کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم دارم از این سهم نوسان می گیرم. اول صبح مثبت بود طمع کردم نفروختم. دیگه -5 که شد اضافه کردم.
یک زمانی از ددام سود خوبی به نظر خودم گرفتم ، یکی دو بار هم ازش نوسان گرفتم اما همه سودی که من بردم حتی 20 درصد سودی نبوده که ددام در 9 ماهه گذشته داده است . ددام در این مدت قیمتش چندین برابر شده است . داستان ختراک همین است . پتانسیلهای این سهم و افزایش سرمایه های پیش رویش ریسک نوسان گیری را به شدت بالا می برد منفی این روزها فقط فرصت محض خرید است . این سهم می تواند یکی از بهترینهای سال 98 باشد و خواهد بود . سهامداری با این سهم یعنی سودهای حیرت انگیز.
یک زمانی از ددام سود خوبی به نظر خودم گرفتم ، یکی دو بار هم ازش نوسان گرفتم اما همه سودی که من بردم حتی 20 درصد سودی نبوده که ددام در 9 ماهه گذشته داده است . ددام در این مدت قیمتش چندین برابر شده است . داستان ختراک همین است . پتانسیلهای این سهم و افزایش سرمایه های پیش رویش ریسک نوسان گیری را به شدت بالا می برد منفی این روزها فقط فرصت محض خرید است . این سهم می تواند یکی از بهترینهای سال 98 باشد و خواهد بود . سهامداری با این سهم یعنی سودهای حیرت انگیز.
نقدینگی ندارم. دارم با مبالغ کم نوسان گیری رو تمرین می کنم و کسب تجربه می کنم. مبالغ زیر 500 هزار تومن. فقط دارم نوسان گیری یاد میگیرم. جالبه تو همین هفته کلی تجربه کسب کردم. با مبالغ کم که کم ریسک باشه انجام میدم و تجربه کسب می کنم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر