فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 664
    عضو فعال
    • May 2011
    • 424

در اصل توسط yegane پست شده است View Post
    دقیقا" منم همین فکر رو میکنم.چون صددرصد تو پرتفوی شما هست پس باید خرید و بردش بالا تا پرتفوی شما بره تو سود
    شما مختارید دوست عزیز میتونید بخرید یا نخرید .

من با توجه به گزارشات و نمودار آن توصیه به خرید این سهم کردم ، در ضمن هر موقع هر سهمی را خریدید یک حد ضرری را هم برای آن بگذارید .

واین هیچ ربطی به پرتفوی من ندارد ، که من از این سهم دارم یا ندارم .

موفق و پرسود باشین .
    آخرین ویرایش توسط 664؛ 2012/09/09, 17:02.
    حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• axy
      ستاره دار(21)
      • Jul 2012
      • 692

یه بنده خدایی می گفت کاذر کسرارو رو 600 تومن فروخته اما چون هنوز تسویه نشده سهم در اختیار کاذره ولی کسرا الان 900 تومنه .

از دوستان کسی در این باره اطلاعی نداره ؟

نظر

• hossein sh
        ستاره دار(1)
        • Mar 2012
        • 688

با سلام

اگه سفته بازا بزارن، امروز علی القاعده باید صف خرید بشه....

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :

انتظار دارم از همین حوالی(محدوده ی 901 تا 862 ریال) روند برگرده(موج (2) تموم بشه) ، شکست سقف مثلث صورتی (1000 ریال ) رو تاییدی بر صحت شمارش میدونم
          و در صورت رخداد این امر در بازه ی 2 ساله قیمتهای فراتر از 3000 ریال رو برای سهم متصورم

نظر

• axy
            ستاره دار(21)
            • Jul 2012
            • 692

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
            شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :

انتظار دارم از همین حوالی(محدوده ی 901 تا 862 ریال) روند برگرده(موج (2) تموم بشه) ، شکست سقف مثلث صورتی (1000 ریال ) رو تاییدی بر صحت شمارش میدونم
            و در صورت رخداد این امر در بازه ی 2 ساله قیمتهای فراتر از 3000 ریال رو برای سهم متصورم
            پیشبینیتون داره درست ازآب در میاد جناب مختاری .

سهمی با 136 تومن سود انباشته و 47 تومن سود سالانه باید حداقل دو برابر این قیمت باشه .

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

دوستان با سلام
              در صورت امکان تحلیلی از وضعیت پیش رو این سهم ارایه نمایند ممنون خواهم بود...................دوستان تحلیل گر(تکنیکالیست)در برخی از تاپیک ها اعتقاد دارند حرکت خوبی را از این سهم شاهد خواهیم بود؟؟؟

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تکادو خبر داد:

"وکادو" در آستانه ورود به بازار سهام

شرکت طی چند مرحله اسناد، مدارک و سوابق مورد نیاز را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه کرده تا اقدامات لازم برای ورود سهام "وکادو" به بازار سهام انجام شود، از این رو گزارش عملکرد شرکت اصلی و زیر مجموعه های آن پس از ارایه به سازمان در سایت کدال منتشر شده تا زمینه های لازم برای ورود به بازار پایه فرابورس فراهم شود.
                مدتی است اطلاعات و صورت های مالی شرکت تکادو و زیر مجموعه های آن بر روی سایت اطلاع رسانی کدال در حال انتشار است و به نظر می رسد که این شرکت فعال در بازار سرمایه برای ورود سهام خود به بازار برنامه های جدیدی داشته باشد.
                در همین رابطه صادقی، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تکادو، در رابطه با مقدمات انجام شده برای ورود "وکادو" به بازار سهام در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: شرکت طی چند مرحله اسناد، مدارک و سوابق مورد نیاز را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه کرده تا اقدامات لازم برای ورود سهام "وکادو" به بازار سهام انجام شود، از این رو گزارش عملکرد شرکت اصلی و زیر مجموعه های آن پس از ارایه به سازمان در سایت کدال منتشر شده تا زمینه های لازم برای ورود به بازار پایه فرابورس فراهم شود.
                وی به شرکت های زیر مجموعه تکادو اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شرکت معادن منگنز ایران طی عملکرد دوره مالی اخیر خود روند رو به رشدی را پشت سر گذاشته و در حال پیگیری این روند است.
                افزون بر آن در مجمع عمومی این شرکت که طی هفته های اخیر برگزار شد، فرآیند عملیاتی شدن موضوع افزایش سرمایه به مبلغ 22 هزار و 699 میلیون ریال در دست اقدام قرار گرفته و به نظر می رسد با اخذ مجوزهای لازم از سازمان و نهایی شدن این برنامه از محل سود انباشته در هرچه مطلوب تر شدن عملکرد آن و حرکت به سوی پیشرفت و توسعه "کمنگنز" تأثیر گذار خواهد بود.
                وی از ......................روند مطلوب شرکت فرآورده های نسوز آذر ...................................و ارایه گزارش مثبت عملکرد سه ماهه آن سخن گفت و اذعان داشت: علی رغم کاهش قیمت این سهم در گذشته و با توجه به فضای به وجود آمده در بورس، سهم "کاذر" درصدد اصلاح این خلاء بهره وری می باشد و با تلاش های صورت گرفته، گزارش عملکردی سه ماهه اول خود را به صورت رضایتمندی ارایه کرده است.

قابل توجه است در صورتی که شرکت فرآورده های نسوزآذر با همین روند پیشروی کند، گزارش شش ماهه مطلوبی را از این مجموعه مشاهده خواهیم کرد.
                صادقی در خاتمه سخنان خود خاطر نشان کرد: علی رغم مشکلاتی که در تأمین بودجه شرکت های زیر مجموعه صادرات محور و روند تولیدی آنها با شرکت های طرف قرارداد وجود داشت، با نظام مندی و برنامه ریزی دقیق در فرآیند صادرات، شرکت های زیر مجموعه توانستند درصدد برطرف کردن این مشکلات برآیند و عملکرد مناسبی را از خود به نمایش گذارند.

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

خواندن ص 897 تاپیک .....چی و چرا......خالی از لطف نیست...................با تشکر از پرریسک عزیز

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

توی شکل کاملا مشخصه که مهمترین مقاومت پیش روی سهم خط قرمز رنگه.
                    در صورت شکست میتونه قله قبلی یعنی 124 تومنو لمس کنه.
                    مکدی هم وضعیت خوبی رو نمایان میکنه. روند داره صعودی میشه
                    البته از نظر بنیادی هیچ حرفی برای گفتن نداره ولی با توجه به ورود تکادو به بازار باید ارزش بازار زیر مجموعه هایی نظیر کاذر و منگنز بالا بره.
                    موفق باشید
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

سلام

مصطفی جان

تا اونجائی که من خبر گرفتم کاذر و کفرا از نظر بنیادی شرایطشون خیلی نسبت به پارسال فرق کرده.

مخصوصاً اینکه شنیدم در زمینه مواد اولیه یه کارائی کردن
                      زمزمه های صادرات هم به گوش میرسه

از نظر من بنیادیشون خیلی به نسبت پارسال مناسبتره... قطعاً رشد خوبی میکنن
                      یک سری مطالب هم در صفحات قبل در زمینه گزارشاتش هست.
                      تصمیم با دوستان...

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

محصولات ویژه نسوز آذر................. همچنین تولید ٣٠٠٠٠٠ تن آهک صنعتی بخش عمده ای از نیازهای صنایع فولاد، سیمان، آلومینیوم، پتروشیمی، نیروگاه، پالایشگاه، صنایع غذایی، مس وּּּ را تأمین می نمایدּ.........
                        حالا با این وضعیت شرکت های فوق ......مثل :امیرحسین نادری معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، درباره وضعیت شرکت گفت: طی هفته های گذشته نرخ های فروش محصولات شرکت افزایش یافته است، اما در مقابل آن نرخ خرید مواد اولیه تولید، مثل سنگ آهن نیز رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
                        ............وضعیت ....کاذر ......چی میشه؟؟؟؟/...........................................

نظر

• axy
                          ستاره دار(21)
                          • Jul 2012
                          • 692

کاذر شش ماهه 50 تومن اعلام می کنه .

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                            سلام

مصطفی جان

تا اونجائی که من خبر گرفتم کاذر و کفرا از نظر بنیادی شرایطشون خیلی نسبت به پارسال فرق کرده.

مخصوصاً اینکه شنیدم در زمینه مواد اولیه یه کارائی کردن
                            زمزمه های صادرات هم به گوش میرسه

از نظر من بنیادیشون خیلی به نسبت پارسال مناسبتره... قطعاً رشد خوبی میکنن
                            یک سری مطالب هم در صفحات قبل در زمینه گزارشاتش هست.
                            تصمیم با دوستان...
                            سلام
                            حسین جان بحث کاذر و کفرا از هم جداست.
                            بیش از 50% این پیش بینی 46 تومنی کاذر حاصل از تعدیلات سنواتیه که عملیاتی نیست.
                            حدود 843 هزار دلار هم مصارف ارزی داره که با نرخ 1450 تومن بودجه بندی کرده!
                            در مورد گزارشش خیلی نمیخوام حرف بزنم چون وضعیت مناسبی از شرکت نشون نمیده.
                            اما همونطور که گفتم بخاطر ورود تکادو به بازار رشد خوبی در انتظارشه
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                              ستاره دار(1)
                              • Mar 2012
                              • 688

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              سلام
                              من هم قبول دارم که کاذر و کفرا شرایط یکسانی ندارن.
                              اما در خال حاضر بازار داره به دلیل مواد اولیه وارداتی به هردو به یک چشم نگاه میکنه...

غیرعملیاتی بودن نیمی از ای پی اس هم قبول
                              اما آیا اون 50% درصد عملیاتی قابل مقایسه با پارسال هست!

به نظرم روند گزارشات پارسال تا امسال حرفای زیادی برای گفتن داره...
                              (البته کاذر گزارش درست حسابی که شفاف باشه بیرون نمیده.)

اطلاعیه ای هم که اخیراً در رابطه با وکادو منتشر شد، بسیار ضمنی حکایت از زیر مجموعه های شرکتهای صادرات محور داشت.

نظر

• axy
                                ستاره دار(21)
                                • Jul 2012
                                • 692

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                سلام
                                کسرا رو 600 حساب کرده می فروشه در صورتی که قیمت تابلوش الان 936 صف خریده .

136 تومن انباشته داره که گفتهخ می خواد افزایش سرمایش کنه .

محصولاتش متناسب با قیمت دلار افزایش نرخ داشته .

با توجه به تقسیم سود کسرا 50 تومن امسال در میاره .

نظر

در حال کار...
                                X