آپگرید بورسی

Collapse
این یک موضوع مهم است !
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 966

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم سایت بورسی بعضی موضوعات یا همان تایپیک ها باز نمیشه و مورد دوم در قسمت سرچ مثل قدیم نمیشه جستجو انجام داد
    آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2025/04/29, 10:16. دلیل: اضافه کردن عکس
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• عليرضا جمالی
      مدیر (ستاره‌دار 20)
      • Oct 2010
      • 1294

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
      با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم سایت بورسی بعضی موضوعات یا همان تایپیک ها باز نمیشه و مورد دوم در قسمت سرچ مثل قدیم نمیشه جستجو انجام داد
      سلام و عرض ادب
      دسترسی به تاپیک ها تو هر انجمن توسط دسترسی گروه کاربری تعیین میشه و قاعدتاً طبق تنظیمات نباید تو انجمنی که شما دسترسی دارید، تاپیک براتون باز نشه. پس اگر چنین موردی پیش میاد از باگ سیستمه که باید رفعش کنیم، منتها قبلش باید مطمئن بشیم که ایراد به چه شکله.
      اگر باز هم این ایراد رو مشاهده کردید بگید کدوم تاپیکه و چه پیامی نشون داده میشه یا اسکرین شات بفرستید.
      در مورد موتور جستجو چون ارتقا پیدا کرده و برخلاف قبل که فقط با گوگل تاپیک رو سرچ میکرد، الان بستگی به لغت مندرج کلیه پستهای حاوی این لغت رو میاره، بنابراین برای جستجوی تاپیک تا جای ممکن عنوان دقیق رو بنویسید.
      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• Dariche
        عضو عادی
        • Sep 2018
        • 195

دوستان گرامی، بر و روی سایت هر روز بهتر میشود اما مشکل جانفرسای اینکه با ورود به هر تاپیک مستقیم سراغ آخرین پست نمی رود همچنان برقرار است و هر کار میکنم حل نمیشود...

نظر

• BOURSY
          مدیر سایت
          • Nov 2010
          • 248

در اصل توسط Dariche پست شده است View Post
          دوستان گرامی، بر و روی سایت هر روز بهتر میشود اما مشکل جانفرسای اینکه با ورود به هر تاپیک مستقیم سراغ آخرین پست نمی رود همچنان برقرار است و هر کار میکنم حل نمیشود...
          در صفحات قبلی همین تاپیک دلیل این امر و راه حل آن توضیح داده شد

نظر

• Dariche
            عضو عادی
            • Sep 2018
            • 195

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post

در صفحات قبلی همین تاپیک دلیل این امر و راه حل آن توضیح داده شد
            ممنون. ظاهرا باید تنضیمات گزینه های ارتباطی را روی "پستها" تنظیم میکردم.
            آخرین ویرایش توسط Dariche؛ 2025/05/06, 21:20.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

درود بر مدیریت محترم سایت بورسی
              خسته نباشید
              ببخشید چرا امکان ارسال پست در تاپیک "شما بگویید...ارتباط با مدیران" برای کاربری من غیرفعاله؟!
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• عليرضا جمالی
                مدیر (ستاره‌دار 20)
                • Oct 2010
                • 1294

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر مدیریت محترم سایت بورسی
                خسته نباشید
                ببخشید چرا امکان ارسال پست در تاپیک "شما بگویید...ارتباط با مدیران" برای کاربری من غیرفعاله؟!
                درود
                بعد از آپگرید سیستم ظاهراً بخشی از دسترسی ها دچار تغییر شده (مثلا تا چند وقت پیش دسترسی درج پیام گروه کاربری registered users بسته بود) و چون این تغییرات توسط مدیران اعمال نشده تا مطلع نشیم نمی‌تونیم اصلاحشون کنیم.
                حتما مورد مذکور رو بررسی میکنیم و مشکل رفع خواهد شد.
                از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

درود بر آقای جمالی مدیریت محترم سایت بورسی
                  خسته نباشید
                  اقای جمالی با توجه به اینکه من همچنان نمی تونم در تاپیک "شما بگویید...ارتباط با مدیران " پستی ارسال کنم مجبور شدم موضوع رو اینجا مطرح کنم.
                  لطفا به سه چهار پست اخر کاربر
                  (شاخص کل بورس جعل علی) در تاپیک خگستر نگاهی بیندازید اگر پست های ایشان خلاف مقرارت بود، لطفا اقدامات لازم رو انجام بدهید.ممنونم

https://forums.boursy.com/forum/%D8%...19#post1740565
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• BOURSY
                    مدیر سایت
                    • Nov 2010
                    • 248

درود بر آقای جمالی مدیریت محترم سایت بورسی
                    خسته نباشید
                    اقای جمالی با توجه به اینکه من همچنان نمی تونم در تاپیک "شما بگویید...ارتباط با مدیران " پستی ارسال کنم مجبور شدم موضوع رو اینجا مطرح کنم.
                    لطفا به سه چهار پست اخر کاربر
                    (شاخص کل بورس جعل علی) در تاپیک خگستر نگاهی بیندازید اگر پست های ایشان خلاف مقرارت بود، لطفا اقدامات لازم رو انجام بدهید.ممنونم

https://forums.boursy.com/forum/%D8%...19#post1740565
                    درود بر شما
                    در مورد اشکال در دسترسیتون که امکان درج پست در تاپیک شما بگویید رو ازتون گرفته از همکاران فنی خواستم مشکل رو بررسی کنند.
                    در مورد پستهای تاپیک خگستر، از بردباریتون و عدم مقابله به مثل تشکر میکنم، پستهای توهین آمیز حذف شدند و دسترسی کاربر «شاخص جعل علی» مسدود شد

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1709

عرض ادب و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت
                      بزرگوار شما که لطف و محبت رو از حد گذروندی اگر امکانش هست لطفا یه فکری به حال این استیکرا بفرمایید ممنون از توجهتون

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3024

سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت سایت بورسی

سایت خیلی سنگین شده و نمیشه بازدید سریع داشت

ارادت

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10169

درود بر مدیریت محترم سایت
                          خسته نباشید
                          بنظر من دیس لایک در بین استیکرهای زیر پست ها یا باید حذف بشه یا مدیریت بشه.
                          چطوری میشه یه کاربر که دو ماه از عضویت اون نگذشته زیر پست های تحلیلی دیس لایک بزنه؟!
                          بغیر از اون افرادی هستند که فقط دیس لایک میزنند و باعث دلسردی و اختلاف می شوند.
                          طرف با یکی خصومتی داره ،دیگه توجهی نمیکنه پست تحلیلی هست یا نه،فقط دیس لایک میزنه.
                          اصلا وجود دیس لایک برای ارتقای بار فنی سایت چیه؟ جواب:هیچی ، فقط باعث اختلاف میشه.
                          بنظر من فضا اینجوری باشه دیس لایک باعث صدمه زدن به جو آرام سایت میشه.
                          ممنونم.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2025/06/09, 09:38.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10169

کاربری بنام saham 99 که دقیقا یک ماهه ثبت نام کرده ،به تمامی پست های ارسالی من دیس لایک میزنه ،یه نمونه بارز از اینکه به هرکسی نباید امکانات داد.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2025/06/09, 22:29.

نظر

• همیشه گمراه
                              ستاره‌دار(11)
                              • Oct 2020
                              • 485

کاربری بنام saham 99 که دقیقا یک ماهه ثبت نام کرده ،به تمامی پست های ارسالی من دیس لایک میزنه ،یه نمونه بارز از اینکه به هرکسی نباید امکانات داد.
                              عمو الان فقط مشکل شما دیسلایکه
                              ول کنید مهدکودک که نیست توکارخودت بکن چکار به واکنش مردم داری
                              حتما نماز و روزه هم برا مردم میخونی
                              بگند چقدر دین دار خوبی هستی
                              ول کنید
                              https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 399

دوستان لطفا این پیامو به مدیر سایت برسونید .
                                ابل توجه مدیران سایت.
                                با سلام. هر موقع میخوام وارد بشم صفحه ای میاد که میگه ثابت کن که ربات نیستی خیلیم کند عمل میکنه.بعضی مواقع پشیم.ن میشم کلا میبندم لطفا این مشکلو رفع کنید مگه هر بار میخواهیم وارد بشیم باید ثابت کنیم که ربات نیستیم مگه اینجا بانکه یا بروکر یا کارگزاریه که اینقد سختش کردید؟

نظر

در حال کار...
                                X