نورد و لوله اهواز (فاهواز)
Collapse
X
-
-
پاسخ : نورد و لوله اهواز (فاهواز)
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدرخواست حسین هدایتی از رییس قوه قضاییه از داخل زندان
������حسین هدایتی با انتشار پستی خطاب به رئیس قوه قضائیه تاکید کرد رفیق و شریک قبلی وی که مسوولیتی در شرکت نورد و لوله ندارد سهام و اموال وی در این شرکت را فروخته و به وی خیانت کرده است.
������هدایتی که به خاطر پرونده چهارصد میلیاردی خود در بازدداشت است اسنادی را منتشر و خطاب به رییس قوه قضاییه از وی خواسته دستگاه #قضایی مانع غارت اموال وی شود.هدایتی گفته حبس و دوری از خانواده را تحمل می کنم اما چرا باید اموال من توسط افرادی غارت شود.
������او ارزش کارخانه نورد لوله اهواز را رقمی در حدود پنج هراز میلیارد دانسته و گفته چرا سهام وی در این کارخانه از سوی افرادی که هیچ سمت و سهمی در آن ندارند به فروش می رسد.
������او خواهان رعایت و اجرای عدالت و جلوگیری از غارت اموال خود شده و از برخی زد و بندها پرده برداشته و در این باره هم ادعاهایی را مطرح کرده است.
✅ @Khabar_Fouri
الان ارزش بازار فاهواز ۱۱۰۰۰ میلیارد تومنه . بیش از ۲.۲ برابر رقم اعلامی توسط هدایتی
نظر
-
در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Postسلام
الان ارزش بازار فاهواز ۱۱۰۰۰ میلیارد تومنه . بیش از ۲.۲ برابر رقم اعلامی توسط هدایتی
باید بهم برگردونن
قیمتش هم که رشد کرده دیگه بیشتر داره روی این سهم حساب میکنه تا مقداری از بدهکاریهاش بدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز روز خداحافظی فاهواز با قیمتهای زیر 50تومان
به زودی مراسم خداحافظی فاهواز با قیمتهای زیر 100تومان هم برگزار خواهد شد
بیشترین سود بورسی ام را من از این سهم گرفتم
حدود 43 تومان خریدم و بین 1000 تا 1300 کلا ازش خارج شدم و دیگه نخریدم
البته در این بین زیاد ورود و خروج زدم ولی در نهایت حدودا به طور میانگین 3000 درصد به ما سود دادخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط deh-ab پست شده است View Postسلام
به زودی آرزو میشی.
جمله بالا را یه بار برای فسدید تو سهامیاب نوشتم. (البته فسدید هنوز رشدی نکرده)
این سهم به شدت متحول شده ای کاش بازار بورس ما درکی از تحلیل و صبر داشت.
ولی با این روش ممکنه حالا حالا جمع نشه و کفی هم نمیشه براش متصور شدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
با سلام
متاسفانه یا خوشبختانه بازی.... برای افزایش سرمایه قبلی شرکت به راه انداختن.
به شخصه درک نمیکنم که این مال دنیا با ادم چیکار میکنه که جایگاه را از انسان به حیوان تنزل میده.
همچنان سهامدار این سهم میمانم و دیدم را از بلندمدت به فوق بلندمدت تغییر میدم.(حتی اگر پولم در حد صفر بشه فروشنده نیستم)
این سهم واقعا ارزشمنده و همه اینا بازی هست که برای غارت و چپاول درست کردن.
هیچ توصیه ای به بقیه دوستان ندارم. بابت این اتفاقات هم شرمندهام اگر باعث ضرر تون شدم. به هیچ وجه فکر نمی کردم مدیریت شرکت این رویه را در پیش بگیره. (دوستانی که باعث ضرر شون شدم حلال کنید)
یا حق
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبا سلام
جناب deh -ab ممنون میشوم اگر اطلاعات خود را راجع به این سهم بیان فرمایید
جناب آراد بابت دیر پاسخ دادن شرمنده چون من همین الان پیامتونو دیدم حتما در اون خیری بوده که گرفتار یه عده انسان حیوان نما نشین.
والا این سهم داستان زیاد داره تو اینترنت سرچ بزنید براتون خیلی چیزا میاد که در نهایت تصمیم گیری با خودتون.
1- افزایش سرمایه که بابد تعيين تکلیف بشه
2- دادگاه هایی که باید تعيين تکلیف بشه
3-پروژه فولاد خرمشهر یا همون طرح توسعه شرکت که باید تعیین تکلیف بشه.
4- افزایش سرمایه مجدد شرکت از تجدید ارزیابی و احتمالا آورده نقدی
5-واحد اسید شویی و لوله سازی
6- تولید کارمزدی یا مستقیم
و........
این سهم پر از اتفاقات هست که گوشه ای را من براتون نوشتم.
ان شاالله خودتون در مورد هر کدوم بررسی کنید.
یا حق
نظر
-
سلام
بازیگرش سردار خدابخشی که همون صاحب اصلی این شرکت هستش! ظاهرآ قصد داره تا 700 بیاردش پایین و بعد استارت صعود جدیدش رو بزنه! اما تو همین محدوده قیمتی هم به نظرم جذاب هستش واسه خرید در کل در نقاط آخرین مراحل تخلیه سهامداران متضرر هست به نظرم! ... نظر شخصی
نظر
-
سلام
خوب بسلامتی از بازار پایه قرمز به پایه نارنجی ارتقا یافت
خرید اولین پله از فاهواز 705 تومان
فکر کنم فاهواز بهترین گزارش سال 99 رو خواهد داشتآخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2021/09/06, 21:02.هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
سلام
باز هم معتقدم که گزار ش 99 بهترین گزارش نسبت به تمام سالهای گذشته خواهد بود
شرکت 520 هزار تن تولید و فروش داشته اما تو کدال هر چه گشتم قیمت فروش را نتونستم پیدا کنم
این شرکت کافیه گزار شات را منظم کدال کند و سود 99 را کدال کند دیگه کار تمامه
اینکه سهم از بازار قرمز به نارنجی ارتقا یافته نوید بخش روز های خوبی برای سهم خواهد بود
نرخ فروش را اگر از دوستان کسی اطلاع دارد لطفا اظهار نظر فرمایند @};-هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
نظر
-
سلام
نمی دانم این همه کنترل سهم برای چیست
اما می دانم با اتمام دعوا رو تابلو سهم رشد خوبی خواهد کرد
منتظرم دو پله دیگر در قیمت پایین خرید کنم
هر چند 660 هم ارزنده هست اما پایین تر خریدم را تکمیل خواهم کردهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
نظر
نظر