گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    خساپا سودش رو از 4.5 برد 10 . حسابداریه دیگه دوتا عدد بالا پایین میکنند دوماه پیش یه چیز پیش بینی کردند ناگهان نظرشون عوض میشه البته به سهام جایزه ربطی نداره. من مسوول بودم مدیرعامل سایپا رو حبس ابد حداقل بهش میبستم
    باید بندازن اینا رو جلو داعش....زنده زنده بخورنش...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

با تاخیر حدود یک هفته و البته هنوز ناقص هست. و فقط یک پارامتر مهم بررسی شده فعلا .
      بانک های آینده سامان و قوامین و مهر و شهر جاموندند =))
      سامان رو بررسی نکردم ولی به نظر میرسه ارزنده باشه

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

ما که هنوز به این سایت جدید مفید عادت نکردیم. اول سفارش میذاری بعد میپرسه تایید میکنید تا تایید کنیم نوسان خورده و تمام

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

چکاپا قدرت خریدار ضعیف تر نسبت به روزهای گذاشته . بالای 210 خرید نداره فعلا برای خریداران جدید

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

امروز چندتا سهم دیدم که بردند بالا خالی کردند باز اومد پایین. مثبت خریدن در این بازار حرام است;;)

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

یه سهم هست تو بازار پایه به نام غشهداب تازه وارد بازار شده زیر مجموعه اصلی تبرک هست . به نظرم قیمتش خوبه بررسی شود 100-110

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

چکاپا رو صبح دادیم رفت فعلا باز رفتیم تو فاز نظاره گری.برخی سهام احتیاج به اصلاح دارند زیرشو گرفتند ولی آخر میریزند دیر یا زود داره

فقط مرقام ملعون معامله اش خوب بود. قیمتش هم پایین نیست میشه به دید نوسان نگاه کرد

نظر

• اروین
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 422

شپارس

ميدكو

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

فلزات و نفت به نظر میرسه آماده میشند برای ریزش. برخلاف تصور عمومی شخصا حدس میزنم همین جا بالای کالاها هست و بالاتر ندارند . در حد تخمین

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

یه اصل مهم تو حسابداری هست به نام اصل محافظه کاری .حسابدار هر شرکت سعی میکند گزارشی که ارائه میدهد در حالت بدبینانه و محافظه کاری باشد . و اینگونه نیست که به فرض مثال فولاد 40 درصد رشد کرد سریع بیایند و صورت های مالی رو تغییر بدند اینها منتظر میشند تا وقتی به اطمینان نرسیدند تعدیل های خفیف و یا تعدیلی نخواهند داشت. ئقتی مطمئن شدند که درآمد زودگذر و موقتی نیست تعدیل ها رو رو میکنند. الان قیمت های جهانی با این حال که رشد داشتند ولی اینکه در این قیمت ها ثابت بمونند یا باز مجددا با ریزش مواجه شوند خودش جای سوال است . بویژه این هفته بازارهای جهانی بسیار متزلزل ظاهر شد .

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

یادش بخیر سال 91 فروم ها کلا خیلی داغ بود .الان داشتم میدیم مسابقات هفتگی کلا 5 نفر شرکت کردند
                        اون سال فکر کنم 40 نفر به بالا شرکت میکردند خودم سهامی که معرفی میشد رو بهش توجه ویژه ای داشتم چون 70-80 نفر رو سهامی یا گروهی متفق القول باشند احتمالا بازده خوبی بده . الان همه اون ها هستند ولی رفتند تو تلگرام . تلگرام هم یعنی سطحی نگری بیشتر. هرچی جلو میریم همینه . فقط منظورم بورس و.. نیست . کلی بود . الان تعداد زیادی از مردم وقتشون رو تلگرام سپری میکنند. راحت شایعه پراکنی میشه . راحت دوتا جمله مثلا پند انگیز و...مینویسند و ملت سرگرمند دیگه .
                        کلا میریم به سمت دریایی به عمق 1 میلی متر
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/05/20, 21:06.

نظر

• mkarimi_mavad
                          ستاره دار (1)
                          • Dec 2015
                          • 121

یادش بخیر سال 91 فروم ها کلا خیلی داغ بود .الان داشتم میدیم مسابقات هفتگی کلا 5 نفر شرکت کردند
                          اون سال فکر کنم 40 نفر به بالا شرکت میکردند خودم سهامی که معرفی میشد رو بهش توجه ویژه ای داشتم چون 70-80 نفر رو سهامی یا گروهی متفق القول باشند احتمالا بازده خوبی بده . الان همه اون ها هستند ولی رفتند تو تلگرام . تلگرام هم یعنی سطحی نگری بیشتر. هرچی جلو میریم همینه . فقط منظورم بورس و.. نیست . کلی بود . الان تعداد زیادی از مردم وقتشون رو تلگرام سپری میکنند. راحت شایعه پراکنی میشه . راحت دوتا جمله مثلا پند انگیز و...مینویسند و ملت سرگرمند دیگه .
                          جناب heydar عزیز حرفت کاملا درسته. ولی فکر میکنم دلیلش اینه که مشغله مردم زیاد شده و تلگرام روی موبایله و همیشه همراهشون . در کوچکترین فرصتی میتونن به راحتی اوانو چک کنن در حالی که اگه بخوان بیان مثلا توی این سایت پستها را ببینن و بخوان یه پست هم بزارن باید حداقل یه تبلت با صفحه بزرگ داشته باشن. همین شده که خیلیا ترجیح میدن که از تلگرام استفاده کنن..
                          از طرف دیگه این جور چیزا شده مثل یه مسافرت کوتاه برای مردم. مثلا یادمه چند سال پیش هر کی هر کاری داشت ایمیل میزد. بعد اومدن سراغ اس ام اس و ایمیل خیلی کم شد. بعدبلوتوث اومد و شبکه های چت ، تلگرام و اس ام اس و بلوتوث جاشونو دادن به زاپایا تلگرام. فردا را خدا داند و بس....

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

سلام بر آقا حیدر

اصولا تکنولوژی راهش رو میره و کاری هم به کسی نداره
                            رحم و مروت هم حالیش نیست

اونهایی میتونن زنده بمونن که باش همراه شن
                            تلگرام هم مثل همه ی پدیده های دیگر تکنولوژی خوبی و بدی هایی دارد
                            تنها اشاره به بدی هایش به صواب کمتر نزیک است
                            ما باید روش داشته باشیم برای استفاده از خوبیهایش و کنار گذاشتن بدیهایش

یکی از فایده های آن را برایت مثال میزنم
                            من قبل از اینکه بخواهم به سایتی سر بزنم اگر بخواهم یک نماد را بررسی اولیه کنم با یک #اسم نماد سریع از آخرین وضعیتش با خبر میشوم
                            ار کدال بگیر تا افراد فاند کار و تکنیکال کار- البته در صورتیکه در لیستم داشته باشم

در همین تلگرام هفته پیش پایه ریزی یک بیزینس درخصوص گردش گری با تعدادی از دوستان پایه گذاری شد

روزهای اول خیلی از سایتهای خبری را شروع کردم ولی الان به حداقل رسیده- یعنی برای مدیریت وقتم کمتر زمان به خبر اختصاص دادم

خواستی بیشتر در خصوص اینچنین پدیده ها بررسی بکنی یاد بیاور زمانی که ویدئو VHS تازه آمده بود و دستگاه و فیلمش قاچاق محسوب میشد
                            الان شما اراده میکنید آخرین فیلم اکران شده هالیوود را کمتر از چند ساعت با همین سرعت محدود ایران در اختیار دارید

و نکته آخر اینکه فرمودید در رابطه با مسابقات
                            هر پدیده ای که یک روند یکنواخت داشته باشد مطابق فرضیه لایف سایکل شروع، اوج و نهایتا نزول را میپیماید مگر اینکه طرحی نو در بیافتد

خوبه شما که به اهمیت مسابقات بیش از دیگران واقفید این موضوع و اهمیتش را به دوستان تازه وارد و همچنین به امثال بنده گوشزد کنید
                            و یا در پی طرحی نو در انداختن باشید

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

پترول خرید شد یه کم . قیمتش خوبه البته حد ضرر هم احتمالا 135 میذارم روندش نزولی هست و تکنیکالی خرید نشده

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

خزر من هی میدیم میره بالا چرا میره بالا آخه . آخر امروز فهمیدم گزارش افزایش سرمایه اش اومد رو کدال .وقتی که گزارش بیاد رو کدال ملت رانت دار خالی میکنند رو سر ملت بی رانت . ملت بی رانت هم خوشحال و خرم که سهم افزایش سرمایه ای خریدند اون هم بعد از رشد 200 درصدی . میگند پس چرا این یکی نرفت بالا . /:.negaran.:/دولت واقعا در زمینه ی بازار سرمایه فوق ضعیف کار کرده

نظر

در حال کار...
                                X