کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آرام و بیصدا تو ۲ ماه از ۲۸۰ رسیده نزدیک ۴۰۰<:-p
چند روز دیگه اتکامح تبدیل به سهم تو سبد میشینه/:.yead.:/
تا ۱ ماه دیگه هم سود مجمعشا واریز میکن:.thumbsupsmileyanim
کدبه کد حقوقی به حقیقی دو روزه انجام شده وقتی تمام بشه این سهم سرخطی زدن خواهد داشت
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بالاخره اکسیر سودا از لیست عمدها خارج شد و شرش کم شد
کلا 60 میلیون دیگه سهم داره اینم بفروشه و خارج بشه
حرکت اصلی میتونه شروع بشه
شناوری سهم الان رفته زیر 5%
انشالله یکشنبه هفته بعدی این مقدار باقی مانده حقوقی را حقیقی بازیگر یکجا بخره و بازی را شروع کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اکسیر سودا این 60 میلیون عرضه نمیکنه تا خیال خریدار راحت بشه
میخوان روی صفر تابلو این حقوقی را پیاده کنن
خدا خواست و ما توانستیم
اکسیر سودا با خرید امروزش برگشت به لیست سهامداران عمده
ما فکر میکردیم 60 میلیون سهم داره ولی ظاهرا 76 میلیون داشته و امروز 4 میلیون مجدد خریده و برگشت توی لیست عمده ها
به نظرم رفت آمدش در لیست عمده ها با هدفی خاص انجام میشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر