کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از معدود سهم هایی که امروز در گروه حمل و نقل مثبت بود سهمی که طی 5 سال درامد شرکت دوبرابر شده سهمی که سود عملیاتیش سه برابر سرمایشه!!!!!!!! سهمی که جریان نقدی ورودی ان 205 برابر سرمایش است تاثییر قراداد جدیدشم هنوز در نظر نگرفته تازه یه تعدیل منفی ساختگی داده تا سهامدار عمده بتونه حق ها رو با قیمت خوبی بخره و سهمی با این شرایط استثنایی در گروه حمل نقل که یکی از بهترین گروه های بازار و پیشرو ترینه در کف تاریخی خودشه!! جل الخالق دوستان حپارسا رو برسی کنید ضرر نمیکنید
حپارسا کف قیمتی تاریخی خودش مورد حمایت سهمدار های عمدشم هست الان این سهم رو بخرید قبل از اینکه رشد شارپش شروع بشه
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
از معدود سهم هایی که امروز در گروه حمل و نقل مثبت بود سهمی که طی 5 سال درامد شرکت دوبرابر شده سهمی که سود عملیاتیش سه برابر سرمایشه!!!!!!!! سهمی که جریان نقدی ورودی ان 205 برابر سرمایش است تاثییر قراداد جدیدشم هنوز در نظر نگرفته تازه یه تعدیل منفی ساختگی داده تا سهامدار عمده بتونه حق ها رو با قیمت خوبی بخره و سهمی با این شرایط استثنایی در گروه حمل نقل که یکی از بهترین گروه های بازار و پیشرو ترینه در کف تاریخی خودشه!! جل الخالق دوستان حپارسا رو برسی کنید ضرر نمیکنید
حپارسا کف قیمتی تاریخی خودش مورد حمایت سهمدار های عمدشم هست الان این سهم رو بخرید قبل از اینکه رشد شارپش شروع بشه
سلام دوست عزیز؛
خودتان نکته ی منفی کلیدی را گفتید.
حق تقدم دارد!
به نگر من هم تعدیل منفی الکی است. (این روز ها متاسفانه همه دزد شده اند... :( )
ولی همین خیلی چیزها را روشن می کند....
یادمان نرفته چگونه حقوقی نامرد رنج منفی کشید و حقوقی اصلی هم به هیچ وجه قیمت را برنگرداند... و اصلا برایش مهم نبود از سهمش حمایت کند! (این یعنی چه؟ یعنی همچین بدش هم نمی آمد قیمت را پایین بکشاند!)
از این نگر که گفتید قیمت در کف است... من هم تایید می کنم... ولی آیا الان زمان رشدش است؟ یا زمانی که حق ها را بزخری کردند؟
الان در کف است... درست...
ولی ممکن است بخواهد یکی دو ماه یا حتی سه چهار ماه دیگر باز در کف بماند و همین جا بازی کند... حتی ای بسا بخواهد یک سری هم به قیمت عرضه ی اولیه بزند...
پی نوشت:
ولی باز هم دم اینها گرم... حتی اگر بخواهند مفت خری و بزخری و دزدی کنند... دزدهای دیگری هستند در همین بازار که به مراتب بدتر هستند... آنها می گذارند حق تقدم ها با قیمت بالا گشایش یابد... بعد قیمت حق ها را می گذارند حتی بالاتر هم برود... بعد در آن بالا خودشان هم حتی فروش انجام می دهند! دست آخر حق ها که بسته شد شروع می کنند تو سر قیمت سهم اصلی زدن... و در نهایت به فجیع ترین شیوه حق تقدم های استفاده نشده را پایین می کشند و جمع می کنند...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر