کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب جمالی، بعضی از کاربرها رسما پیاده سوار اسراییل شدن و از کشته شدن مردم و نابودی زیرساختهای کشور و سرمایه های مردم ابراز خوشحالی میکنن، لطفا نوشته هاشون رو پاک نکن و اگر به آی پی اینها دسترسی دارن یادداشت کن. به هر حال نوشته های ضد ایرانی و تجزیه طلبانه برای شما و این سایت هم تبعات خواهد داشت و من تعجب میکنم اجازه دارن آزادانه این مطالب اینجا به کررات نوشته بشه.
جناب جمالی، بعضی از کاربرها رسما پیاده سوار اسراییل شدن و از کشته شدن مردم و نابودی زیرساختهای کشور و سرمایه های مردم ابراز خوشحالی میکنن، لطفا نوشته هاشون رو پاک نکن و اگر به آی پی اینها دسترسی دارن یادداشت کن. به هر حال نوشته های ضد ایرانی و تجزیه طلبانه برای شما و این سایت هم تبعات خواهد داشت و من تعجب میکنم اجازه دارن آزادانه این مطالب اینجا به کررات نوشته بشه.
با سلام و احترام
کمترین وظیفه هر مدیر سایت کاربر محوری مثل بورسی رعایت حریم افراد و حفظ اطلاعات شخصی کاربران است.
گذشته از این با دانستن ip address نهایتا اطلاعات قابل دستیابی، اطلاع از isp و محدوده شهری فرد است و نه چیزی بیشتر و لزومی بر دلواپسی کاربران در این زمینه وجود ندارد.
اما مهمتر از موارد فوق اینکه ما در جایگاهی نیستیم که مطالب و ارسال های خودمون رو مبنا قرار بدیم و دیدگاه سایرین رو بر این مبنا قضاوت کنیم، چه بسا افرادی که منظور شما هستند از من و شمای نوعی وطن پرست تر باشند.
درنهایت، متاسفانه یا خوشبختانه، تبعات مطالب مندرج در نهایت متوجه ادمین سایت است (و احتمالا بزرگترین تاوان بسته شدن سایت خواهد بود) بنابراین دلیلی برای نگرانی دوستان بابت مطالب و فعالیتشان در سایت بورسی وجود ندارد.
با سپاس
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
کمترین وظیفه هر مدیر سایت کاربر محوری مثل بورسی رعایت حریم افراد و حفظ اطلاعات شخصی کاربران است.
گذشته از این با دانستن ip address نهایتا اطلاعات قابل دستیابی، اطلاع از isp و محدوده شهری فرد است و نه چیزی بیشتر و لزومی بر دلواپسی کاربران در این زمینه وجود ندارد.
اما مهمتر از موارد فوق اینکه ما در جایگاهی نیستیم که مطالب و ارسال های خودمون رو مبنا قرار بدیم و دیدگاه سایرین رو بر این مبنا قضاوت کنیم، چه بسا افرادی که منظور شما هستند از من و شمای نوعی وطن پرست تر باشند.
درنهایت، متاسفانه یا خوشبختانه، تبعات مطالب مندرج در نهایت متوجه ادمین سایت است (و احتمالا بزرگترین تاوان بسته شدن سایت خواهد بود) بنابراین دلیلی برای نگرانی دوستان بابت مطالب و فعالیتشان در سایت بورسی وجود ندارد.
در مورد شناسایی افراد از روی ip آدرس بهتره شما از فرد متخصص بپرسید یا در صورت اتصال به اینترنت جستجو کنید یا از یک AI سوال کنید تا متوجه بشید با توجه به تعداد ip ادرس ها و تعداد کاربران اینترنت ممکن نیست ip ادرس یونیک باشه.
اما در مورد بخش حقوقی ... احتمالا منظورم رو متوجه نشدید:
با حدود ۱۶ سال عمر سایت بورسی، تجربه های حقوقی متفاوتی داشته ام (از شکایت کاربر بدلیل ضرر کردن در سهمی خاص تا توهین و... و حکم های حقوقی مربوطه...)
همونطور که نوشتم مسوولیت مطالب در نهایت با ادمین سایته و اون بخشی که دردسرها و عواقب فردی داره قاعدتاً خودم رو درگیر میکنه نه کاربران رو.
چیزی که نوشتم در مورد پیامد مشترکی است که میتونه متوجه کل اعضای خانواده بورسی بشه که در بدترین حالت بسته شدن بورسی خواهد بود.
با این حال از نگرانی و راهنمایی شما متشکرم.
موفق باشید
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
درود. میگم یهوقت زشت نباشه هرکی مخالف جنگ بوده رو در این مدت حداقل یک نوبت بَن کردید؟! محض رضای خدا یک استثنا هم وجود نداشته. خروجی چهل روزۀ سابفروم مربوطه رو سُرت کردم، دیدم از حدود 15-20 کاربری که در این بازۀ زمانی پُست زدن، 6 نفر از جمله خودم مسدود شدن که همگی، چه مخالف حکومت و چه مدافع، مواضع ضد جنگ داشتن. چهجوریاست یک عده رکیکترین فحاشیها رو انجام میدن و انگار نه انگار، ولی دیگران بدون دلیل خاص و صرفاً به خاطر مخالفت با جنگ بَن میشن؟! به سادگی میتونید پستهای حذف شده رو مرور و صحت این ادعا رو بررسی کنید. البته فروم خصوصیست و طبیعتاً حق اشتراکی بابت تمدید هاست و دامنه و لایسنس vB و سایر هزینهها دریافت نمیشه و خلاصه چهاردیواری، اختیاری. منتها حداقل یک مرامنامهای، اساسنامهای چیزی منتشر کنید که سطر اول زده باشه «از این درب باید جاوید شاه گویان و جنگطلب وارد شوید!» تا آدم تکلیف خودش رو بدونه. میشه هم در قالب تاپیک sticky و هم به صورت اعلان عمومی در صندوق پیامها فعالش کرد. روز خوش
درود بر شما آقای جمالی
خسته نباشید
ممنون از زحماتی که برای پابرجا موندن سایت میکشید علی الخصوص آپدیت جدید.دست تون درد نکنه.
مدیر عزیز در آپدیت جدید سایت یه مشکل ریزی رو من دیدم خواستم اطلاع بدم شاید قابل رفع باشه اونم اینه که در گزینه جستجوی "پست های من" خیلی کلی جستجو میزنه و نمیشه پست های قبلی رو پیدا کرد علی الخصوص آخرین پست ها رو ،فقط تاپیک ها رو بالا میاره البته نه براساس آخرین پست ها.
اگر مقدور باشه یه بررسی بکنید، باز هم ممنونم بخاطر زحماتی که در این مدت برای سایت کشیدین.
🙏🌺
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در پستهایی که کوتاه هستن (مثلا یک خط یا دو خط)، فضای سفید خالی بزرگی در انتهای پست نشان داده میشه که بی دلیل صفحه تاپیکها را اشغال میکنه!
لطفا بررسی کنید و اگر میتونید، این مشکل را رفع کنید.
با سپاس فراوان
بدلیل اختلال هاست و عدم ارتباط با اینترنت جهانی گواهی های SSL بسیاری از سایتها از جمله بورسی با مشکل عدم تمدید خودکار مواجه شده و سایت بصورت موقت با مشکل مواجه است. درصدد رفع این مشکل هستیم و امیدواریم نهایتا از فردا سایت بصورت معمول در دسترس قرار گیرد. با سپاس
با سلام و احترام
مشکل ssl سایت از پریروز یعنی روز یکشنبه رفع شده و سایت بدون مشکل در دسترسه، روی pc و لپ تاپ قاعدتا نباید مشکلی باشه اما اگر روی وسایل پورتابل مثل گوشی و تبلت مشکل دارید راهش پاک کردن کوکی های براوزر یا استفاده از یک براوزر دیگه است.
البته اگر یکبار هم از روش زیر پیش برید مشکل رفع میشه:
بعد از دیدن پیام خطا و this page is not safe و... روی Advanced کلیک کنید و بعد proceed anyway رو کلیک کنید...
برای اینکه تو ورود به سایت هم مشکل نداشته باشید در زمان ورود تیک "مرا بخاطر بسپار" را بزنید.
با سپاس
با سلام و احترام
مشکل ssl سایت از پریروز یعنی روز یکشنبه رفع شده و سایت بدون مشکل در دسترسه، روی pc و لپ تاپ قاعدتا نباید مشکلی باشه اما اگر روی وسایل پورتابل مثل گوشی و تبلت مشکل دارید راهش پاک کردن کوکی های براوزر یا استفاده از یک براوزر دیگه است.
البته اگر یکبار هم از روش زیر پیش برید مشکل رفع میشه:
بعد از دیدن پیام خطا و this page is not safe و... روی Advanced کلیک کنید و بعد proceed anyway رو کلیک کنید...
برای اینکه تو ورود به سایت هم مشکل نداشته باشید در زمان ورود تیک "مرا بخاطر بسپار" را بزنید.
با سپاس
با سلام تشکر از زحمات شما
متاسفانه علیرغم زدن تیک "مرا به خاطر بسپار" در Login، باز هم هر بار که وارد سایت میشوم، مرا از اکانتم بیرون انداخته و باید مجدداً ورود کنم.
خواهشمندم این مشکل را نیز پیگیری و برطرف بفرمایید.
نظر