گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    موافق این اعداد فعلا نیستم مگر شکست 78-78.5 هزار شاخض؛ اگر شکست میشه فکر کرد
    تا حداکثر دو شنبه مسیر بازار به نظرم مشخص خواهد شد. این محدوده رد بشه میتوان به رکورد زنی شاخص فکر کرد.
    کگل 200 و کنور 270 تثبیت بشند کار خارق العاده ای کردند و میتوان اتتظار بازده مناسب ازشون داشت.
    شواهد و قراین نشان از صعود شاخص است البته بهتر است پیشگویی نکنیم!
    چابک سازی سبد هم مدنظر باشه در صوزت اطمینان از صعود

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

با سلام
      خدمت دوستان گرامی
      بازار در برخی سهام کوچک ترمز بریده و داره میره . بازار داره صعود میکنه درسته که شاخص صعودش آنچنان نبوده .
      قیمت اکثر سهام به قیمت سال 92 رسیده . اینو گفتم چون دیدم یه عده میگویند که شاخص رفت بالا و سهام نرفت بالا !!! از این فرصت های سوداگرانه باید استفاده کرد .چرا سوداگرانه؟ چون اکثر شرکت ها از نظر بنیاد حقشون رشد نیست ولی پول اومده تو بازار . و باید با پول حرکت کرد بدون توجه به بنیاد و با حد ضرر
      دیگه شاگرد تنبل کلاس که سیمانی ها هستند حدود 50 درصد رشد کردند بقیه ی گروه ها بماند. البته به معنای توقف صعود نیست میگم بازار رشد کرده و دارد رشد میکند استفاده باید کرد .
      از نطر تکنیکال شاخص امروز به سقف سال رسید علی الظاهر میخواد رد کنه .
      دلار هم پول رفته تو بازارش و ترمز بریده 3625 رسید .
      سهام مورد نظرم شپنا 280 -کگل 190 - ونفت 220-پارسان 190 -کنور 250
      آسیا 140 متاسفانه از دستم در رفت گزارش مناسبی داشت اگر احیانا پولبکی زد خوبه .نفتی ها هم اگر افزایش نرخ بگیرند خوبندشنفت شبهرن شپاس

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

با سلام
        خدمت دوستان گرامی
        بازار در برخی سهام کوچک ترمز بریده و داره میره . بازار داره صعود میکنه درسته که شاخص صعودش آنچنان نبوده .
        قیمت اکثر سهام به قیمت سال 92 رسیده . اینو گفتم چون دیدم یه عده میگویند که شاخص رفت بالا و سهام نرفت بالا !!! از این فرصت های سوداگرانه باید استفاده کرد .چرا سوداگرانه؟ چون اکثر شرکت ها از نظر بنیاد حقشون رشد نیست ولی پول اومده تو بازار . و باید با پول حرکت کرد بدون توجه به بنیاد و با حد ضرر
        دیگه شاگرد تنبل کلاس که سیمانی ها هستند حدود 50 درصد رشد کردند بقیه ی گروه ها بماند. البته به معنای توقف صعود نیست میگم بازار رشد کرده و دارد رشد میکند استفاده باید کرد .
        از نطر تکنیکال شاخص امروز به سقف سال رسید علی الظاهر میخواد رد کنه .
        دلار هم پول رفته تو بازارش و ترمز بریده 3625 رسید .
        سهام مورد نظرم شپنا 280 -کگل 190 - ونفت 220-پارسان 190 -کنور 250
        آسیا 140 متاسفانه از دستم در رفت گزارش مناسبی داشت اگر احیانا پولبکی زد خوبه .نفتی ها هم اگر افزایش نرخ بگیرند خوبندشنفت شبهرن شپاس

تمام این گفته ها درست ولی با این وضعیت کسی سودی به ان صورت نمی برد مگر با رانت سهمی را خریداری کند با اینکه تقزیبا از تمام سهام های بازار داریم هر جور برسی می کنم این رشد شاخص با قیمت سهم ها همخوانی نداره ولی این شرایط دوام نمی اره به زودی تکلیف معلوم میشه
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

خوب امروز انگار با دسیسه حسودان تنگ نظر معاملات کسرا باطل شد.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

مدت هاست که در بازار نبودم چند روزیه بازار رو زیر نظر گرفتم

به نظرم فعلا گروهی که بشه قاطعانه گفت پیشرو بازار هستش وجود نداره

کم کم باید دید برای صعود شاخص در اواخر امسال و سال اینده باز به گروه خودرو امیدوار باشیم یا یه گروه دیگه
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
              مدت هاست که در بازار نبودم چند روزیه بازار رو زیر نظر گرفتم

به نظرم فعلا گروهی که بشه قاطعانه گفت پیشرو بازار هستش وجود نداره

کم کم باید دید برای صعود شاخص در اواخر امسال و سال اینده باز به گروه خودرو امیدوار باشیم یا یه گروه دیگه

به به جناب رحمتی گل.خوش امدید ما رو از نظرات خود بی بهره نگذارید البته بنده هم حدود یه ماه به بازار برگشتم قبلش امسال کلا نبودم
              معدنی ها امروز از خط روند نزولی خودشون عبور کردند به نظرم نمیدونم شاید اشتباه میکنم.

..............
              کلیت بازار دو هفته ای از لیدر محوری خارج شده.و بین گروه های مختلف نقدینگی در حال گردشه.
              حجم و ارزش معاملات زیاد نیست و حقوقی ها راحت در عرض 1 روز میتوانند به تمام تقاضا پاسخ بدند ولی فعلا مبناشون بر عدم فروش است سیمانی 40 درصدی حذودا اومدند بالا تو این دو سال تا 5 درصد رشد میکردند حقوقی کلی عرضه میکرد ولی الان خبری نیست یعنی نقشه و برنامه از پیش تعیین شده دارند.

...........
              دولت هم پیچ تورم رو کمی شل کرده . به نظرم نقدینگی و پول داره به جامعه تزریق میکنه. چون در بازار های موازی هم اوضاع همینطوره و دلار و سکه و حتی برخی کالاها در حال صعود هستند که نشان از افزایش تقاضا است که توسط دولت ایجاد شده .
              ..........
              ممکنه حبابی بزرگ تشکیل بدند مثلا شاخص 100 هزار و بعد یه عده رو بدبخت کنند . بعید نیست اگر قرار بر این باشه مثلا رو کگل 50 درصد بالاتر یا خودرو 500 و شبندر 800 و ... سهام کوچک ذوبل و سوبل از اینجا حساب باز کرد. ااگر قرار بر این باشد باید درآمد دو-سه سال آینده رو همین چند ماه درآورد چون با بازار میره تو فاز نرولی
              ......
              یه عده میگند صعود بنیادیه و از این حرفا..من معتقد به این صحبت نیستم گزارش شرکت ها معمولی بود اکثرا و برای این 6 ماه هم اگه بخواند تعدیل بدند تعدیل عجیب و غریب نخواهند داشت . بیشتر توجیه کننده است تا واقعیت موجود. مثلا مداران میگه 50 هزار صندوق میزنه. سودش از 50 تومان هم فکر نکنم رد بشه دارند میگند 150 میسازه ;;)
              ................................
              دیروز هم عرض کردم شاخص درسته سقف تاریخیش رد نشده ولی بسیاری از سهام بازار در سقف تاریخی خودشون هستند. حتی از سقف 92 هم عبور کردند بدون هیچ تغییر و تحولی .سازمان راه رو برای سفته بازی باز نگه داشته البته از شانس ما دیروز فقط زورشون به کسرا رسید لعنتی ها!تمحرکه 5 برابر خاهن 3 برابر شلیا 3 برابر و...خیلی زیادند حالا که به ما رسید یادشون افتاد=))

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

با سلام خدمت دوستان
                بازار سبز پررنگ .حرفی برای گفتن نیست .
                فقط اینو بگم شاخص احتمالا امروز حدود 1.5 درصد مثبت بخوره این عدد باید با سبد هر سرمایه گذار مقایسه بشه و بازده امروز سبد چیزی در حدود 2.5-3 درصد به بالا باشه عالیه اگر این نیست باید تغییرات داشته باشه .
                در مورد بازار سیگنال خروجی نداده و جریان نقدینگی در حال ورود پس باید استفاده کرد فعلا .

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

با سلام خدمت دوستان
                  بازار سبز پررنگ .حرفی برای گفتن نیست .
                  فقط اینو بگم شاخص احتمالا امروز حدود 1.5 درصد مثبت بخوره این عدد باید با سبد هر سرمایه گذار مقایسه بشه و بازده امروز سبد چیزی در حدود 2.5-3 درصد به بالا باشه عالیه اگر این نیست باید تغییرات داشته باشه .
                  در مورد بازار سیگنال خروجی نداده و جریان نقدینگی در حال ورود پس باید استفاده کرد فعلا .

باز هم دم فطانت گرم حداقل یک گروه را لیدر می کرد تا سهامداران بتواند 50 درصد حداقلی سود کنندبا خیال راحت ولی این شاپوراین کار را نمی کنه 2 روز پالایش 2 روز پتروشیمی و غیره فقط رشد شاخص سازی مهمه نه سود سهامدران

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

باز هم دم فطانت گرم حداقل یک گروه را لیدر می کرد تا سهامداران بتواند 50 درصد حداقلی سود کنندبا خیال راحت ولی این شاپوراین کار را نمی کنه 2 روز پالایش 2 روز پتروشیمی و غیره فقط رشد شاخص سازی مهمه نه سود سهامدران
                    اوندفعه هم گفتید . یادم رفت جوابتون رو بدم . الان کل بازار داره میره بالا . سهامداران هم دارند سود میکنند. اکثر سهام هم بیشتر از شاخص اومدند بالا . منظورتون رو نمیفهمم. الان اگر کسی سبدی اینطوری داشته باشه . کنور -شبندر-خودرو- مداران-ستران- که خیلی متنوعه بازدهیش میفته 2.2 مثبت .

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

اوندفعه هم گفتید . یادم رفت جوابتون رو بدم . الان کل بازار داره میره بالا . سهامداران هم دارند سود میکنند. اکثر سهام هم بیشتر از شاخص اومدند بالا . منظورتون رو نمیفهمم. الان اگر کسی سبدی اینطوری داشته باشه . کنور -شبندر-خودرو- مداران-ستران- که خیلی متنوعه بازدهیش میفته 2.2 مثبت .

آقا حیدر این مثبتها فقط وقت تلف کردنه من هم سبد دارم منظوز اینکه سبدی که تشکیل میدیم تمام پول را در خود مبره تا 15 الی 20 درصد سود کنیم با این روش

شاخص سازی ولی اگر یک گروهی لیدر بشه و راحت 50 الی 70 درصد سود بده حتی شده 3 ماهه ارزش داره که 70 درصد سرمایه در آن گروه لیدر شده بماند تا سود

خوبی ببره سهامدار ولی با این شرایط فقط سود حداقی را میبریم ذکر یک نکته هم مهمه در گروه سیمانی بعضی از سهام ها 50 درصد به با لا سود دهدی داشتند ولی

به دلیل و نامتلاطم بازار عوض کردن سهم بسیار پر ریسک بود چون دیگه نقدینگی نبود برویم سراغ این سهم ها
                      آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/10/29, 11:50.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

آقا حیدر یک سهم خوب پیدا کردم حالا شاید زدم به سیم آخر تک سهم شدم بعدا اعلام می کنم ولی حالا زوده برای خرید دیگه جو بازار روی اعصابم داره تاثیر میزاره با اینکه خیلی صبور هستم

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

پست بنده بود در اواخر اسفند سال قبل
                          همانطور که در شکل زیر می بینید شاخص ریزش خودش رو به اتمام رسونده و کم کم باید به سمت 82 هزار واحد بره
                          فقط باید اخبار بنیادی هم کمک کنه

پست چند روز پیش بنده بود

به نظرم افزایش قیمت دلار میتونه به نوعی خبر بنیادی باشه

دلار طی هفته های اخیر 3700 رو هم رد خواهد کرد

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

پست چند روز پیش بنده بود

به نظرم افزایش قیمت دلار میتونه به نوعی خبر بنیادی باشه

دلار طی هفته های اخیر 3700 رو هم رد خواهد کرد
                            با سلام
                            فکر نکنم صعود 5_10 ارز تاثیر زیادی داشته باشد در ضمن این صعود امر جدیدی نیست و پارسال هم این صعود را تحربه کرده است

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

با سلام
                              فکر نکنم صعود 5_10 ارز تاثیر زیادی داشته باشد در ضمن این صعود امر جدیدی نیست و پارسال هم این صعود را تحربه کرده است
                              سلام

من فکر می کنم صعود دلار از 5 و 10 درصد بالاتر خواهد رفت و با دلار زیر 4000 باید خداحافظی کنیم
                              دولت سیاست کنترل تورم رو کنار گذاشته تا شاهد شکوفایی اقتصاد باشه
                              قیمت زمین و مسکن در تهران شنیدم حدود 15 تا 20 درصد بالاتر رفته
                              قیمت دلار هم کم کم داره میره بالا
                              بورس هم یه تکونی خورده..... و جالب اینه که دلیل بنیادی خاصی برای رشد بورس وجود نداره و دلیل بنیادیش در اینده مشخص میشه و این رشد پیش زمینه اون هستش که مسئولین خبر دارن و اون دلیل به نظرم افزایش قیمت دلار باشه

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                آقا حیدر یک سهم خوب پیدا کردم حالا شاید زدم به سیم آخر تک سهم شدم بعدا اعلام می کنم ولی حالا زوده برای خرید دیگه جو بازار روی اعصابم داره تاثیر میزاره با اینکه خیلی صبور هستم
                                فقط اپرداز که نیست؟
                                بدجور جاموندم ازش/:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X