گاهنامه

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • "heydar"
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۱
    • ۷۴۹۳

پاسخ : گاهنامه

باسلام
    خودرویی ها دارن یه علائمی میدن شخصا رو زامیاد حدود ۷۰-۷۵ و سایپا حدود ۱۱۰ مثبت هستم حد ضرر ۵ درصدی برای هر دو
    سهم قاسم هم امروز اخر وقت چشمم بهش افتاد به نظر میرسه با استاپ۳۹۰-۴۰۰ خوب باشه برگشت خوبی زده

سیمان هفته پیش برگشت نصفه نیمه زد راستش منو که فریب داد فکر کردم برگشت بهتری داشته باشند
    قیمت های چهانی فعلا در حال اصلاح هستن از هفته پیش شروع شد نمودار مس رو گذاشتم . تا وقتی مس تثبیت بالای ۶۶۰۰ نده میشه گفت سقف زدن و هر بالایی فروش دارن
    سهم بعدی به پرداخت حدود ۲۰۸۰-۲۰۵۰ خریدش بدک نیست بیشتر برای سرمایه های بالا و یه جورایی بیمه سبد وگرنه سهم سنگین و بزرگیه انتظار حرکت شارپ نمیشه ازش داشت
    بازار خوبه کماکان و اهداف ۱۰۰هزار هم همین نزدیکی هاست انگار

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • مهر ۱۳۹۴
      • ۷۴۳۴

در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست
      باسلام
      خودرویی ها دارن یه علائمی میدن شخصا رو زامیاد حدود ۷۰-۷۵ و سایپا حدود ۱۱۰ مثبت هستم حد ضرر ۵ درصدی برای هر دو
      سهم قاسم هم امروز اخر وقت چشمم بهش افتاد به نظر میرسه با استاپ۳۹۰-۴۰۰ خوب باشه برگشت خوبی زده

سیمان هفته پیش برگشت نصفه نیمه زد راستش منو که فریب داد فکر کردم برگشت بهتری داشته باشند
      قیمت های چهانی فعلا در حال اصلاح هستن از هفته پیش شروع شد نمودار مس رو گذاشتم . تا وقتی مس تثبیت بالای ۶۶۰۰ نده میشه گفت سقف زدن و هر بالایی فروش دارن
      سهم بعدی به پرداخت حدود ۲۰۸۰-۲۰۵۰ خریدش بدک نیست بیشتر برای سرمایه های بالا و یه جورایی بیمه سبد وگرنه سهم سنگین و بزرگیه انتظار حرکت شارپ نمیشه ازش داشت

بازار خوبه کماکان و اهداف ۱۰۰هزار هم همین نزدیکی هاست انگار

۱۰۰ هزاری که سهامداران سود کنند نه شاخص سازی !!!
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۱
        • ۷۴۹۳

سلام روزبخیر خدمت دوستان گرامی بورسی
        فولاد ۲۶۰ تومانی وشاه ۷۰۰ تومانی ریسکشون نسبتا بالاست احتمالا فولاد کانال ۳۰۰ و شاه هم احتمال ۱۰۰۰ رو داره ولی هرروز ریسکشون بالاتر از دیروز بویژه برای خریداران جدید که سود نگرفتن ممکنه ضرر هم کنن حالا اون خریدار قیمت پایین از سودش کم میشه مشکلی نداره
        (یا شپنا ۴۲۰ ای مثل شپنا ۲۸۰ تومانی از نظر ریسک نیست)

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۷۴۹۳

با سلام خدمت دوستان
          گروه ساختمانی سیمانی بیمه بانک خودرو به نظرم از الان به بعد از گروه فلزی معدنی پتروشیمی بازدهی بیشتر خواهند داشت . (پالایشگاه رو شک دارم ممکنه بازدهی در حد گروه اول بده هنوز پتانسیل هایی دارن)

نظر

• مبتدی2
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۳
            • ۹۷۳

همه دنبال عرضه اولیه هستند
            پخش البرز در سال ۹۱ در ارزش بازار ۱۰۵ میلیارد تومان عرضه اولیه می شود و تا ارزش بازار بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان رشد می کند
            الان سال ۹۶ پخش البرز در ارزش بازارزیر ۱۲۰ میلیارد تومان خریدار ندارد به نظر شما عرضه اولیه نیست --حالا تغییرات از آن زمان تا حالا :
            سال ۹۱ فروش ۶۵۰ میلیارد تومان الان فروش پیش بینی شده بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان
            سال ۹۱ سود ناخالص ۶۵ میلیارد تومان و اکنون سود ناخالص پیش بینی شده ۱۶۲ میلیارد تومان
            و...
            برترین عرضه اولیه برای خرید است

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۷۴۹۳

شاخص کل در صورت توقف در این محدوده یکی از سناریوها میتواند این عکس باشد

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۴
                • ۷۴۳۴

پیش به سوی ۱۳۰ هزار !!!

با تشکر

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۴
                  • ۷۴۳۴

آقا حیدر لیدر سال ۹۷ کدام صنایع میباشد

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۷۴۹۳

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است مشاهده پست
                    آقا حیدر لیدر سال ۹۷ کدام صنایع میباشد

با سلام خدمت دوست گرامی
                    والا من فکر میکنم صنایع رشد نکرده بهتر گین بدن . فلزی پترووبی هم اروم اروم احتمالا بیان ولی رشد امسال رو فکر نکنم تکرار کنن البته قیمت های جهانی رو باید زیر نظر داشته باشیم شاید برخلاف تصورات ما شد .
                    بانکی بیمه ای ساختمان خودرو سیمان به نظرم ارجح باشن به رشد کرده ها باز من خودم مطمین نیستم بویژه اگه جهانی ها برن بالا ممکنه باز فقط اونا برن بالا پایش قیمت ها هرروز باید زیر نظر باشه

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • مهر ۱۳۹۴
                      • ۷۴۳۴

در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست
                      با سلام خدمت دوست گرامی
                      والا من فکر میکنم صنایع رشد نکرده بهتر گین بدن . فلزی پترووبی هم اروم اروم احتمالا بیان ولی رشد امسال رو فکر نکنم تکرار کنن البته قیمت های جهانی رو باید زیر نظر داشته باشیم شاید برخلاف تصورات ما شد .
                      بانکی بیمه ای ساختمان خودرو سیمان به نظرم ارجح باشن به رشد کرده ها باز من خودم مطمین نیستم بویژه اگه جهانی ها برن بالا ممکنه باز فقط اونا برن بالا پایش قیمت ها هرروز باید زیر نظر باشه
                      سلام خوش تیپ

با نظرت موافقم هستم این بازار دست بزرگی به بنده داده حداقل اینکه وقتی سهمی یا گروه یک رشد ۱۰۰ درصدی را انجام میدهد خبر های خوب همراش زیاده و تارگ های نجومی داده میشه ولی بعد از گذشت زمان باد آن سهم های که تارگ بالا داشتند خوابیده میشه بنده حداکثر تا ۳ ماهه دیگه آن هم با رصد روزانه در سهم های معدنی و پالایش هستم و بعد هم فروش حالا میخواهند باز ۲ برابر رشد کنند که نوش جان خریدار ولی من فروشنده هستم

بعد سبد سهام بعد از اعلام پیش بینی سال ۹۷ و نظر امریکا در مورد برجام سرابی تشکیل خواهم داد گروه های که رشد نکردند

خودرو - سیمان - کاشی - بانک- ساختمان

این گروه ها ریزش خود را انجام دادند و باید رشد کنند سبد سهام به نظر میرسه بعد اعلام پیش بینی منطقی باشه !!!!

با تشکر

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۷۴۹۳

سلام
                        شاخص تا وقتی بالای ۹۴ هزار اصلا مشکلی نداره ولی ولی ....
                        شاخص هم وزن رو تازه دیدم واقعیتش منو به شک انداخت تو یه هفته رسید به عدد ۶ ماه پیش ۱۷۰۰۰ حمایت بسیار مهمیه که فردا ببینیم چه میکنه کندلش مرد افکنه ۶ درصد منفی در یه هفته

شخصا نتیجه ای که گرفتم اینه که فعلا تو خرید دست به عصاتر بود تا وقتی شاخص بیاد بالای ۹۷۰۰۰ با اطمینان و خیال راحت میشه خرید
                        قبل از بررسی کاملا نظرم برعکس بود و میخواستم فردا خرید کنم !

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • شهریور ۱۳۹۱
                          • ۷۴۹۳

در اصل توسط heydar";۷۳۵۹۵۸][URL=http://uupload.ir/][img]http://forums.boursy.com/[/img][/URL]

[COLOR="#FF۰۰۰۰
                          پست شده است
                          شاخص کل در صورت توقف در این محدوده یکی از سناریوها میتواند این عکس باشد[/COLOR]
                          با سلام خدمت دوستان بورسی
                          کاملا سناریو دارد تکرار میشود فقط سهامداری مواظب باشید سهامتون رو مفت یه کسانی ندهید که تازه از بازار های دیگر امده اند .
                          ۱۳۰ هزار هم به نظر پله اول باشه میتوان به اعداد بالاتر فکر کرد حتی ۲۰۰ هزار

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۷۴۹۳

گروه پالایشی دیدم نمودار گذاشتن الگوی کاپ داره حواستون باشه سقف تاریخی رد بشه شیرین ۵۰ درصد داره حداقل

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۷۴۹۳

با سلام
                              با این نرخ دلار تقریبا میشه با اطمینان بالا گفت دلار ۴۲۰۰ بزودی به تاریخ میپیوندند. با حذف دلار ۴۲۰۰ به نظر دو گروه پترو پالایشی رشد های شدید و قوی خواهند داشت گروه فلزی معدنی نرخ های جهانی افت داشتند و ممکنه آنجنان جهش سود نداشته باشند اکر قیمت های جهانی تعدیل شوند میشه بهشون فکر کرد فعلا نه . نه اینکه ارزنده نباشن نه ! ولی خیلی نمیتونند جذاب باشن
                              گروه خ از روزی که ترامپ خروج را اغلام کرد شخصا دیگه نگاهشون نکردم ۱۵ مرداد تحریم فلزی و خودرویی شروع میشه دو هفته دیگر!
                              سهم های سیمانی ساختمانی دارویی غدایی هم پتانسیل افزایش نرخ و تورم دارند که میتونند حتی دوبل بشن روند نزولیه البته ولی قیمت های خوبی قرار دارند .

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۷۴۹۳

سلام
                                گروه های پیش رو سال گذشته گزارش های خوبی ارائه دادند
                                گروه خ ضعیفتر از پارسال مواظب باشید بدون خبر خاص سیاسی اینها بعید میدونم بالاشون مدوام باشه نوسانو بگیرید و الفرار و.. من همون نوسان هم نمیگیریم از این گروه خوب نیست اوضاع . قظعه سازها انقدر به نرخ ارز حساس هستن همون سه ماهه اول سریع اثارش تو گزارش ها نشون داده شد. حس میکنم سیکل تکراری باز تکرار میشه فقط خبر خوب سیاسی برای این گروه میتونه عالی باشه و لاغیر.
                                پالایشی ها گزارششون عالی بود فولاد عالی بود پترویی ها عالی بودن
                                سیمان دارو نیز نشون از بهبود اوضاع داره
                                بانکی ها باز هیچی راستش دی خریدم ۷۰ فروختم ۷۰۵ حدود ۰.۸ درصد ضرر فکر کردم بالا میده نداد

نظر

در حال کار...