کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رتکو که یه سر گردن بالاتر از شتوکاست.......از لحاظ فاند.......ولی این چند روزه روند سهمو دنبال میکردم......شبیه حخزر میمونه تو قیمت های 550 تا 600.....یه روز حقوقی رنج میکشه تا درصد....فرداش یه حقیقی میاد بالا درصد....فقط تو ین 2 روزه تقریبا 1.200 تا 1.600..این 2تا حقیقی حقوقی خرید کردن....صورت مالیشم تکون میدم چیز دندون گیری انچنانی از توش در نمیاد ...خبر نداری این قرار داد با ایتالیا که حرفش هست داستانش چیه
گفتم معاملاتش شبیه معاملات حخزر قبل انفجار قیمتی است.....به نظرم یه 15 ..20 درصد دیگه جا داشته باشه....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سهم مقاومت تاریخیشو شکسته اون وقت میخای خارج بشی.اهداف سهم بالاست. علت سود نکردن و ضرر افراد خودشون هستن و لاغیر.
زمانی سهم معرفی شد که اصلا تاپیک نداشت ، کسانی که با من بودند در این سهم حداقل 60 تا 70% سود کردند بقیه هم نوش جان خریداران بالای 400 تومان ، فروش تعداد بالای این سهم مصیبت است :.thumbsdownsmileyan
سهم در قیمت فعلی بسیار گران شده و در این مقطع قیمتش بالاست ولی انشااله هر کسی می خرد سود کند ، اظهار نظر من برای کاربرانی بود که با من از 250 همراه بودند
سهام گروه توکا در زمان های متعدد نشان دادند که از پتانسیلی قوی برخوردارند و چنانچه تعدیل مثبتی نداشته باشند قطعا eps پیش بینی شده را محقق می کنند. تلاش مسئولین...
دیروز در روز تبدیل حق تقدم ها به سهم و قابل معامله شدن افزایش سرمایه رتکو ، تیم فعال روی شتوکا وارد رتکو شدند و یک حرکت خوب در رتکو خوهیم داشت . رتکو را به پرتفوی اضافه کنید
با سلام
من از 195 باهاش هستم و همچنان میمانم . کارم باهاش تموم نشده .
با سلام
هنوز اول راهه . یاد شپلی زیان ده افتادم . اما داستان شتوکا داستان دیگری است . حقوقی هر چقدر دلت میخواد بترسون . خریدارا میدونند دارن چکار میکنن .
نظر