کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص اومد بالای 78 هزار حرکت امروز امیدوار کننده بود .با این حال که یه روز زیرش نفوذ کرد ولی فعلا خطر رفع شده
یکی از دوستان بنده که بخش زیادی از پولش رو در گروه خودرو برده، امروز پیامک زده که اتفاقات این چند روز بازار ثابت کرد که همه روی بادکنک ! نشستیم ! فقط همه امیدوارن نترکه !
یکی از دوستان بنده که بخش زیادی از پولش رو در گروه خودرو برده، امروز پیامک زده که اتفاقات این چند روز بازار ثابت کرد که همه روی بادکنک ! نشستیم ! فقط همه امیدوارن نترکه !
پس دوستان شما هم با مسیر باد حرکت می کنند با خبر ها خوب و جریان نقدینگی به همان مسیری که پول میره حرکت می کنند و اگر خبر بدی بیاد انتقاد شروع میشه !!!
از اونجایی که دوستان شما خیلی خیلی خیلی برای همه کاربران سایت بورسی مهم هستن پس دیگه حجت بر ما تمام شد! ما روی بادکنک نشستیم! :-s:((:((
مگر همه دوستان شما مثل شما فکر و عمل می کنند که توقع دارید همه دوستان من هم مثل من فکر کنند یا مثل من عمل کنند !
بنده دوستان زیادی دارم و برخی شان هم در مسایل اقتصادی و هم در مسایل سیاسی نه با من هم عقیده هستند ! نه هم نظر ! اما اصول دوستی را رعایت می کنند !
نه مثل برخی کاربران اینجا که اگر کسی با نظرشان مخالف باشد ! یا در مسایل سیاسی هم عقیده نباشد با آنها ! شروع می کنند به فحاشی و توهین و تخریب و ... !
در ضمن اینکه خودتان به حرکت در مسیر باد اعتراف می کنید هم جالب است !
اتفاقا بنده قبل از اینکه باد شروع به وزیدن کند در گروه خودروی بودم و لازم نیست با شروع باد بیاد در مسیر قرار گیرم !!!
فرض کنید الان 100 میلیون به شما داده بشه. بهتون بگند سبد سهامی درست کنید که تا 1400 بهش دست نزنم.
حداکثر 5 سهم میتونه 1 سهم هم باشه .
شما سبد رو چطور میچینید؟
فرض کنید الان 100 میلیون به شما داده بشه. بهتون بگند سبد سهامی درست کنید که تا 1400 بهش دست نزنم.
حداکثر 5 سهم میتونه 1 سهم هم باشه .
شما سبد رو چطور میچینید؟
من باشم صنایع خدماتی مثل انفورماتیک، همراه (اگه از دست سپاه دربیاد و خارجیا هم بخرنش) رو میخرم بقیه رو کی جرات داره با این مدیریت دم دمی مزاج ایارنی که دو سال هم ثبات مدیریتی ندارن 6 سال نگهداره
حمل و نقل هم یکی میخرم حتاید
نظر