کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سابقه نشون داده وقتي پول تو بازار كم ميشه اجبارا ميان رو سهم هاي كوچيك و به نحو خفن ناكي ميبرن بالا. البته فعلا بازار بالايي نداره. تو هيچ سهم و گروهي. بعد از آروم شدن بازار اين اتفاق ميوفته.
قيمت دماوند و وسبحان در محدوده قيمت عرضه اوليه /:.yead.:/ ولي ساينا رو ببينيد چون كوچيكه هنوز چقدر فاصله داره.
و اما رتكو :
http://www.pgsoc.ir/
فاز اول پالايشگاه ستاره خليج فارس تا شهريور وارد مدار ميشه.
دو تا فاز بعديش هم تا آخر دوره اول رياست جمهوري يعني تا 14 ماه ديگه بايد افتتاح بشه كه به اسم اين دولت تموم بشه. عجيب دنبالشن كه زودتر تموم بشه. حالا بجز اين پالايشگاه سيراف و آناهيتا هم هست. اگه بخوام از پتروشيمي هايي كه ميخوان افتتاح بشن و يا افزايش ظرفيت بدن و يا در دست احداث هستن كه مثنوي هفتاد من ميشه. حالا بگذريم كه اين شركت خدماتش فقط محدود به پالايشگاه و پتروشيمي نميشه و در هر پروژه اي در هر صنعتي حرفي براي گفتن داره.
جالبه شركت 11 تا دفتر داره كه يكيش توي هلند هست.
ورود 2 حقوقي جديد به رتكو رو به فال نيك ميگيريم. مدبران اقتصاد و مهرآوران كوري نارون. خوب هر چي جلو تر ميريم دوستان حقوقي بيشتر به ارزش سهم پي ميبرن. يادتون هست كه از سهمو 550 سيگنال خريد دادم و حقش رو 430 حجيم خريدم و قبلش كلي سيگنال دادم. ولي ظاهرا كسي مارو جدي نگرفت. باشه وقتي 5000 تومن شد ميايد ميخريد. همين چند روز پيش كه اينهمه گفتم بخريد هيشكي نخريد و بيشترش رو خودم خريدم و الباقي هم دوستان خودم بودن.
امیدوارم فقط تبلیغ سهمتون نباشهو مسلما سهم خوب نیاز به تبلیغ نداره چرا اینهمه اصرار استاد؟>
حيفم مياد بقيه سود نكنن. البته همونطور كه گفتم كسي هم به حرف من گوش نكرده. /:.yead.:/ البته بهتر حقوقي بخره صبرش بيشتره.
-------------------
اينايي كه امروز منفي 5 خودروئي خريدن همه نوسانگير هستن و 10 درصد بياد بالا همرو ميدن و دوباره ريزش. زير سهم شله.
سنگ آهني ها و فولادي ها خبري توشون نيست و فقط با درست كردن صف دارن به ملت سهم ميندازن كه حقوق كارمنداشون رو در بيارن. بزودي خريداران در صف خريد به صف فروش ميليوني خواهند پيوست. /:.yead.:/
يك سهامدار حقيقي هم امروز به تركيب سهامداراي رتكو اضافه خواهد شد.
رشد اصلي سهم بعد از جمع كردن حق هاي سهم شده خواهد بود.
دوست گرامی شما فقط رتکو دارید؟
مطمئنا سنگ آهنی هاو فولادی ها فردا به مقاومت ها میرسن و هفته دیگه صف فروشن.
نظرتون رد مورد بموتو و بترانس چیه؟
خير بجز رتكو سهم هاي ديگه هم دارم.
بموتو كه تازگي ها بررسي نكردم ولي نظرم روش مثبت نيستم. بترانس هم قيمتش پره و فقط به علت اينكه مهدي مومني و قوامين روش هستن براش خبر ميسازن و گرنه تو اين قيمت ارزندگي نداره.
كلا نظري در خصوص خريد و فروش هيچ سهمي ندارم.
نظر