نميخرم صرفا جهت اطلاع گفتم.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

زندگي من به 2 قسمت تقسيم ميشه. قبل از بورس . بعد از بورس :D

بورس براي آدم هدف درست ميكنه و باعث ميشه زندگي از يك نواختي دربياد.

اصولا من به همه ميگم تو بورس نيايد چون وقتي يك سود خوب بكنيد ديگه نميتونيد ازش خارج بشيد. دقيقا افرادي هستند كه اعتياد به بورس دارند. و اين اعتياد از نظر پزشكي اثبات شده چون مغز در ازاي پاداش هورمون ترشح ميكنه. من جايي خوندم كه همون هورموني كه كسي كه هروئين مصرف ميكنه ترشح ميكنه. در اعتياد آور بودنش شكي نيست.
                            افرادي در بورس موفق هستند كه احساساتشون رو از بازار جدا كنند و از كاهش قيمت و افزايش قيمت سهمشون خوشحال و ناراحت نشن. بيشتر افراد زماني كه سهم بالا ميره ميخرن و زماني كه ميان پايين ميفروشن. براي همين 95% افراد در بورس ثروتمند نميشن. خيلي از اوقات بايد آگاهانه خلاف جهت شنا كرد.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

اينم براي بورس كالا. كه الان سهمش ذليل شده.

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                من نمیدونم شما سبک کارت چیه
                                حدود دو ماهه داری از خودرویی سایپا بد میگی
                                من رنا رو از 77 خریدم و 130 باز شد بازم خریدم خیلی ها وقتی 130 باز شد خارج شدن و خیلی کانالهای سیگنال فروش گفتن خطرناکه
                                ولی ما خریدیم و شد /:.rolleyessmileyani
                                ببین اصلا مهم نیست سبک کارت یکقل و دوقل است یا هر چی
                                من تحلیگر بنیادی هستم و لابد یک چیزی پیدا میکنم که چهارتا همکار خودم قادر به یافتنش نیستن حالا چون من نمیفهمم دلیل نمیشه بازار هم نفهمه
                                کسانیکه ورنا خریدن یا سایپا همه حرفه ای بودن اصلا فرصت ورود نداد که امثال حقیقی بتونن برن بخرنش یک نگاه به هیستوری سهم بنداز
                                فقط یکروز فرصت ورود داشتی اونم در 130 تومن که هیچکدومون از حقیقی ها حتی سیگنال فروشا جرات نکردن بخرن
                                الانم دیروز من از تو صف 8 میلیونی فروش شپلی خرید کردم امروز هم صف خرید شد
                                شرکت زیان انباشته سنگین داره و تو ده سال گذشته یک یک ریالی کف دست سهامدار نذاشته
                                حالا چطور با تحلیل بنیادی اینو میخرم بماند :D
                                بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی:.thumbsupsmileyanim
                                حالا تو این مدت شما خودتو علاف 4 تا سهم کردی هر روز هم پست میزنی خودرویی فلان ..بازار درک نمیکنه.. مدیرها نا لایق ان ووو:^o
                                در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                شناسایی سودهای کاغذی و سودهای غیر عملیاتی بسیار ساده است
                                تمام شرکتهای تو بورس هم میدونند حتی اگر سود غیرعملیاتی شناسایی کنن ملت اشتباها بهش پی بر ای میدن
                                سایپا 50 تومن سود غیرعملیاتی شناسایی میکنه ملت هم پی 5 میدن و 250 میخرنش
                                تو عرضه اولیه هم همینطوره
                                ولی سایپا نکته جالبش شناسایی سودهای شبکه ای و موازی زیر مجموعه هاست
                                حاضر شدن 350 بلوک رو از خودشون بخرن ولی 330 از ونیکی نخرن !!!!!
                                حالا این داستان سایپا تازه شروع شده
                                سهمی که رشد جالبی در اتی خاهد کرد خمحرکه است
                                شرکتی که سودی به سهامدار نمیده و استارت فروش بلوکش زده شده است هنوز تجدید ارزیابی و بازی پارس خودرو مانده است
                                سایپا تو بی کنتنیو .....
                                فعلا که سایپا سود سال بعدشو 100 ریال اعلام نمود
                                کاش اون موقع هم که خودرویی ها منفی خواهند شد از این نظرات باز هم ببینیم
                                پ.ن من خودم هم سهام خودرویی دارم ولی خودم هم می دونم که هیچ خبری توشون نیست
                                آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2016/03/01, 11:10.
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X