نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

هیچ کسی نمیدونه چی میشه . من به شخصه نظرم روی اصلاح بازاره مثلا تا شاخص ۱.۵ میلیونی. خیلی ها ترسیدن و دنبال نقد کردنن . سود بانکی رو هم پله ای دارن زیاد میکنن ریسک بازار رو زیاد میکنه
    بازار الان داره با دلاره ۵۰ هزار تومنی معامله میشه
    راهکار نظام برای کاهش ارزش پول ملی و جلوگیری از اعتراض مردم اعدام هست. اخه تو که نمیتونی جلوی بی ارزش شدن پولت رو بگیری و یک رفاه حداقلی برای مردمت ایجاد کنی بیجا میکنی با ابرقدرتهای دنیا درگیر میشی و منابع زیرزمینی بدون بازگشت رو صرف قدرت طلبی های مسخره و بی حاصل می کنید
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/16, 13:02.

نظر

• Bourse-Plan
      عضو فعال
      • Jun 2020
      • 491

نظرتون در مورد همه گیر شدن بورس (اولین ملت بورسی دنیا!) چیه؟ عملا با سهام عدالت، و حتی بدون اون، ده ها میلیون جذب بورس شدن و میشن. نکته جالب اینه که تو خیلی از کانال ها و گروه ها که میرید میبینید به اصطلاح خودی ها که عکس پروفایلشون سردار سلیمانی و رهبری و آیه های قرآنی هستند فعال هستند. من حتی خودم در چند گروه دیدم که چند روحانی عضو هستند و به تبادل نظر راجع به بورس مشغولند. از این نظر واقعا این آشی که پخته شده رو میشه ریخت دور؟ منظورم اینه از نظر شما که قدیمی این داستان هستید الان که دولت (درست یا غلط) این بستر رو ایجاد کرد و همه رو درگیر کرد، اگر پا پس بکشه و بورس بخواد ریزش کنه، میشه اصلا تبعات اجتماعی اش رو جمع کرد؟ چون دیگه بحث این جناح و اون جناح نیست و این قضیه مستقیم وصله به سفره مردم. اینوری و اونوری هم نمیشناسه و فکر کنم داستان بشه!؟ منظورم از داستان، آشوب اجتماعی و یک طغیان سنگینه. نظر شما چیه؟ با تشکر.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

قرار نیست یک روزه بورس بیاد پایین بلکه روند منفی میشه. البته با این وضع که ساعتی ۱۰ تومن میره رو دلار شاید ریزش تاخیر داشته باشه و سرعتش کم بشه. ولی در مقاله ای گذاشتم پی به ای خیلی کشورها بین ۵ تا ۲۰ هست. روسیه ۵ امریکا ۲۰ ترکیه ۸ و ایران الان خیلی بالاست

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

ترامپ حرومزاده توی نظرسنجی ۱۱ درصد از بایدن عقبه. در صورتیکه بایدن رای بیاره دلار یکدفه ۲۰ تا ۲۵ درصد سقوط میکنه. ابان انتخاباته.
          در حال حاضر قیمت اوراق پشتوانه طلا خیلی بالاتر از ناوشون هست
          میگن چون دلار بالا میره بازار بالا میره ولی بازار دلار رو پیشخور کرده قیمت فعلی اکثر سهم ها با دلار ۵۰ هزار تومنه. سهم های کوچک که با دلار ۵۰۰ هزار تومنی هستن. به نظر من بازار حین اصلاح مثبتهای مقطعی میده که فرصت خروج هست البته توصیه من اینه که کلا کسی نقد نکنه و بخشی نقد بشید مخصوصا در سهم هایی که زیادی رشد کردن.
          بازار در صورتیکه چند روز شل باشه collapse میکنه و وارد مرحله ترس و وحشت میشه
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/16, 20:40.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

امروز تو مشاهداتم از میدان های اصلی شهر حضور نیروها و خودرهای انتضامی یگان ویژه 4 برابر روزهای قبل بودش!!!

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

بله من اول سال پیش بینی کردم اخر سال مملکت به هم میریزه حال وایسید تماشا کنید. صبر و تحمل هم حدی داره مردم جونشون به لبشون رسیده. جامعه در آستانه انفجاره . هر نارامی تاثیر منفی روی بازار سرمایه داره
              امار کرونا بصورت تصاعدی داره بالا میره . مردم شوخی میگیرن من الان اطراف تهران هستم دیدم خیلی ها ماسک نمیزنن

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

در حال حاضر فایل خوب مسکن خیلی خیلی کمه و چیزایی که تو بازار هست ایراد داره . اگه فایل خوبی هم باشه قیمتش خیلی بالاست یعنی فروشنده از الان با دلار ۳۰ تومن داره حساب میکنه پس وقتتون رو تو این بازار هدر نکنید. نارمک ۴۰ تومن و نیاوران از ۷۰ تومن نوساز شروع میشه به نظر من قیمتها توجیه خرید نداره. کلنگی هم نایاب هست. با این وضع کرونا بهتره خرید رو بیخیال بشید. یکی از دلایل کمبود فایل اینه که فروشنده نمیتونه چیزی جایگزین کنه.

نظر

• ریچارد
                  Banned
                  • Feb 2016
                  • 72

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  در حال حاضر فایل خوب مسکن خیلی خیلی کمه و چیزایی که تو بازار هست ایراد داره . اگه فایل خوبی هم باشه قیمتش خیلی بالاست یعنی فروشنده از الان با دلار ۳۰ تومن داره حساب میکنه پس وقتتون رو تو این بازار هدر نکنید. نارمک ۴۰ تومن و نیاوران از ۷۰ تومن نوساز شروع میشه به نظر من قیمتها توجیه خرید نداره. کلنگی هم نایاب هست. با این وضع کرونا بهتره خرید رو بیخیال بشید. یکی از دلایل کمبود فایل اینه که فروشنده نمیتونه چیزی جایگزین کنه.
                  مسکن در تهرانِ شلوغ و آلوده به قیمت تورنتو و لس آنجلس فروخته می شود.

خرید با این قیمت های مضحک واقعا حماقت محض است و عده ای دارند سر افراد پولدار کم اطلاع را کلاه می گذارند.

واقعا وقتی من می توانم همان خانه را نهایتا با ماهی 10-15 میلیون کرایه کنم چرا 10 میلیارد پول بی زبان را در آن ملک بخوابانم ؟

با همین پول می توان 2 خانه مدرن اروپایی رو به دریای مرمره با هوای مدیترانه ای در استانبول خرید و دولت ترکیه هم پاسپورت ترکی را به شما اشانتیون خواهد داد.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

فعلا که مرز ایران و ترکیه بسته هست

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

من جای شما باشم میرم دنبال یکی که ویزای کاری تو سوئد با فرستادن دعوت نامه از حرفه ای تو سوئد برای شما کار پیدا کنه و سپس بعد چند سال گرفتن اقامت بلند مدت و بعدش پاسپورت گرفتن در شهرهای مالمو و گوتنبرگ پره ایرانی هستش...ببینید نهایت سن مناسب برای مهاجرت تحصیلی و شغلی در هر کاری 40 سال هست

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

من راحت اقامت کانادا رو میگرفتم و نرفتم . همه مدارکم اماده بود و امتیاز کافی داشتم. حالا برم سوئد ؟ نهایتش برم ترکیه اونم به شرطی که فقط عشق حال کنم و کار نکنم.
                        ایرانی ها در سوئد شهروند درجه ۲ هستن

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

باقری امام جمعه اسالم گیلان:

?وای از روزی که حباب بورس بترکد.

?سهام شرکتی که EPS پایین و P/E بالا دارد چطور بازدهی چهار رقمی دارد؟ این بر خلاف تحلیل های تکینکال بورس جهانی است.

?قوای سه گانه دست به دست هم بدهند و به داد مردم برسند.

?تعزیرات حکومتی چه اقدام قاطعی برای مقابله با گران فروشی ها انجام داده است؟

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

داداش جدا تصورت از مرد های شفته خول و دماغ گنده تازه به دوران رسیده و زنان بیریخت و غیر جذاب ترکیه اینقدر مثبت هست که حاضری بری تو اون جامعه !!
                            داداش من اگر قصد شما رو داشتم یک نگاه به نظرات در اینستاگرام و یوتیوب ایرانیان در رابطه با خرید ملک در ترکیه و زندگی و کار در ترکیه میکردم واقعا خرید ملک در ترکیه که سقف افزایش ملک در یک سال 20% هست و ملک شدیدا حباب پیدا کرده در این سالها مخصوصا برای خارجی ها و همینطور پاسپورت ترکیه هیچ فرقی با ایران نداره بهترین جای که با پاس ترکیه میشه رفت کره جنوبی و ژاپن هست!

داداش من پول تو رو داشتم میرفتم لبنان برای عشق و حال و زن گرفتن:.thumbsupsmileyanim

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

#بورس‌‌_طلایی_ایران

? چرا بورس ایران محکوم به رشد است؟

❤️ ۱- هموطنان عزیز ما، دیگر مثل دهه‌های گذشته تمایل به سپرده‌گذاری در بانک ندارند. هوش مالی ایشان افزایش پیدا کرده، آگاه‌تر شده و دریافته‌اند بیشترین بازدهی سرمایه‌گذاری، مربوط به بورس است و این مساله باعث چرخش اقتصاد کشور عزیز ما، از بانک محوری به بورس محوری شده‌ است.

?? ۲- اخیرا بیشتر از ۵۰ میلیون نفر سهامدار وارد عرصه بازار سرمایه شده‌اند، این اتفاق رونق بورس را طی سالهای آتی تضمین خواهد کرد!

? ۳- بورس ایران از نظر عمر و تعداد سهامداران فعال؛ کودکی نوپا با آینده درخشان محسوب می‌شود. انتظار می‌رود تعداد سهامداران روز به روز بیشتر شود و با افزایش تعداد سهامداران، بورس ما هم بزرگتر و عمیقتر شده، رشد بیشتری تجربه کند.

? ۴- شرکتها و سهام فعال در بورس ایران محدود است. با توجه به افزایش علاقه مردم به فعالیت در بورس، تقاضا روز به روز افزایش می‌یابد حال آنکه عرضه محدود است، طبیعتا این مساله باعث افزایش ارزش سهام و رشد بازار سرمایه می‌شود.

⚔ ۵- کشور عزیز ما ظالمانه و ناجوانمردانه مورد تحریم قرار گرفته و درآمد ارزی ما از فروش نفت به شدت کاهش پیدا کرده!
                              در چنین شرایطی بانک مرکزی ناچار از چاپ پول برای چرخاندن چرخ اقتصاد کشور است و این امر متاسفانه موجب تورم و تورم به نوبه خود موجب افزایش قیمت سهام و رشد بورس خواهد شد.

? ۶- از طرفی به خاطر کرونا بسیاری از کسب و کارها خوابیده و خرج روی دست دولت گذاشته، درآمدهای مالیاتی دولت هم کاهش پیدا کرده. این مسائل موجب فشار مضاعف بر اقتصاد ما و تورم مضاعف شده ...

? ۷- افزایش نرخ ارز بر اثر تورم، موجب افزایش حاشیه سود شرکتها می‌شود و به عبارتی هزینه شرکتها مخصوصا صنایع مادر، به ریال ولی درآمدشان به دلار است!

? ۸- ورود کالاهای خارجی به خاطر تحریم، کاهش چشم‌گیری دارد و از طرفی افزایش نرخ ارز و گرانی کالاهای خارجی، باعث شده هموطنان ما به مصرف کالاهای ایرانی روی آورند و این امر موجب جهش تولید، افزایش فروش و درآمد شرکتها و کارخانه‌های ایرانی شده‌ است.

⚙ ۹- مسئولان کشور در حال استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای توسعه‌ شرکت‌ها‌ هستند. این رویداد فرصتی طلایی است که منجر به افزایش تولید، اشتغالزایی، افزایش رفاه اجتماعی و رشد بورس می‌شود.

? ۱۰- دولت برای کنترل قیمت ارز و جلوگیری از تورم افسار گسیخته، از بورس حمایت و نقدینگی را به سمت بازار سرمایه هدایت میکند. در اقتصاد بحران زده و متورم؛ ورود نقدینگی سنگین و سرگردان به بورس، رشد ارزش سهام را تضمین خواهد کرد.

? ۱۱- با افزایش معاملات در بورس، مالیات بیشتری توسط سهامداران پرداخت می‌شود و دولت می‌تواند مقداری از کسری بودجه خود را در شرایط تحریمی فعلی، با دریافت این مالیاتها تامین کند.

? ۱۲- دولت برای کسب درآمد، قصد دارد سهام شرکتهای خود را وارد بورس کند، پس باید این بازار را پر رونق نگهدارد تا بتواند از فروش سهام شرکتهای دولتی، سود خوبی کسب کند.

? ۱۳- سود بانکی و سود بین بانکی در حال کاهش است و این مساله موجب خروج پول از بانک و ورود به بورس است.

? ۱۴- اخیرا برای جلوگیری از تقاضای کاذب، پیشگیری از اغتشاش در بازار و کسب درآمد برای دولت، مالیاتهای سنگینی بر معاملات خانه، خودرو، طلا و ... وضع شده. افرادی که در این بازارها با خرید و فروش کسب سود می‌کردند، حال دستشان خالی شده و جایی بهتر از بورس برای فعالیت سراغ ندارند!

? ۱۵- محدودیت جابجای پول در بانک‌ها توسط دولت، سرعت گردش را کاهش داده و خرید فروش ارز در مقیاس بزرگ عملی نیست.
                              نگهداری ارز هم مشکل ساز هست و خروج از کشور در اندازه بزرگ (به علت محدودیت‌های بانکی) عملا امکان پذیر نیست. این‌ مساله موجب خروج نقدینگی از ارز و ورود آن به بورس شده.

?? ۱۶- بورس شفاف و قانونی بوده، سود عالی و حلالی دارد و با خیال راحت می‌توان در این بازار فعالیت کرد.

‼️ ۱۷- نرخ تورم انتظاری بالای ۴۰٪ است و آزادسازی دلار ۴۲۰۰ تومانی هم بر آن اثر دارد.

? ۱۸- در بحران بیماری کرونا؛ اکثر کشورهای جهان منجمله آمریکا، برای حمایت از اقتصاد خود دست به چاپ گسترده پول بدون پشتوانه زدند!
                              طی ماههای آینده، چاپ پولهای بدون پشتوانه موجب تورم جهانی و افزایش رشد بورس کشورها خواهد شد و طبیعتا به رشد بورس ایران نیز کمک خواهد کرد.

? ۱۹- بورس تنها بازاری هست که ما با کمترین مبلغ می‌توانیم سرمایه‌گذاری کرده، وارد خرید و فروش شویم. بازارهای دیگر نیاز به مبالغ هنگفتی برای سرمایه‌گذاری دارند.
                              کدام بازار ارزانتر از بورس است؟!

? از دلایل مهم دیگر رشد بورس می‌توان به حمایت رهبر انقلاب از بورس و جهش تولید، آزاد سازی سهام عدالت، تغییر نگرش سنتی به اقتصاد و ... اشاره کرد که در مجموع باعث خواهند شد بورس ایران رشدی شگفت انگیز داشته باشد!

@mahnaz_sadeghi
                              سلام

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

پارسال 10 روز استانبول بودم به نظرم كه جاي خيلي خوبي بود و پر از ايراني و عرب و اروپايي. حالا هر كي نظري داره. فعلا كه مزرها بسته هست. بگذريم
                                من الان چند ساعته دل و روده هر چي سهم و گزارشه ريختم به هم ولي پي به اي ها بالاست دستم به خريد نميره. هيچ وقت اينجوري نبودم كه هيچ گزينه اي جلوم نباشه. نه ملك ميشه خريد . طلا هم كه خيلي بالا رفته نميگم بالا تر نميره ولي خوب ريسك خودشو داره. سهام هم پي به اي فضايي. سپرده هم نسبت به تورم سودي نميده البته براي كوتاه مدت خوبه
                                #:-S بانك مركزي و دولت هم انگار جلوي دلارو ول كردن تا هر جا ميخواد بره . مردم هم قطع اميد از مسئولين.
                                فكر كنم از روحاني راجع به دلار بپرسيد اونم نميتونه دقيق جواب بده. از رييس بورسم راجع به آينده بازار بپرسيد جواب دقيقي نداره. كلا همه چي تو هواست. اين وسط هم اخبار گفتن سيستم دفاع موشكي ايران در وضعيت هشدار هست دوباره نزنن يك هواپيماي ديگرو نفله كنن خوبه.

نظر

در حال کار...
                                X