نجيمي
Collapse
X
-
-
پاسخ : نجيمي
عجب سیستم مسخره ای شده معلوم نیست اوردر میزنی میره نمیره نه میشه اصلاح کرد نه کنسل کرد.
یک تعداد کمی تو صف خرید شپدیس هستم. جالبه حقوقی هم نمیده
زنگ زدم وارد کننده دستگاه اسپرسو میگه واردات بشدت کم شده مخصوصا کپسول هاش. توی مملکتی که یک قهوه درست نمیشه خورد چرا باید خونه متری 100 میلیون باشه با این کیفیت زندگی
تو غدیر چند تا خبر خوب اومده . تجدید شبندر شراز شبریز و سالکو . همینطور سالکو اولین محموله آلومنیوم رو در بوری کالا عرضه کرده. حالا که دولت میخواد سالکو رو واگذار کنه پس بزودی شرکت رو عرضه اولیه میکنه.
تا جایی که من بررسی کردم در کل بورس کمترین پی به ای و بیشترین دی پی اس متعلق به شپدیس هست
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/25, 08:37.
نظر
-
گروه غدیر نسبت به گروه شستا و فارس خیلی عقب موندگی داره. اون هم دلیل بد بودن شرکتهاش نیست چون سهامدار عمده آشغالی داره اینقدر مفت شده وگرنه تو کل بازار سهم پی به ای زیر 10 نداریم که شپدیس رو تو صف فروش حراج کرده بودن. امیدوارم سهامدارای حقیقی هم سره عقل بیان و اینقدر احساسی منفی 5 نفروشن برن مثبت 5 بخرن. عقل هم خوب چیزیه
نظر
-
سکه ۱۱۰۴۰
مردم ایران هزاران بار گول میخورن . هر بار با خبر ریزش دلار از چنگشون در میارن و میبرن بالاتر حالا ببینید دلار ۳۰ تومنی و بعد ۴۰ تومنی رو ...
دوهفته پیش ماشین لباسشویی ابسال خریدم ۴۷۰۰ الان چک کردم شده ۷۷۰۰ /:.ohno-smiley.:/آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/25, 18:41.
نظر
-
و اما بحث املاک
رفیق ما امروزم رفت برای خرید فروشنده دبه کرد بهش گفتم بابا کسی نمیفروشه خودت رو علاف نکن. چند بارم پول ریخته به حساب من براش چک بانکی گرفتم معامله کنسل شده تو این وضع کرونایی رفتم بانک چک رو باطل کردم کلی علاف شدم.
الانم ساعت ۱۰ شب املاکی زنگ زده اقا اون موردی که میخواستی بفروشی موجوده ؟ حالا من اگهی درخواست خرید زده بودم. بابا زرنگ تو این وضع خرتوخر کی ملک میفروشه
نظر
-
جالبه هر مارک و برند لوکس هست تعطیل و نیست شده . امروز از جلوی فروشگاه پورش رد شدم تعطیل بود تو جاده مخصوص. نمایندگی اکثر برندها هم رفتن. اجناس باقی مونده هم خیلی کمه همونم مشتری نداره چون قدرت خرید نیست گاها با نصف قیمت میشه خرید کرد.
یک زمانی سیگار برگ میکشیدیم نه مثل الان بهمن پایه بلندم کمیاب شده /:.yead.:/ مشروبهایی که من میخوردم برای نسل بعدی خاطره هست :D
سکه فردایی بالای ۱۱۰۰ لفظ میگن حرکت جدید دلار سکه شروع شده من رو طلا بیشتر مثبتم چون اوتس رو صعودی میدونم ولی به هیچ عنوان سهام دلاری رو با خود دلار عوض نمیکنمآخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/25, 22:07.
نظر
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postدیجی کالا اسپرسوسازی که صبح خریدم ۴ میلیون الان گذاشته ۴۴۰۰ یعنی ۱۰ درصد تو یک نصفه روز گرون کرد !
ساعت روبرتوکاوالی ۱۰ میلیونی بود نشون کرده بودم موجود نبود. ملت وضعشون خوبه ها
دلار آزاد ۲۲
از قیمت نون و میوه بنویس
غدیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نظر
-
دیروز شنیدم گندم قراره حسابی گرون بشه. میوه هم نمیخرم باغ خریدیم همه چی داره
چه سیستم مسخره ای هست 10 دقیقه پیش اوردر زدم هنوز ثبت نشده نه میشه کنسل کرد نه هیچی
یک پله غدیر دادم رفت
روی ر انفور مثبتم . چند تا خبر داره اول تجدید ارزیابی دوم دارا چهارم تو سایت خصوصی سازی هم 48 درصدش رو نوشته دولت واگذار میکنه
ر انفور خرید شد با تارگت 10 تومن. ببنیم چی میشه الان منفی 4 هم رنج زدن. به نظرم راه خودرو رو میره
ارزش بازار ر انفور 38000 میلیارد مسخره هست برای مرکز کل تراکنش های ایران
ر انفور کلا یکساله 250 % رشد کرده که نسبت به بازار عقبه. روزهای قبل رو هم ببینید دارن سهمو جمع میکنن
شپدیس هم فروشی نیست.
سهم هایی که حقوقی بیشتر فروشندن رو نخرید
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/26, 09:49.
نظر
نظر