فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احمدخان
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2032

عزیزانی که در مجمع نسوز اذر شرکت نمی کنند برای دادن وکالت شماره بدهند. خیلی ضروری است.

نظر

• SHAMSIAN
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 103

گزارش کاذر امروز اومده رو کدال .

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14651

دوستان نسوز آذری فقط در صورتی سهمو بخرید که در مجمع حضور داشته باشید چون افزایش سرمایه 150% از اندوخته فقط با حضور دوستان سهامدار توی مجمع تحقق پذیر خواهد شد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• SHAMSIAN
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 103

به احتمال زیاد شنبه میبنده.

نظر

• Atisaz2010
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 67

سود ميخاد تقسيم كنه يا افزايش سرمايه بده؟
            [url]http://www.poolyab.blogfa.com[/url][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14651

در اصل توسط Atisaz2010 پست شده است View Post
              سود ميخاد تقسيم كنه يا افزايش سرمايه بده؟
              این بستگی به من و شما داره که توی مجمع درصد سهامهامون بیشتر از 50% این کارخانه است اگه همه ما بریم مجمع و بگیم این 15.6 میلیارد تومان رو تقسیم کنید اینا مجبورن تقسیم کنن و اگه بگیم افزایش سرمایه از اندوخته بدین بازم مجبورن انجام بدن ولی اگه من و شما نریم مجمع اینا این پولو مثل سالهای قبلی میریزن تو حسابهای شخصی و از سودش لذت می برن البته تا وقتی که من و شما دلومون برای پولمون نسوزه اونا ااصلا دلشون نمیسوزه و حق ما همیه که اینا حق ما رو بخورن

حالا اگه دوست داشتی بیا مجمع و حقت رو بگیر و یا نیا و اجازه بده تا حقت رو بخورن انتخاب با شماست
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• SHAMSIAN
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 103

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                این بستگی به من و شما داره که توی مجمع درصد سهامهامون بیشتر از 50% این کارخانه است اگه همه ما بریم مجمع و بگیم این 15.6 میلیارد تومان رو تقسیم کنید اینا مجبورن تقسیم کنن و اگه بگیم افزایش سرمایه از اندوخته بدین بازم مجبورن انجام بدن ولی اگه من و شما نریم مجمع اینا این پولو مثل سالهای قبلی میریزن تو حسابهای شخصی و از سودش لذت می برن البته تا وقتی که من و شما دلومون برای پولمون نسوزه اونا ااصلا دلشون نمیسوزه و حق ما همیه که اینا حق ما رو بخورن

حالا اگه دوست داشتی بیا مجمع و حقت رو بگیر و یا نیا و اجازه بده تا حقت رو بخورن انتخاب با شماست
                تمام جان اینکه ما در مجمع بامید خدا حاضر خواهیم شد شکی نیست اما اینو بدونید که اینا بهونه ها ودر روهای زیادی برای بستن دهن منو شما خواهند داشت همه دوستانی که در مجمع شرکت خواهند کرد باید سعی کنن ادله ومستندات قوی رو مطرح کنندتا طرف مقابل حرفی برای گفتن نداشته باشه وتسلیم بشه با مید خدا .

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14651

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
                  تمام جان اینکه ما در مجمع بامید خدا حاضر خواهیم شد شکی نیست اما اینو بدونید که اینا بهونه ها ودر روهای زیادی برای بستن دهن منو شما خواهند داشت همه دوستانی که در مجمع شرکت خواهند کرد باید سعی کنن ادله ومستندات قوی رو مطرح کنندتا طرف مقابل حرفی برای گفتن نداشته باشه وتسلیم بشه با مید خدا .
                  باید توجه داشته باشی که عمده ها یا بهتر بگم تکادو بی پدر مادر دزد فقط 22% سهام داره و صندوق 15% داره و 62% مال ما حقیقی هاست

یعنی ما میتونیم هم مدیرعامل تعیین کنیم و هم هیئت مدیره رو کامل عوض کنیم
                  و ما هستیم که توی مجمع میگیم 15 میلیارد تقسیم بشه یا نشه
                  اگه ما حقیقی ها 50% +1 سهمو کنار هم یکی کنیم دیگه اینا نمیتونن چیزی رو مخفی کنن

مطمعن باش همین الان برای این که دهن هئیت مدیره بسته شده باشه نفری 1 میلیارد ریختن تو حسابهاشون تا برن باهاش حال کنن یا شایدم بهشون وام بلند مدت دادن

ولی ما زمانی میتونیم حقمون رو بگیره که حتی اگه لازم شده توی مجمع دعوا راه بندازیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14651

آخرین فرصت خرید قبل مجمع تا یک ساعت دیگه فراهمه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      آخرین فرصت خرید قبل مجمع تا یک ساعت دیگه فراهمه
                      داداشم جون هر کی که دوس داری اینجوری پست نزن مطمئنم دوستان زیادی نسبت به اینجور نوشتن ها آلرژی دارن.....

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                        داداشم جون هر کی که دوس داری اینجوری پست نزن مطمئنم دوستان زیادی نسبت به اینجور نوشتن ها آلرژی دارن.....
                        ممنون داش مهران

زدن دكمه تشكر كفايت نميكرد :d
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• Atisaz2010
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 67

از مجمع چه خبر؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14651

مجمعش 4 ریال تقسیم کرد و قرار شد 10% افزایش سرمایه بده ولی همه شاکی شدن قرار شد یک ماه دیگه مجمع فوق العاده تشکیل بدن تا برای 15 میلیارد تومان تصمیم گیری کنن
                            انشالله که افزایش سرمایه کمتر از 100% نباشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14651

جالبه که تعدیل مثبت اردکان رو هنوز روی این سهم اعمال نکردن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Atisaz2010
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 67

دوستان چي صلاح ميدونند
                                من 50000 تا كاذر دارم رد كنم بره يا نگه دارم؟

نظر

در حال کار...
                                X