نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

با این مردمی که برای ایران خودرو ۲۵۰۰ تومنی اینجوری میرن تو صف خرید نباید از کاهش قیمت سهم ها ناراحت بود.
    ----------
    سونامی خطرناک پول بی اعتماد آماده هجوم به چهارراه استانبول
    طی اردیبهشت ماه امسال بطور متوسط بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان نقدینگی روزانه وارد بازار سهام شده
    ---------
    نترسيد بابا اينقدر دلار بالا ميره كه همه سقف هاي الان ميشن كف هاي تاريخي /:.yead.:/ دولت دلار نداره كه همش دروغ ميگه . الانم از نداري براي سير كردن شكم كارمندا و ملت افتادن به فروش سهام و اموال. اينا هم ته بكشه بايد دكه چاپ پول رو محكم تر فشار بدن. بورس ايران داره راه بورس ونزوئلا رو ميره. دلار آزاد سال بعد بالاي 30 هزار تومن رو مي بينه. همه ميخوان از ايران فرار كنن هر كي يكم وضعش خوب ميشه ميخواد فلنگ رو ببينده تقاضا براي دلار بالاست. امروز كلي جنس كه ارز نيمايي ميگرفت رو حذف كردن. اصلا دلار نيمايي گيره كسي نمياد كه. شب دراز است و قلندر بيدار
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/16, 21:33.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دوشنبه بازار جمع میشه به نظرم

بورس جایی هست که مردم برای خرید ایران خودرو که سالی 12000 میلیارد تومن زیان میسازه در قیمت 2600 تومن صف خرید میرن و برای سرمایه گذاری غدیر با 7000 میلیارد تومن سود، برای فروش سهمش در قیمت 850 تومن صف فروش میرن

رهبر از بورس حمایت میکنه ولی در صدا و سیما که تحت نظر خودش هست برنامه میزارن بورس حبابه و با شرکتهایی که تحت نظر خودش هست مثل غدیر و... آبشاری سهم عرضه میکنن. بالاخره تکلیف خودتون رو مشخص کنید
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/17, 07:39.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

اونایی که سهام فروختن جایی نمیرن دوباره میخرن. بعضی پایین تر بعضی بالاتر

تا حالا نشده جایی بخونم بزرگترین سرمایه گذارای جهان سهامشون رو بخاطر پایین اومدن قیمت سهم بفروشن ولی وقتی پایین اومده اضافه کردن. اگه از اونها زرنگ تر هستید نوسان بگیرید

زیر مجموعه های غدیر مثبت3 هستن خودش منفی 5 آیا این فرصت خرید نیست

دلار نیما دیروز 14910 تومن بود امروز 13853 عجب خر تو خریه
        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/18, 13:19. دلیل: توهین

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

دلار ۱۷۴۵۰
          دلار آزاد بزودی ۲۳۰۰۰ تومن
          دلار نیما بزودی ۲۰.۰۰۰ تومن
          اخر سال هم شورش های سراسری داریم که از آذر ماه ۹۸ ابعاد وسیع تری خواهد داشت

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

مغز گردو شده کیلویی ۱۷۰ هزار تومن یعنی گردو دونه ای چند ؟
            بعد یک مشت کودن که توی زندگیشون باید نوکر و تو سری خور باشن سهم دلاری شون رو بعد ۲۵ درصد کاهش توی صف فروش تقدیم حقوقی میکنن الحق که تا شماها نباشید خیلی ها پیشرفت نمیکنن.

دلار صرافی ملی ۱۷۰۲۰ سالی ۲۰۰۰ دلار بیشتر به هر کد ملی نمیدن. دلار سال بعد ۳۰ تومنه یادتون باشه
            نماد طلا ۱۲ درصد منفی شد
            خدایی این سازمان بورس فاسد تا کی میخواد دامنه نوسان و پیش گشایش و حجم مبنا و بازگشایی و بستن عشقی نمادها رو ادامه بده . جمع کنید این مسخره بازی ها رو
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/17, 13:19.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

توقف بازار <<سکه یک‌روزه>>

دلیل افزایش قیمت سکه بی ارزش شدن پول ملی و انتظار تورمی هست . مشکلات اقتصادی ریشه ای حل نمیشه چون نظام دنبال حل مشکلات اقتصادی نیست. نظام نیاز به مردم گرسنه داره که صبح تا شب بدنبال سیرکردن شکم باشن و زمانی براشون باقی نمونه که بخوان فکر کنن و مطالعه کنن و یا اعتراضی کنن و هر جا که نیاز به این مردم گرسنه و عقب افتاده داشت مثل زمان جنگ یا صندوق رای یا تظاهرات بتونه ازشون سو استفاده کنه. بالاخره وقتی فقر باشه یک عده انسانیت رو زیر پا میزارن و برای پول تن به هر کاری که سیستم بهشون دستور بده میدن.
              --------
              افزایش قیمت نفت و کامودیتی ها
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/18, 07:47.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

حاشیه سود زر ماکارون 13 درصده مفت نمی ارزه. مقایسه کنید با شپدیس که 50 درصد حاشیه سود دلاری داره

بعضی سهم ها حجم مبناشون پر نمیشه چون یک مشت گوساله اینقدر سهم رو آوردن پایین که دیگه کسی فروشنده نیست

پارسان رو تا منفی 3 رنج زدن ! بعد تا مثبت 4 رنج زدن ! /.:blinksmiley.:/ عجب خر تو خریه

ممکنه من بخوام برم خارج کشور زندگی کنم دارم حساب میکنم چجوری باید سود مجمع شرکتها رو بگیرم . این سجام رو راه ننداختن سود رو بریزن اونجا
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/18, 09:00.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

عجب جهشی الحق که ساله جهشه حالا برید سهام دلاری بفروشید. وغدیر شپدیس ...

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    حاشیه سود زر ماکارون 13 درصده مفت نمی ارزه. مقایسه کنید با شپدیس که 50 درصد حاشیه سود دلاری داره

بعضی سهم ها حجم مبناشون پر نمیشه چون یک مشت گوساله اینقدر سهم رو آوردن پایین که دیگه کسی فروشنده نیست

پارسان رو تا منفی 3 رنج زدن ! بعد تا مثبت 4 رنج زدن ! /.:blinksmiley.:/ عجب خر تو خریه

ممکنه من بخوام برم خارج کشور زندگی کنم دارم حساب میکنم چجوری باید سود مجمع شرکتها رو بگیرم . این سجام رو راه ننداختن سود رو بریزن اونجا
                    شماره شبا را به شرکت اعلام کنید همان روز واریز میشه
                    فقط مانده انتقال پول به آن کشور که تحریم هستیم -
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

دلار ۱۷۸۵۰
                      بزودی دلار آزاد ۲۳ و نیما ۲۰ سال بعد دلار ۳۰
                      سهام دلاری تو صف فروش میفروشید ؟ /:.nono.:/

الان مثلا من شپدیس دارم سودش رو بانک تجارت حضوری میده ولی غدیر میریزه به حسابم . تو شهر استانبول بانک ملت شعبه داره میتونم اونجا بگیرم ولی تجارت شعبه نداره.

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        علیرضا نوری زاده هم شده تحلیل گر اقتصادی میگه مردم پولشون رو از بورس بیارن بیرون چون بزودی سقوط میکنه. شرکتهای بورس زیانده هستن و دولت شرکتهای ورشکسته رو وارد بورس کرده. و مردم برن دلار و طلا بخرن.
                        حالا من با این افراد مغرض کاری ندارم که هدفشون ایجاد بحران اقتصادی هست. حرف من این هست فرضا یک نفر سهام بنیادی رو میفروشه. سهام بنیادی که داره راحت صادرات دلاری میکنه طرح توسعه داره و سود مجمع میده. خوب طرف میاد بجاش طلا و دلار میخره. اولا که طلا از یک طرف بحث نوسان اونس رو داره یا دلار طی سالیان در حال تضعیف شدن هست یعنی قدرت خرید دلار در خود امریکا هر سال کمتر میشه. بحث اصلی این هست که در بهترین حالت با خرید این دارایی ها قدرت خریدتون حفظ شده و دارایی شما زیاد نشده. اگه 50 سال دیگه هم اون یک سکه همون یک سکه هست ولی سهام ایجاد ارزش افزوده میکنه.
                        به نظر من دلار آزاد میتونه تا آخر سال بالای 20 تومن قرار بگیره و دلار نیما هم روی 20 تومن.
                        اینکه دولت بورس رو 5 سال ول کنه و یکدفه بدون فرهنگ سازی و قانون گذاری صحیح و ایجاد زیر ساخت بیاد این حجم از نقدینگی رو یدفه هدایت کنه و موجب ایجاد حباب در سهم های کوچک بشه جای انتقاد داره.
                        توصیه من این هست که صندوق های پشتوانه طلا رو زیاد کنن تا فاصله شون با ناو کمتر بشه. چه دلیلی داره آخر 20 تا 40 درصد بالای ناوشون معامله بشن.
                        نفت نزدیک 33 دلار و مثبت 4 در حال معامله هست. با خروج از رکود جهانی ناشی از کرونا نفت هم بالاتر میاد.
                        جدای نوسانات کوتاه مدت چیزی که تاریخ نشون داده این هست که سهامداری در شرکتهای بنیادی سود خوبی میده.
                        شخصا سهامداری میکنم پورتفو من وغدیر و شپدیس هست و کاری هم به بقیه بازار ندارم. هر کسی تو هر قیمتی میخواد بخره و بفروشه من راه خودم رو میرم. اگه قرار بود دنباله رو جمع باشم که همه اینایی که تو بورسن باید وضعشون توپ بود.
                        چند ماه پیش وقتی آقای ایمانی راد داشت تبلیغ فارکس میکرد من کامنت گذاشتم و چند خطی صحبت کردم و پیشنهاد غدیر 300 تومنی دادم. از افراد بت نسازید . تنها افرادی الان میتونن راجع به حباب بورس نظر بدن که وقتی قیمت سهم یک دهم الان بود پیشنهاد خرید سهام میدادن. اینایی که من میشناسم هیچکدوم اینکارو نکردن.
                        والا قیمت سهم ها مسخره هست برید زمین و خونه قیمت کنید. بخدا 1000 متر ویلا اطراف تهران شده متری 4 میلیون تومن یعنی 4 میلیارد سمت رودهن. لواسون که اصلا حرفش رو نزن. برید قیمت خونه رو بپرسید. چطور سهامی مثل غدیر 940 تومن باید صف فروش باشه. برید ماشین خارجی قیمت کنید. ببینید لند کروز و تویوتا چند شده تازه مدل 10-15 سال قبل چون جدیدش که اصلا نیست.
                        جالبه که ضد انقلاب ها و دلواپسان دارند به هم نزدیک و نزدیک تر می شوند. کم کم داره دم خروس میزنه بیرون . باید از همین جا فهمید که چه کسانی از ایجاد تلاطم در بازار طلا و دلار دارند سود می برند !
                        سلام

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

بله افراطیون امریکا ایران اسراییل همگی نونشون توی تحریم ایران و تنش و بدبختی مردم ایران هست.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

مجدد نفت اونس کامودیتی مثبت
                            جهان در حال خروج از کرونا البته بهتره بگیم خو گرفتن

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

بزرگترین دستاورد نظام

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

با این قیمت دلار نمیدونم چرا سهم های دلاری شل هستن. اون داستان نفتکش های ایران هم که چیزه خاصی نیست و به نظرم زیادی بزرگش کردن

نظر

در حال کار...
                                X