کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مادامی که نسبتهای خریدار به فروشنده بهم نریخته سهم رشد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
مچینگ اول 112 مچینگ دوم 104 !!! یکی از مزخرفترین و اعصاب خردکن ترین سهم های بازار و بهشت نوسانگیرا فاهوازه. ایندفعه بره بالای 110 ردش میکنم این لعنتیو.
برای فاهواز قیمت رو -7 پایدار شده
اما بیش از 7 میلیون صف خرید براش ایجاد کرده!!!!
این یعنی اینکه بازار پایه مشتری خودش رو داره
سازمان هر چه هم دست و پا بزنه و حتی معاملات رو به دو دهه ی قبل هم ببره
سهامدار باهوش از اون ته ته بازار، سهام با ارزش رو میکشه بیرون
جالبه در حال حاضر فاهواز حداکثر در 3 روز هفته معامله میشه. با قانون جدید در همه روزها معامله میشه. یروز بدون دامنه نوسان و 4 روز بعد با دامنه یک ریال. بنظرم از این شیوه مزخرف فعلی خیلی بهتره. چون دیگه دست نوسانگیرا هم کوتاه میشه از سهم و این خودش میتونه شروع روند صعودی باشه.
شفافیت اصل بدیهی بورس دنیا است ...
اینکه مدیرانی پیدا می شوند و با افتخار می گویند نمایش حجم و قیمت ها را مخفی می کنیم واقعا نوبر است ...
شبیه همین مدیران مشکلات ورزشگاه اهواز را ایجاد می کنند ...
مثل همین قانون مسخره قبلی که در بازار ج امکان 3 روز معامله وجود نداشت ...
حالا امده اند ابرو رو درست کنن دارن چشم طرف رو کور می کنن ...
اشتباه بزرگی می کنند و دیر یا زود از این اشتباه برخواهند گشت ....
کسی که در بازار پایه معامله می کند ریسک را کتبا پذیرفته و اینها دایه از مادر مهربان تر هستند در بازار پایه حتی باید بجای 5 سفارش تابلو 10 سفارش دیده شود ...
مراتب اعتراض خود را به هر نحوی که می توانید به گوش این مدیران نابغه مخفی کار برسانید ...
این مخفی کاری فقط برای خودشان رانت ایجاد می کند و برای بقیه محرومیت ....
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سهم از مقاومت 164 عبور کرد و فعلا فروشنده نداره اما به نظر تا آخر وقت یکی دو میلیون دیگه عرضه خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام بنظرتون اینترت دیگه بحالت قبل برنمیگرده و محدود خواهد شد؟منکه میگم محدود میشه و نمیزارن ملت با سایتهای خارجی ارتباط برقرار کنن
نظرشما چیست؟
موافقم
خدا خواست و ما توانستیم
ممکنه نصف صف خرید عرضه بشه هول نکنید خبری نمیشه
حتی اگرم تمام صف خرید عرضه بشه بازم فقط میتونه به 164 پولبک بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر