كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)
Collapse
X
-
پاسخ : كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)
گزارش داد فردا در نوسان 10درصدی میتونه پر حجم باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postغپینو بسیار شبیه به غشهداب هست از نظر شناور وبحث تحدید
بازار با تایید شدن افزایش سرمایش داره رنج بالای3000 برای فردا صف میزنه . غشهداب هم یحتمل همین راهو میره
فعلا فرصت هست برا خرید...
نظر
-
من عرضه امروز به چشم فرصت خرید دیدم و خریدمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمن عرضه امروز به چشم فرصت خرید دیدم و خریدم
بعد افزایش سرمایه قیمتش زیر 400 تومن است ! فعلا خیلی جا برای رشد دارد . ضمنا p بر e اش هم در مقایسه با همگروهی ها وضعیت مناسبتری دارد .آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/04/13, 10:08.
نظر
-
صد حیف که نقدینگی نبود وگرنه به سبدم باز اضافه میکردم /:.sadsmiley.:/همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
حقوقی ممکنه امروز حدودا 5 میلیون بفروشه
بیشترش بعید میدنمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سهامدار عمده این مدت تاجایی که به یاد دارم فروشنده نبود. از حدود هزار تومان تا اینجا مشکل حجم مبنا داشتیم اکثر روزها و بعضی روزها حقوقی زیر درصد کمی جهت پرشدن حجم مبنا عرضه میکرد. با توجه به اینکه درصورت تایید کل میزان درخواستی شرکت برای افزایش سرمایه درحال حاضر پایینترین قیمت را در گروه خود داراست و از نظر بنیادی نیز از بسیاری از همگروهی های خود بهتر است استقبال بازار از سهم کاملا منطقیست. البته از نظر من اگر حتی با 300 درصد از درخواست شرکت هم موافقت شود بازهم قابل قبول است.
همچنان سهامداری میکنم...
هیچ توصیه ای به خرید/فروش نیست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postسهامدار عمده این مدت تاجایی که به یاد دارم فروشنده نبود. از حدود هزار تومان تا اینجا مشکل حجم مبنا داشتیم اکثر روزها و بعضی روزها حقوقی زیر درصد کمی جهت پرشدن حجم مبنا عرضه میکرد. با توجه به اینکه درصورت تایید کل میزان درخواستی شرکت برای افزایش سرمایه درحال حاضر پایینترین قیمت را در گروه خود داراست و از نظر بنیادی نیز از بسیاری از همگروهی های خود بهتر است استقبال بازار از سهم کاملا منطقیست. البته از نظر من اگر حتی با 300 درصد از درخواست شرکت هم موافقت شود بازهم قابل قبول است.
همچنان سهامداری میکنم...
هیچ توصیه ای به خرید/فروش نیست.
ما را اشارتی بس است جناب وحید .من از نوشته های شما بسیار بهره برده ام . سپاسگزارم .
نظر
-
-
سلامی بکنیم خدمت دوستان غشهداب دار!
لطفا قبل از اتمام بازار سهمیه خودتان را برای پرکردن حجم مبنا بفروشید.
بنده 500 هزارتا سهمیه امروزم را فروختم .منتظر کرم دوستان هستیم فراموش نفرمایید که حجم مبنای امروز پر نشود از جیبمان رفته است./:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
امروز و چهارشنبه حتی حجم مبناش را هم پر نکرد! ذر مقایسه با همگروهی هایش و قیمتهای اونها، این قیمت برای این سهم و با افزایش سرمایه پیش رو بسیار مفت خواهد بود .
روزهای آتی مشکلاتمان در تامین حجم مبنا بیشتر هم خواهد شد .
نظر
نظر