کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته بخشی از ریزش اش قابل انتظار و نسبت به کلیت بورس معقول هم بوده.
ولی قیمتهای فعلی بیش فروش به نظر میرسه
طی روزهای اخیر که به شکل گله ای بورس در حال ریزش است فروشنده قوی نداشت و متعادل معامله میشد و حتی در روزهای منفی هم قدرت خریدار تقویت شده است.
کانال 200تومن (200-300) برای سهم حمایت استاتیک قوی محسوب میشه و با توجه به کلیت بورس از محدوده ای از این کانال برگشت قیمتی را داریم.
خرید پله اول محدوده 260تومن کم ریسک ارزیابی میشه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
طی روزهای اخیر که به شکل گله ای بورس در حال ریزش است فروشنده قوی نداشت و متعادل معامله میشد و حتی در روزهای منفی هم قدرت خریدار تقویت شده است.
کانال 200تومن (200-300) برای سهم حمایت استاتیک قوی محسوب میشه و با توجه به کلیت بورس از محدوده ای از این کانال برگشت قیمتی را داریم.
درود
سهمهایی از این دست خصوصا در گروه غذایی کم نیستند که ریزش های سنگینی داشتند ! غسالم از 16000 رسیده به 2560 یعنی 84 درصد اصلاح کرده است! جالب اینکه امروز فشار فروش و عرضه اش سنگین تر از دیروز بود ! اگر بخواهیم با اون سقف هایی که سال 99 زدند مقایسه کنیم علی رغم اینکه خیلی اصلاح کرده اند لیکن ممکنه باز هم گیر بیفتیم و اصلاح با توجه به جو بازار ادامه دار باشد !
درود
سهمهایی از این دست خصوصا در گروه غذایی کم نیستند که ریزش های سنگینی داشتند ! غسالم از 16000 رسیده به 2560 یعنی 84 درصد اصلاح کرده است! جالب اینکه امروز فشار فروش و عرضه اش سنگین تر از دیروز بود ! اگر بخواهیم با اون سقف هایی که سال 99 زدند مقایسه کنیم علی رغم اینکه خیلی اصلاح کرده اند لیکن ممکنه باز هم گیر بیفتیم و اصلاح با توجه به جو بازار ادامه دار باشد !
غسالم را بررسی نکردم ولی در مورد غشهداب همانگونه که عرض کردم قدرت خریدار افزایش داشته و در این بازار متعادل معامله میشه (که البته اینها فاکتورهای اساسی محسوب نمیشه)
به هیچ وجه منظورم این نیست که به خاطر ریزش زیادی که داشته، ارزنده است. و بدیهی است از روی مقایسه هر سهمی با سقفهای 99 بتنهایی نمیشه نتیجه خاصی گرفت
با توجه به زمزمه های حذف ارز 4200 تومنی از یک سو و افزایش تورم هزینه های جاری مردم (نسبت به هزینه های سرمایه ای) و در نتیجه افزایش تورم مواد غذایی بیش از سایر اقلام ...... انتخاب نمادهای غذایی-دارویی خالی از لطف نیست. خصوصا که با وضعیت فعلیه بازار من فکر نمیکنم تفاوت زیادی بین سهام باشه!
در آخر هم اینکه میفرمایید ممکنه گیر بیفتیم یا کاهش قیمت داشته باشیم...خوب این که بدیهیه:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
دراین صنعت به نظرم درصورت حذف 4200 ... غگل جذاب ترین باشه ....
کدحقوقی درصدی هم نسبتا پرحجم درحال خرید هست
سهم23..9ماهه ساخته و30تومن بدون حذف 4200 داره ....
تغییرات ارز اختصاصی شرکت نسبت به 3-4سال قبل تقریبا 2.5برابر بوده که اگر تورم حقوق ودستمزد را درنظر بگیریم .چندان تغییر با اهمیتی نداشته
لذا انتظار جامپ سنگینی در فروش شرکت درصورت حذف 4200 میتوان داشت..
پی نوشت: یک برگ از این صنعت ندارم ... صرفا نظرشخصی
بله درست میگید متوجه اش بودم
ارز 4200 بیشتر روغنی ها و ماکارونی و .... اثر داره
منظورم گروهش بود. عرض کردم گروه دارویی و غذایی.
بخصوص که در حال حاضر هم رفتار بورس گله ای شده و برای بخشی از سبد که جهت نوسانگیری میان مدتی است باید سهام مخصوص به خودش رو انتخاب کرد.
دراین صنعت به نظرم درصورت حذف 4200 ... غگل جذاب ترین باشه ....
کدحقوقی درصدی هم نسبتا پرحجم درحال خرید هست
سهم23..9ماهه ساخته و30تومن بدون حذف 4200 داره ....
تغییرات ارز اختصاصی شرکت نسبت به 3-4سال قبل تقریبا 2.5برابر بوده که اگر تورم حقوق ودستمزد را درنظر بگیریم .چندان تغییر با اهمیتی نداشته
لذا انتظار جامپ سنگینی در فروش شرکت درصورت حذف 4200 میتوان داشت..
پی نوشت: یک برگ از این صنعت ندارم ... صرفا نظرشخصی
غگل هم ربطی به ارز 4200 نداره ، نرخ فروش محصول داخلی و خارجی در یک محدوده است ، بنابراین زبطی به ارز 4200 ندارد، چون فرمودید سهم رو ندارید عرض شد که اشتباه نشود در خرید ، موفق باشید
اگر یک نگاهی بندازیم به معاملات و نمودار غشهداب و تحلیل و نظری که یک ماه قبل ازش داشتیم! به نظر قابل انتظار رفتار کرده است.
نمادهای غذایی از نمادهای لازم و ضرروی در سبد به شمار میرود...به هزار دلیل!
غشهداب در ریزش اخیر تا حدود زیادی قابل قبول رفتار کرد. از معدود سهامی است که ریزش نداشت
مطابق آمار ! تورم مواد غذایی طی سال قبل بیشتر از تورم عمومی بوده. به نظرم این روند همچنان ادامه دار هم خواهد بود.
کاهش هزینه های سرمایه ای مردم..و افزایش هزینه های جاری ! اتفاقی که در دوره احمدی نژاد هم افتاد!
دقت کنید که داریم راجع به کالاهایی که بیش از تورم! افزایش قیمتی دارند! حرف میزنیم!
از بین کالاهایی که رکورد دار افزایش قیمت بودند..یکی اش رب گوجه فرنگی بود! فکر کنم رتبه دوم افزایش قیمت بین کالاهای اساسی رو داشته از پارسال...حدود 70درصد گران تر شده!
شهداب با توجه به قیمت رب! در کنار ریزش سنگینی که کرده در این قیمتها واقعا جذاب بود
دیگه واسه رب درست کردن، دیر شد. باید تابستون اقدام میکردی:D
امسال گوجه مفت بود. شهداب هم تاجایی که میدونم وضعیت انبارش بد نیست:D
آخه یکی نیست بگه این کارخونه که رب درست میکنه چه دخلی داره به توافق و دلار و کوفت و زهرمار! یک تشت گوجه رو له بکنی بجوشونی رب بشه دیگه این ادا و اطوارها رو داره؟
خلاصه الان دیگه گوجه کیلویی 15-20 تومنه . و شما هم مجبوری بیای از ما قوطی رب تبرک بخری عزیزم:D
دیگه واسه رب درست کردن، دیر شد. باید تابستون اقدام میکردی:D
امسال گوجه مفت بود. شهداب هم تاجایی که میدونم وضعیت انبارش بد نیست:D
آخه یکی نیست بگه این کارخونه که رب درست میکنه چه دخلی داره به توافق و دلار و کوفت و زهرمار! یک تشت گوجه رو له بکنی بجوشونی رب بشه دیگه این ادا و اطوارها رو داره؟
خلاصه الان دیگه گوجه کیلویی 15-20 تومنه . و شما هم مجبوری بیای از ما قوطی رب تبرک بخری عزیزم:D
اونی که میخواس درست کند تابستون درست کرده گذاشته کنار
غشهداب تو واچ لیست اول من بود. همیشه هم تو یک و دو بوده ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نخریدمش با اون که نموداری جای خوب بود.
شاید به خاطر اینکه سرمایه گذاری برای تولید محصولش به صورت خانگی همون تشت و یک جفت پای تمیز خخخخخخ
نظر