نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : نجيمي

به نظرم خیلی از سهم ها هم هنوز در بازار هستند که با دلار ۲۴ تومانی که چه عرض کنم با دلار ۱۶ تومانی دارند معامله می شوند و حسابی حباب منفی دارند .اینکه بخواهیم همه بازار و سهام را به یک چشم ببینیم و بگیم همه بازار حباب داره از اساس اشتباهه . درسته سهامی که بالاتر از قیمت واقعی خود معامله می شوند در بازار زیاد شده ولی همین الان هم بگردیم توی همین بازار سهام خوب هم کم نیست برای خرید
    سلام

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

چند تا سهم پی به ای ۷ نام ببرید . کلی گویی نکنید

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        انس 2500 دلاری !

کف کف وغدیر را چند می دانید ؟ در بدترین حالت ممکن (ممکن!)
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          پی به ای ۷ ؟! مگه ما صحبت از پی به ای ۷ کردیم؟! اصلا مگه همه بازار بر اساس پی به ای سنجیده میشه ؟!
          سلام

نظر

• CHESTER.2020
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 1255

شما ازاونیکه 4200 ای برده بپرسی میگه چرا دلار داره اینجوری میره بالا وقتی پا رو خر خره هست که ارزو برگردونن از مارکت آزاد خرید میکنند(که البته درستم هست باید برمیگردوندند..) قیمت پمپ میشه خریدا که تموم شد یه اصلاح میزنه.. الان شما انبوه سازم باشی تا ثبات نسبی نباشه فایل نمیکنی موجودیتو...
            اسامیشونم ظاهرا اعلام شده که فشاره بیشتری بیاد از نظر افکار عمومی...
            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

در خصوص غدیر پیشگویی بلد نیستم
              به نظرتون صبح بیدار بشیم دلار چند میشه
              اینجا فقط نظراتم رو میگم شایدم اشتباه باشه
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/17, 21:56.

نظر

• CHESTER.2020
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 1255

وقتی خود وارد کننده داره میخره پیشگویی نیست FACT هست. شما خودتون فروشنده ای الان (مسکنو عرض میکنم) ؟... بعدا اون بقول شما پیشگویی را بالا میارم...
                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

ظاهرا حکم اعدام این ۳ تا جوان هم تایید شده به نظرم این یک گام بزرگ در جهت اشتباه بود که تبعات داخلی و خارجی داره ...

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

الان بانک بودم برای انتقال پول مدارک میخواستن پولشویی و این داستانها واقعا گرفتاری داره.
                      مدیر یکی از صندوق های طلا الان حرف میزدم میگفت بهتره خرید نکنید
                      در خرید سهم ها دقت کنید مخصوصا تو مثبت چون حجم خیلی هاشون کمه
                      فعلا کنار نشستم و دارم تماشا میکنم
                      میگن پول تو سهم کوچک میره ولی همون کوچک ها هم سوپر حبابن
                      نسبت خرید و فروش تو خیلی سهما افتضاحه
                      حقوقیا سهمایی که از صف فروش جمع کردن دارن تو مثبتها ریزریز میفروشن

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/18, 09:55.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

من یک بلوک شپدیس خرید کردم . روی 10 هزار تومن حقوقی گذاشته بفروشه من کم آوردم. فکر کرده به منبع بانک مرکزی وصلم . همش میزاره واسه فروش / 5.1 میلیارد تومن خریدم

دلار به من خبر دادن تا ماه بعد 30 هزار تومنه. نیما هم که امروز وحشتناک رشد داشته. سود شپدیس آخر برج 10 واریز میشه 550 تومن از 750 تومن که میسازه . میانگین تقسیمی 75% هست

سال بعد اگه دلار آزاد 30 باشه و نیمایی 25 شاید 1500 بسازه. 940 که گفته بودم با فرض 25% افزایش سود بود که الان متغیرها عوض شده.

البته فعلا دلار 30 رو می بینه و خدا میدونه تا سال بعد چند میشه. میخواستم دیرتر خرید کنم ولی بخاطر دلار ترسیدم. چون رابطم خیلی مطمئن گفت
                        فعلا به نظرم تو پترویی ها همین شپدیس پی به ای کمتری داره. چند روزه ریز ریز اوره هم داره میره بالا. اگه نفت هم یاری کنه اوره بالاتر بره که بهتر.
                        حقوقیه خوش بحالش شده . بردار اوردرت رو بابا پولم تموم شده /:.wacsmiley.:/ خوب شد رنج مثبت نزدم داشتم وسوسه میشدم. بازم خدا خیرش بده
                        وقتی مبین حمایت میکنه و دلاری هم نیست . اونوقت شپدیس ارزندگیش مشخص میشه.
                        غدیر تقسیمیش کمتر از شپدیسه برای همین اونو نخریدم البته هنوز چند میلیون سهم دارم . شپدیس دلاری تر از غدیره.
                        دیشب خیلی از پترویی ها رو نگاه میکردم پی به ای اکثرا روی 15 بود.
                        دلار نیما 184,450
                        هدفم خرید طلا بود ولی مدیر صندوقه اونجوری گفت منم بیخیال شدم. گفت حباب داره خودم باشم نمیخرم. بعد هم قبلا گفته بود هماهنگ میکنم روی ناو بهت بلوک میفروشیم ولی الان گفت باید از بازار جمع کنی. گفتم ولش کن
                        با این وضعی که دلار بالا میره فکرش رو نمیکردم امروز اینجوری سهم های دلاری رو بفروشن.
                        زیر 20.000 تومن شپدیس نمیفروشم. حقوقی کرم نریزه من 1 سهمم فروشنده نیستم. نه تو غدیر نه تو شپدیس
                        ----------
                        وقتی یک طویله رو تو بالا شهر طرف گذاشته 7 میلیارد تومن نازم میکنه تازه دوزاری آدم میوفته چقدر بعضی سهم ها مفته. یارو خونه ساخته نزدیک بافت کفو سرامیک کرده بجای سنگ میگم چند میفروشی میگه 7 میلیارد کارتو گذاشتم رو میز گفتم بنویس خریدارم طرف ت... چسبید بیخه گلوش گفت سند نیاوردم. یعنی یک خونه آشغالی رو 7 میلیارد نداد. یک مورد دیگه بود کامرانیه شمالی طرف هی میگفت پول لازمه و از خونه تعریف میکرد خلاصه گفتم خریدارم عصرش زنگ فروشنده پشیمون شد. 40 واحدی چند ساله رو تو جمال آباد گذاشته متری 70 میلیون تومن. برید قیمت خونه رو ببینید مختون سوت میکشه
                        دلار آزاد شد 25000 تومن
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/18, 11:05.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

#اختصاصی #اوره

ادامه روند صعودی نرخ #اوره در خاورمیانه

نرخ قرارداد فیوچر اوره ماه August 2020که نزدیکترین قرارداد, به قراردادهای نقدی میباشد، به سطوح ۲۳۴.۵ دلار رسید.

/کانال تحلیلی پارسیس

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

دلار تهران فردایی 25200
                            صف پارسان فردا جمع میشه
                            غدیر اگه مثبت‌نشه منفی بعیده بشه
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/18, 15:07.

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

سلام...حالا این شپدیس از فردا میره بالا جران کنه؟؟؟؟ میانگین خریدم 11 تومن هستش... این حقوقی چرا اینطور میکنه تو سهم؟؟

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                سلام...حالا این شپدیس از فردا میره بالا جران کنه؟؟؟؟ میانگین خریدم 11 تومن هستش... این حقوقی چرا اینطور میکنه تو سهم؟؟
                                نمیدونم والا هر چی اوردر میزاشتم میداد خیلی سهم داره شاید بازرگانی پتروشیمی باشه ولی سهمو خراب نمیکرد تو منفی بده حقوقی خوبیه. نگران نباشید اگه علی ساربونه بلده شتر رو کجا بخوابونه

نظر

در حال کار...
                                X