نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

چه بچپون بچپونيه . خلاصه مراقب باشيد تو پاچتون سهم نره.

عجله اي براي خريد و توصف رفتن ندارم. سهم خوب رو وقتي تخفيف خورد ميخريم. /:.weirdsmiley.:/

اين كانال طنزتلخ خيلي باحاله @boursegoldensignal
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/05, 12:09.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

عرضه ها فردا بيشتر ميشه تو مثبت كامل.
      گروه ساختمان مخصوصا ثشاهد رشدش در هفته بعد هم ادامه داره.
      به نظرم اگه كسي ميخواد الان وارد بشه والبر گزينه كم ريسكي هست. (ترجيحا خريد تو مثبت كامل نباشه و يك پله)
      از ايرانخودرو خبر بهم دادن امسال زيان ميسازه.
      از نظر بنيادي اتفاق خاصي نيوفتاده كه سهم ها بخواد اينجوري رشد كنه. تازه اون سهمي كه بايد رشد كنه نكرده. به نظرم از الان به بعد تو خريدها بايد وسواس داشت. ضمن اينكه وضعيت منطقه اي و سياسي هم خوب نيست. من 75% اوراق هستم. و در صفحات قبل به اشتباه گفته بودم ديگه از اين خبرها نيست كه يك سهم ها رو 20 يا 30% ببرن بالا بعد ولش ميكنن. اين پولي كه تو بازار هست بخش اعظمش سفته بازي ترسو هست.
      اوايل امسال بود كه حق تقدم قوامين رو 88 تومن فروختم و الان حتي 1 ريال ارزش نداره. حق ها بسيار بازي خطرناكي داره.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/05, 21:40.

نظر

• rad
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 557

سلام دوستان
        کسانی که پول نقد دارند.به نظر شما فردا سهام خرید کنند خوبه یا نه فردا خرید سهم اشتباهه؟
        دوست بلندمنش
        شما اگه پول نقد داشتی فردا چه سهمی میخریدید؟
        سپاسدار شماییم.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

در اصل توسط rad پست شده است View Post
          سلام دوستان
          کسانی که پول نقد دارند.به نظر شما فردا سهام خرید کنند خوبه یا نه فردا خرید سهم اشتباهه؟
          دوست بلندمنش
          شما اگه پول نقد داشتی فردا چه سهمی میخریدید؟
          سپاسدار شماییم.
          والبر . اگه بالام نره لااقل آدم رو بيچاره نميكنه.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

چرا سهم منفي رو نميخرن و ميرن تو صف خريد ميخرن و با اولين منفي با ضرر خارج ميشن.
            خنده داره . از همين الان ميشه صف هاي فروش سنگين روزهاي آينده رو ديد. سهم هاي آشغال /:.hmmsmiley.:/

تو خيلي از سهم ها اگه صف خريد رو بدن تبديل ميشه به صف فروش.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/06, 09:29.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

گزارش افتضاح از خگستر و سهم مثبت 5 معامله ميشه /:.ohno-smiley.:/

حالا بريد گزارش 6 ماهه والبر و رانفور رو ببينيد. حال ميكنيد.

بعضي از دوستان مي پرسن خودكفا تا چند ميره بالا. به نظرم با توجه به اينكه الان ارزش دفتريش بالاي 3500 تومنه و الان قيمتش 1750 تومنه بنابراين شما بريد تو كل بازار بگرديد و اگه سهم اينجوري پيدا كرديد به منم اطلاع بديد. /:.yead.:/
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/06, 10:19.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

چند ماه پيش كار يكي از مديراي ارشد رانفور به ما افتاد خلاصه من اون موقه تك سهم رانفور بودم. تعداد بالا. گفتم چجورياست چرا بالا نميره. گفتش مديراي شركت سهامش رو ندارن و بخاطر همين براشون مهم نيست كه سهم بالا بره يا نره. خلاصه ما هم از سهم خسته شده بوديم داديم به صف خريد. رفتم با نصف پولش يك سهم ديگه خريدم. از فرداي فروش رانفور سهم حداقل 60% رشد كرد و اون سهمي كه خريدم 30% افت كه تو برگشت با 10% فروختم. حالا شما خودتون نتيجه گيري كنيد.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

آيا ممكنه شاخص كل الگوي پرچم صعودي باشه ؟
                  ميخوان صافولا رو كله كنن. اشتباها قبلا گفتم مارگارين. مالكش عربستاني هست. ديگه تا تهش بريد.
                  گزارشات 9 ماهه خوبي نخواهيم داشت و بايد ديد كه تاثيرش رو بازار چي هست.
                  حقوقي ها هم امروز خوب عرضه كزدند. حقيقتش فكر نميكنم بجز سهم هاي سفته بازي، سهم هاي بزرگ كه سهامدار عمده عرضه داشت بيشتر از يكي دو روز مثبت بخورند.
                  خلاصه باز هم ميگم مراقب باشيد سهم بهتون نندازن. تاثير برجام تو صورتهاي مالي به اين سرعت اتفاق نمي افته.
                  ميگن نرخ خوراك زير 10 سنت خواهد بود. بعيد هم نيست چون تامين اجتماعي اين چند وقت خوب داشت سهم هاش رو ميخريد و جاي تعجب داشت. اگر چه امروز در تاپيكو خراسان و.. عرضه كننده بود.
                  تو حفاري چه خبره /:.wacsmiley.:/

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

This Domain name might be for sale. Contact & SMS: 09193795181. Telegram: https://t.me/Domainsara. WhatsApp: 09193795181

در خصوص مشكلات بورس ايران.

بورس چين 7% ريخته.

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/07, 14:45.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

سهم هايي كه خيلي ابهام داره رو براش خبر درست كردند مثل حفاري و لپارس و پتاير و بكام و بترانس و آكنتور و ... در صورتيكه از نظر تحليل بنيادي سهم هاي بسياري زيادي هستند كه اصلا قابل مقايسه نيستند. سهم هايي كه در واقعيت سود تصاعدي ساختند و اينها سهم هايي هست كه شايد در آينده بسازند. اينها آدم رو ياده از آب گل آلود ماهي گرفتن ميندازن.
                      ميگن صندوق سرمايه گذاري بانكها پول وارد بازار كردن.
                      ترجيح ميدم فعلا خريد نكنم. بازار شنبه هم حدس ميزنم از مثبت به منفي باشه/:.yead.:/.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

رشد دلار نتيجه ريزش بورس چين هست كه سرمايشون ميبرن جاي امن. و يك دليل ديگش كاهش ارزش پول چين هست.
                        بهپاك رو ح.اع خوب داره مي چپونه به ملت. مواظب باشيد كنور نخريد كه نرخ بهره رو فدرال رزو برده بالا اينا ريزش دارن.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          رشد دلار نتيجه ريزش بورس چين هست كه سرمايشون ميبرن جاي امن. و يك دليل ديگش كاهش ارزش پول چين هست.
                          بهپاك رو ح.اع خوب داره مي چپونه به ملت. مواظب باشيد كنور نخريد كه نرخ بهره رو فدرال رزو برده بالا اينا ريزش دارن.
                          البته من کنور ندارم ، تصمیم به خرید هم ندارم ، کنجکاو شدم چه ارتباطی بین کنور و نرخ بهره فدرال رزرو هست؟ ، درود
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            ریزش اقتصاد چین رو بیشتر در قالب اصلاح بعد از یک دوره رونق ببینید، مانند آنچه برای ببرهای اقتصادی جنوب شرق آسیا افتاد .البته پیش بینی من اینه که زود جمع و جورش می کنند . چین توان کاهش قیمت را بخوبی داره. مسئله توافق هسته ایی ایران هم آن را شدت بخشید.(می دونید ایران با تحریم یه لقمه چرب برای چین بود و فکر کنم این لقمه چرب در پشت پرده هدیه امریکا به چین بود.)
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              البته من کنور ندارم ، تصمیم به خرید هم ندارم ، کنجکاو شدم چه ارتباطی بین کنور و نرخ بهره فدرال رزرو هست؟ ، درود
                              زماني كه نرخ بهره فدرال بالا ميره نرخ جهاني كاهش پيدا ميكنه. كنور هم سنگ آهني هست و نرخ جهاني سنگ آهن روش تاثير ميزاره. در ضمن سهم در حال حاضر ارزنده نيست. كاري ندارم كه ميگن حقوقي حجم مبناش رو هم نميده يا سهم خيلي ريزش كرده. ولي در مقام مقايسه با خيلي از سهم ها حرفي براي گفتن نداره. به هر حال الان چند ماهي ميشه كه اوضاع چين خوب نيست. البته نه تنها چين بلكه دوستانم در استراليا و كانادا و.. هم از وضعيت كار مي نالند. چين موتور محرك اقتصاد دنيا بود و هست. هيچكس از آينده خبر نداره ولي ميشه شيفت كرد روي صنايعي كه به قيمتهاي جهاني ربطي ندارند. اگر قيمتهاي جهاني بخوان كف بزنن حالاحالاها جا براي ريزش دارند.
                              ضمنا هنوز موسسات و اوراق سود قبلي رو دارن ميدن و اوراق حتي تا سررسيد 98 هم داريم .
                              افزايش نرخ دلار ميتونه بازار بورس رو به سمت بالا هل بده ولي در بلند مدت صنايعي كه از رشد دلار متنفع ميشن و اونايي زيان ميكنن از هم راهشون جدا ميشه.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/08, 11:24.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

متاسفانه سهم هاي بزرگ و بنيادي نه تنها از طرف سهامدار عمده حمايت نميشود بلكه فروخته هم ميشود.
                                تو مثبت هيچ سهمي نخريد.

لهجه گند استراليايي /:.weirdsmiley.:/

منفي ثشاهد رو ببينيد حقوقي چطور ميخره

دوباره طرح دادن تو كنگره

تو بعضي سهم ها 10 ميليون تومن ميخواي بفروشي مكافاته
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/09, 10:52.

نظر

در حال کار...
                                X