گاهنامه

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • "heydar"
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۱
    • ۷۴۹۳

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط Rudel پست شده است مشاهده پست
    به نظر من خساپا رو دارن باد می کنند برای یک فروش تپل ولی بعدش راه خودرو جدا میشه نظر شما چیه؟
    دقیق متوجه تشدم یعنی خودرو بالا میره ؟
    دقیق راستش نمیدونم بازیش چطوریاست؟من با استاپ ۱۱۸ خریدم .دیروز فکر کردم کارشون تمومه ولی اشتباه کردم قبل از وقوع حدس زدم. امروز خریدم.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • شهریور ۱۳۹۱
      • ۷۴۹۳

در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پست
      ولساپاح ؟ احتمال افت ؟ دوستانی که سایقه قبلی حق ولساپا رو می دونن نظر بدن
      حق ولساپا امروز تازه روز اولش بود . احتمال افت با شکست ۱۸۰-۱۷۵- سهم هست که حمایت مناسبی است و حدودا ۶ ماه نشکسته
      خود ولساپا هم بعید میدونم گزارش ۶ ماهه ضعیفی به بازار بده . در بدترین حالت همین سود رو بدون تغییر پیشبینی میکنه احتمالا .

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۱
        • ۷۴۹۳

روی سقف سال به نظر میرسه شکسته شده است ۲۳۹۰
        گروه خودرو هم اخبار خوبی میاد بریم برای سایپا ۸۰۰ تومانی نه ببخشید ۸۰۰۰ تومانی=))

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۷۴۹۳

روی این هفته حدودا ۴ درصد رشد داشت.
          شکر هم حدود ۲ درصد رشد داشت .
          هر دو بویژه شکر کلوز هفته زیر نرخ سقف معاملاتی است .
          گروه قند یه مقدار عرض کردم ۶۸۰۰ دشوار هست ازش عبور کنند .
          فزرین بالای ۴۵۰ تثبیت بشه با خیال راحت میشه نگه داشت .

حسینا فکر کنم بزودی حرکتی تا ۲۸۰۰ بزنه بعد از اون باید دید برای تست کف جدید یا حرکت رو به جلو. ۲۰۰۰-۲۱۰۰ خریدش خوبه بدون توجه به نمودار.
          فراور قیمتش بالاست ولی نمودارش جالبه و میشه به فکر خریدش بود نمیدونم شاید سفته بازها میخواند سقفش که حدود ۶۳۰ هست بشکونند
          مداران ۳۴۰ هنوز نشکسته . بشکنه کمی ناامید میشیم ازش
          ثنوسا هم بالای ۲۲۰ اوضاعش خوبه وخطری تهدید نمیکنه فردا که نه پس فردا میریم دنبالش

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۷۴۹۳

در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست
            امروز روز شناسایی سود تو سهامی که تو این هفته رشد کردند بود انگاری.
            بنده توکی به سابپا زدم در حد کم تا شنبه ببینیم چه میکنه یا اضاف میکنیم یا میفروشیم
            فزرن حقوقی فعلا فروشنده است و ما دست نگه داشتیم . قندی ها هم فعلا اینجا خطری هستند تا شاخضشون ۶۸۰۰ رو رد کنه .
            فزرین با حدود ۱ درصد سوذ خالص
            ولساپا ح با میانیگن ۸۷ فروش رفتند فقط سایپا و گلستان موندند تو سبد
            سایپا هم دادم ۱۳۲
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ ۱۳۹۵/۰۷/۱۰، ۱۴:۳۳.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۷۴۹۳

فزرین با حدود ۱ درصد سوذ خالص
              ولساپا ح با میانیگن ۸۷ فروش رفتند فقط سایپا و گلستان موندند تو سبد
              سایپا هم دادم ۱۳۲
              خوب فروش دیروز سایپا به نوعی حرکت اشتباهی بود . البته بنده امروز نتونستم پای بازار باشم شاید مجددا وارد میشدم.

مساله ی مهم این چند روز یکی بانک ملت بود که بانک مرکزی حتی نسبت به خوشنامترین بانک بورس یعنی بانک ملت بدبین بوده ۱۵۰۰ میلیارد تومان ملزم به گرفتن ذخیره کرده این در واقع چراغ خطری هست. بانک دی هم با اعلام اون زیان سنگین ما رو به فکر برد که ۱۰۰ تومان هم شاید ببینید؟! بانک های دیگر چطور میشوند؟ بانک ملت گل سرسبد بانکی ها اینطورشد؟ تجارت ضادرات گردشگری ؟
              ...............
              خبر بعدی که باز جالب نیود خبر قرارداد رنو با ایدرو بود که نه سایپا و نه ایرانخودرو در این قرارداد گنجانده شدند . آنطور که بنده متوجه شدم ممکن است اشتباه فهمیده باشم این بود که رنو در کارخانه بن رو به طور مستقل تولید میکند و حتی فروش محصول نیز مستقیم توسط رنو انجام میگیرد پس خودرویی های داخل این وسط چکاره اند؟!
              ............
              کلبیت بازار بد نیست و آدم با تمرکز و ورود درست میتواند سود معقولی داشته باشد .

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۴
                • ۷۴۳۴

خوب فروش دیروز سایپا به نوعی حرکت اشتباهی بود . البته بنده امروز نتونستم پای بازار باشم شاید مجددا وارد میشدم.

مساله ی مهم این چند روز یکی بانک ملت بود که بانک مرکزی حتی نسبت به خوشنامترین بانک بورس یعنی بانک ملت بدبین بوده ۱۵۰۰ میلیارد تومان ملزم به گرفتن ذخیره کرده این در واقع چراغ خطری هست. بانک دی هم با اعلام اون زیان سنگین ما رو به فکر برد که ۱۰۰ تومان هم شاید ببینید؟! بانک های دیگر چطور میشوند؟ بانک ملت گل سرسبد بانکی ها اینطورشد؟ تجارت ضادرات گردشگری ؟
                ...............
                خبر بعدی که باز جالب نیود خبر قرارداد رنو با ایدرو بود که نه سایپا و نه ایرانخودرو در این قرارداد گنجانده شدند . آنطور که بنده متوجه شدم ممکن است اشتباه فهمیده باشم این بود که رنو در کارخانه بن رو به طور مستقل تولید میکند و حتی فروش محصول نیز مستقیم توسط رنو انجام میگیرد پس خودرویی های داخل این وسط چکاره اند؟!
                ............
                کلبیت بازار بد نیست و آدم با تمرکز و ورود درست میتواند سود معقولی داشته باشد .
                شبریز بعد از گذر از مقاومت ۵۲۰ تومان دیدنی میشه پالایش شیراز ۱۵۰۰ تومان - پالایش تبریز هزار تومان

برای گروه خودروی هم انتظار برگشت به قیمتهای اوج ۳ ماهه پایانی سال ۹۴ را دارم البته با بالا و پایین شدن مثلا قیمت ایران خودرو ۴۵۰ تومان خکاوه ۲۰۰ تومان
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۱
                  • ۷۴۹۳

کهنوج حدود ۱۲۰۰ فکز کنم بد نباشه فردا عرضه اولیه میشه

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۷۴۹۳

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است مشاهده پست
                    شبریز بعد از گذر از مقاومت ۵۲۰ تومان دیدنی میشه پالایش شیراز ۱۵۰۰ تومان - پالایش تبریز هزار تومان

برای گروه خودروی هم انتظار برگشت به قیمتهای اوج ۳ ماهه پایانی سال ۹۴ را دارم البته با بالا و پایین شدن مثلا قیمت ایران خودرو ۴۵۰ تومان خکاوه ۲۰۰ تومان
                    موافق این اعداد فعلا نیستم مگر شکست ۷۸-۷۸.۵ هزار شاخض؛ اگر شکست میشه فکر کرد

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • مهر ۱۳۹۴
                      • ۷۴۳۴

موافق این اعداد فعلا نیستم مگر شکست ۷۸-۷۸.۵ هزار شاخض؛ اگر شکست میشه فکر کرد
                      شما قبلا هم موافق رشد گروه خودرو نبودید دیدیم که چه رشد داشتند گاهی اوقات روند ها خلاف میل ما حرکت می کنند انشالله شاخص کل از مقاومت ۸۱ هزار هم عبور میکنه با تشکر

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۷۴۹۳

خوب خودزویی ها امروز دیگر تمام سبز شدند و خودرو و خپارس و بقیه هم اومدند . باز بازی به سایپا مرتبطه . سایپا هرجا بره اینها میرند پس چه بهتر سایپا خرید شود تا بقیه گروه .که به زور و به کمک سابپا بالا میاند فکر کنم دودوتا جهارتا ساده باشه
                        روی کماکان درگیر مقاومت هفته گذشته است / رد کنه فکر کنم گروه باز رشد خوبی داشته باشند .
                        تک سهم ها هم مفاخر بالای ۴۰۰ به نظرم تثبیت شده نزذیک ۴۰۰ و با استاپ ۴۰۰ خرید داره به نظرم .

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۴
                          • ۷۴۳۴

خوب خودزویی ها امروز دیگر تمام سبز شدند و خودرو و خپارس و بقیه هم اومدند . باز بازی به سایپا مرتبطه . سایپا هرجا بره اینها میرند پس چه بهتر سایپا خرید شود تا بقیه گروه .که به زور و به کمک سابپا بالا میاند فکر کنم دودوتا جهارتا ساده باشه
                          روی کماکان درگیر مقاومت هفته گذشته است / رد کنه فکر کنم گروه باز رشد خوبی داشته باشند .
                          تک سهم ها هم مفاخر بالای ۴۰۰ به نظرم تثبیت شده نزذیک ۴۰۰ و با استاپ ۴۰۰ خرید داره به نظرم .

فردا تکلیف این گروه معلوم میشه که می تواند لیدری را دوباره به دست بگیرند یا خیر نمیشه که سایپا بره بالا و دیگر سهم های خودروی منفی بشه انتخاب کلینتون هم می تواند دوباره تاثیر مثبت داشته باشه

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۴
                            • ۷۵۲۴

مفاومت ۲۳۸۰ تا ۲۵۰۰ روی جهانی خیلی سخته و مدتی در این حدود نوسان خواهد داشت ولی با نوسان و زمان یکی دو ماهه احتمال شکستن اون هست. درود
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۷۴۹۳

سایپا و خودرو
                              اسب تندرو جابجا شد یا نه ؟!

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۴
                                • ۷۴۳۴

سایپا و خودرو
                                اسب تندرو جابجا شد یا نه ؟!

بله از صف خرید خودرو معلومه که غیرتی شده شاید تا ۴۰۰

نظر

در حال کار...