دامداري تليسه نمونه (تليسه)
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : دامداري تليسه نمونه (تليسه)
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postسلام بر بهرام خان
ممکنه تحلیلو بروز کنیددر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postسلام احسان ...
فعلا از pc دور هستم
اولین دسترسی به pc به روی چشم
مقاومت مهم و نسبتا سنگینی را زد ...
800 تومان و 1000 تومان را هدف گرفته...
..................................
این سهم را دیگر ندارم اما بازیگر داره , هلو ...
سهم 210 معرفی شد و در مرز 3 برابر شدن ( کمتر از 2 ماه )
اگر 1000 شود , 5 برابر شده قیمت ...!!
هیچ توصیه ای برای خرید یا فروش ندارم ....
..................................
برخی با چراغ قوه در کدال دنبال eps و سود مجمع و خواب پول می گردند ( کاری که در قدیم خودم می کردم و هیچ عایدی برای بنده نداشت !!))
آپدیت :
.
نظر
-
[Forwarded from اخبار بورس | Tse Press]
مهم برای گروه زراعت
مقدسی، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران:
قیمت نهاده بین 5 تا 6 برابر افزایش قیمت داشته است. نهادههای دام شامل جو از 1800 به 12 هزار تومان رسید که حدود 6 برابر افزایش داشته است. ذرت 1900 تومانی به 12 هزار تومان و سویای 3هزار و 700 تومانی به 17 هزار تومان رسیده است. شیرخام هم از 6400 تومان به 12 هزار تومان افزایش قیمت یافت.
?پیشنهاد ما برای قیمت شیرخام 13500 تومان بود که به خاطر تعامل مصرف کننده و دولت، ما روی قیمت 12 هزار و 700 تومان توافق و امضا کردیم که متاسفانه ستاد تنظیم بازار کشوری این قیمت را 12 هزارتومان درب دامداری اعلام کرد.
قیمت گوشت تمام شده ما از 80 هزار تومان به 104 هزار تومان رسید.
سیمرغ سپیدزفکازشگزارزشریف زگلدشت زمگسال خوبندبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
بعد از اصلاحی که از حدود 600 تومان کرده وحجم سنگین امروز اگر امروز با صف خرید تمام بشه بعید نیست بتونه سقف قبلی را پس بگیرهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
تا اینجا که صف خرید شده
تا آخر بازار این صف حفظ کنه میشه به روند دوباره و رشد قیمتی دل بستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postتا اینجا که صف خرید شده
تا آخر بازار این صف حفظ کنه میشه به روند دوباره و رشد قیمتی دل بست
ولی از لحاظ رفتاری تلیسه و زقیام بهترین هستن
من مقدار انبوهی زبینا دارم که اتفاقا از 20 درصد سود رفتم رو 10 درصد ضرر و امروز سر بسر شدم
بدیش این بود که با حجم خریدن میشه اینها رو بالا برد ولی نمیشه خارج شد. حداقل من طمع کردم نتونستم
ولی اگر دوباره قسمت شد زقیام میخرم
نظر
-
در اصل توسط amir.r پست شده است View Post5 دی معرفی شد و امروز با حجم عالی مقاومت 450 پودر شد
هنوز اول راهه /:.grlim:./
حالا که صف خرید شده ندا میدی
زودتر خبر بده خان
حالا یکی مثل این واسمون پیدا کن
که بشه فردا بخریم
ماکه هرچی میخریم
این فرزین:D دستمون رو میخونه تا 20 روز میره منفی/:.yead.:/ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
نظر