کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علیرضا جان کجایی ؟
نشونه هایی از برگشت کاذر داره مشاهده میشه . البته امیدوارم ....
درود
فکر میکنم هنوز کار داشته باشه...متاسفانه جو بازار خوب نیست...یک عده هم دارند مفت خری میکنند...بهر حال نزدیک به کف قیمتی هست...انشالله بزودی بر میگرده
فکر میکنم کف را 110 تومن زده و امواج نزولیش تکمیل شده.. شخصا اعتراف میکنم اشتبه کردم و کمی زود وارد سهم شدم...اما فکر میکنم وضعیت معاملاتیش بد نباشه طی چند روز اینده و کف را از دست نده و فعلا تا 130 بیاد بالا..بیشتر از 130 هم بستگی به نوع معاملاتش داره...رد کنه تا 160 هم میاد...اما کلا زیاد فروشنده داره و برای بنده هم جالبه که این سهم در نمودار تعدیل شده 240..250 تومن بوده..با چه توجیهی روی 110..120 تومن هم فروشنده داره....در هر صورت با توجه به فاند متحول شده و چارت سهم فکر میکنم 110 تا 115 خریدش بد نباشه.
سهمی که محصولاتش را با قرارداد شناور تماما فروخته.
و محصول انحصاری جهت صنایع فولادی تولید می کند.
با این سهم مثل کتوکا راحت می شود سود کرد.
...............
مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز آذر گفت: یکی از اهداف این شرکت بینیازی صنایع فولاد از واردات محصولات نسوز خارجی بود که امروز به این هدف دست پیدا کردهایم.
به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، فرشاد سلیمانیفرد در دیدار با فرماندار این شهرستان اظهار کرد: شرکت فرآورده های نسوز آذر تنها شرکت تولید کننده محصولات دولومیتی در ایران با ظرفیت سالانه ۱۵۰ هزار تن انواع فرآوردههای شکلدار، بیشکل و محصولات ویژه نسوز است.
وی با بیان اینکه این کارخانه توانسته است بخش عمدهای از نیازهای صنایع فولاد، سیمان، آلومنیوم، پتروشیمی، نیروگاهی، پالایشگاهی و مس کشور را تامین کند تصریح کرد: با توجه به تحریمهایی که علیه ایران وجود دارد تصمیم گرفته شد تا صنایع فولاد را از واردات محصولات نسوز بینیاز کنیم و محصولات نسوز دولومیتی که محصولی ملی است را جایگزین کنیم با تلاشهای شبانهروزی و جهادی موفق شدیم با تولید این محصول مانع تعطیلی صنایع فولادی کشور شویم.
مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز آذر ادامه داد: در کنار این دستاورد بزرگ صادرات محصولات این شرکت به عنوان یک هدف استراتژیک قرار گرفت و این کارخانه در شرایط پایدار تولید قرار گرفت.
سلیمانیفرد توجه به برقراری امنیت شغلی و تامین معیشت کارگران را مهمترین دغدغه هیئت مدیره شرکت فرآوردههای نسوز آذر دانست و اضافه کرد: تلاش شده نه تنها شغلی از دست نرود، بلکه با راهاندازی طرح توسعه این شرکت اشتغال جدید نیز ایجاد شود.
جناب اروم بورس با تشکر از شما
یادمه روی کاذر نظر مثبت داشتین ایا الان هم خریدش رو توصیه میکنید ؟
ببخشید تو تاپیک کتوکا مطرح کردم
درود
کاذر بنظر من 750 تومن رو هم میتونه ببینه ولی در 570 تومن یه سقف زده، هنوز مطمئن نیستم که به این زودی بتونه این مقاومت سقف رو بشکنه ممکنه در این قیمت ها کمی بازی کنه یا اندکی اصلاح کنه ولی هر زمان این مقاومت رو شکست ،میتونه پرنوسان 750 تومن رو هم ببینه.
کف این سهم 430 تومنه.حد ضرر هم اون قیمته.منظور از کف یعنی اینه که اگر در برخورد با مقاومت محدوده 550 تا 570 تومن چنانچه کم بیاره و نتونه اونو بشکنه و اصلاحی رخ بده حمایت 430 تومن حمایت فوق العاده قویه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در حال واکنش به مقاومت 570 تومن.دیر یا زود این مقاومت شکسته خواهد شد.
البته من انتظار داشتم به این زودیها این مقاومت شکسته نشه ولی اخیرا خریداران مصممی در این سهم میبینم.
حتی بخواد بخاطر این مقاومت منفی هم بخوره بعید میدونم زیاد پایین بیاد.سهامداری کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر