نورد و لوله اهواز (فاهواز)
Collapse
X
-
پاسخ : نورد و لوله اهواز (فاهواز)
خیلی وقت بود که همچین هیجانی را در معاملات سهم ندیده بودم
باید منتظر اخبار خوبی از شرکت باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط m2020 پست شده است View Postفقط تحقیق کنید خریدار بلوک کیه... همین /:.grlim:./خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در خصوص خریدار و مالک جدید این شرکت شنیدم که آقای خدابخشی از بچه های قرارگاه خاتم بوده
یعنی الان فاهواز شده زیر مجموعه قرارگاه خاتم و این قرارگاه پروژه های عظیم خودش با محصولات این شرکت خواهد ساخت؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدر خصوص خریدار و مالک جدید این شرکت شنیدم که آقای خدابخشی از بچه های قرارگاه خاتم بوده
یعنی الان فاهواز شده زیر مجموعه قرارگاه خاتم و این قرارگاه پروژه های عظیم خودش با محصولات این شرکت خواهد ساخت؟؟
اونم در گروهی که هیچ سهمی زیر قیمت اسمی معامله نمیشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نشست صمیمی سهامدار عمده جناب آقای خدابخشی با مدیران و روسا
۱۵ دی ۱۳۹۷آخرین اخبار, اخبار
نشست صمیمی سهامدار عمده جناب آقای خدابخشی با مدیران و روسا
به گزارش روابط عمومی شرکت نورد و لوله اهواز، نشست صمیمانه ای با حضور مدیران و روسای شرکت، سه شنبه مورخ ۹۷/۱۰/۱۱ برگزار گردید.
جناب آقای جواد خدابخشی سهامدار عمده شرکت، ضمن معرفی سوابق اجرایی و مدیریتی خود، اهداف کلان و خط مشی های شرکت را تبیین و تشریح نمودند.
وی در ادامه خاطرنشان کردند محدودیتی در خصوص تامین مواد اولیه وجود نخواهد داشت.
ایشان با تاکید بر معیشت پرسنل، رفاه و رضایتمندی کارکنان را از اولویت های اول کارخانه برشمردند.
در پایان مدیران و روسا ضمن معرفی خود، برای جناب آقای خدابخشی و تیم مدیریتی جدید آرزوی توفیق روز افزون نمودند.
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سلام.... از دوستان کسی میتونه بگه قبل از ساعت 12 نحوه ی اردر گذاری در سهام بازار ج چگونه است؟هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
-
در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Postسلام.... از دوستان کسی میتونه بگه قبل از ساعت 12 نحوه ی اردر گذاری در سهام بازار ج چگونه است؟
به لطف قوانین مندرآوردی سازمان بورس کلا این نمادها یک روز در میان خرید و فروش میشوند! :D خندهدار است ولی واقعیت دارد. روزهای زوج تنها میشود خرید کرد.
در روزهای زوج اگر اشتباه نکنم ساعت ۹ یک قیمتی که با عرضه تقاضا مشخص شده ثابت میماند و هیچ کس اجازه ندارد خارج از این قیمت سفارش خرید و فروش بگذارد! /.:blinksmiley.:/ باز هم به لطف آقای شاپورـدانا. این موضوع هست تا ساعت ۱۲. از ساعت ۱۲ تا ۱۲ و نیم مردم میتوانند سفارش بگذارند! ولی این بار خرید و فروش اجازه ندارند بکنند! بالاخره راس ساعت ۱۲ و نیم میآیند با سفارشهایی که در این نیمساعت گذاشته شده عملیات حراج را انجام میدهند!
(بین خودمان بماند... باور کن خودشان هم نفهمیدهاند دقیقا چه کردهاند! و معلوم نیست این قوانین را از کجا درآوردهاند...)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
اگر غیر از این بود باید تعجب می کردیم!!هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
-
سلام
کار سازمان یه جوری رفع گره هست در بازار پایه ج
ولی به نظرم از لحاظ زمانی واقعا یک فاجعه هست
و اصلا مغایرت داره با قوانینی که خودشون وضع کردن
یعنی چه که بعد از ساعت 12:30 معاملات مچینگ دوم انجام میشه
این کار خوبه در طول معاملات مثلا ساعت 10 و 11 دو مرحله انجام بشه و حتی به بازارهای دیگه هم تسری یابد
به راحتی میشود گره های معاملاتی در سهام با صف های خرید را به این طریق باز کردآخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2019/01/06, 13:13.
نظر
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postسلام
کار سازمان یه جوری رفع گره هست در بازار پایه ج
ولی به نظرم از لحاظ زمانی واقعا یک فاجعه هست
و اصلا مغایرت داره با قوانینی که خودشون وضع کردن
یعنی چه که بعد از ساعت 12:30 معاملات مچینگ دوم انجام میشه
این کار خوبه در طول معاملات مثلا ساعت 10 و 11 دو مرحله انجام بشه و حتی به بازارهای دیگه هم تسریع یابد
به راحتی میشود گره های معاملاتی در سهام با صف های خرید را به این طریق باز کرد
اینها که محدودیت نوسان رو حذف نمیکنن!چون میگن خلاف شرع ه! کاش لااقل بازار رو دو شیفته می کردن که دو بار در روز سهم ها نوسان کنند...لااقل از لحاظ اصلاح زمانی و بسیاری مصائب دیگه راهگشا بود....میزان سوخت عمر ما هم پای این سیستم به نصف تقلیل پیدا میکرد!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
بورس 24 با مالک جدید مصاحبه کرده و کلیه شایعات پیرامون شرکت را تایید کرده و مالکیت خودش قطعی و قانونی و تمام شده اعلام کرده است
از اینجا به بعد هر روز باید منتظر اخبار مثبت از سهم باشیم
شاید این بار سقف قبلی 147 تومانی خیلی راحت شکسته بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر