ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

من همین الان با آقای سلیمانی امور سهام شرکت صحبت کردم.
    ایشون فرمودن از سازمان گفتن منتظر باشید که مجوز بره روی کدال و افزایش سرمایه هیچ مشکلی نداشته و نداره.گفتن منتظر هستند که مجوز روی کدال بشینه و تاریخ مجمع را آگهی کنند.
    راجع به گزارش ماهیانه پرسیدم که گفتن فردا منتشر میشه.
    پرسیدم ماهانه چطوره...گفتن در نظر بگیرید که در مردادماه 10 روز تعطیل بودیم ولی وضعیت شرکت در جمع مثبته...
    میریم که به مجمع برسیم کم کم :)
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mahyar1357
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 233

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      نقدینگی ندارم. دارم با مبالغ کم نوسان گیری رو تمرین می کنم و کسب تجربه می کنم. مبالغ زیر 500 هزار تومن. فقط دارم نوسان گیری یاد میگیرم. جالبه تو همین هفته کلی تجربه کسب کردم. با مبالغ کم که کم ریسک باشه انجام میدم و تجربه کسب می کنم.
      واقعا این مطالب جاش اینجاس؟
      هر چی به ذهنتون میاد فوری اینجا تایپ میکنین...
      مثل این میمونه که من بگم:"امروز صبح میخواستم 10000 تا ختراک بخرم دیدم پایین ترم میدن سفارشمو اصلاح کردم بعد دیدم کلیت بازار خرابه فوری سفارشمو کنسل کردم بعدش تو منفی4 سفارشمو گذاشتم البته 1000 تا اضافه کردم به سفارشم شد 11000 سهم.اومدم دکمه ارسال رو بزنم گوشیم زنگ خورد.از اون طرف لیوان چایی دستم بود گفتم اگه به گوشی جواب بدم چایی سرد میشه تو همین فکر بودم دیدم ختراک صف فروش شد و خوشبختانه تو منفی کامل 11500 تا خریدم. قصد داشتم تو مثبت بفروشم و نوسان گیری رو یاد بگیرم که متاسفانه موفق نشدم انشاالله فردا میفروشم و نوسان خوبی خواهم گرفت."
      آخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2019/08/25, 12:14.
      [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
        مثل این میمونه که من بگم:"امروز صبح میخواستم 10000 تا ختراک بخرم دیدم پایین ترم میدن سفارشمو اصلاح کردم بعد دیدم کلیت بازار خرابه فوری سفارشمو کنسل کردم بعدش تو منفی4 سفارشمو گذاشتم البته 1000 تا اضافه کردم به سفارشم شد 11000 سهم.اومدم دکمه ارسال رو بزنم گوشیم زنگ خورد.از اون طرف لیوان چایی دستم بود گفتم اگه به گوشی جواب بدم چایی سرد میشه تو همین فکر بودم دیدم ختراک صف فروش شد و خوشبختانه تو منفی کامل 11500 تا خریدم. قصد داشتم تو مثبت بفروشم و نوسان گیری رو یاد بگیرم که متاسفانه موفق نشدم انشاالله فردا میفروشم و نوسان خوبی خواهم گرفت."
        /:.yead.:/
        سلام

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

این سهم را از روی دست وحید بیست خان و می خان دیگر سر به تن بیرزان انجمن مثل نوسان خان و ایلیگال خان و دیگران خرید نموده ام و مثل فبیرا که با مهدی 1400 خان و دیگران بودم تا شیری در پستانهایش می باشد می نوشم و فروش ندارد.معلوم است می خان فروخته است اما می خان همیشه همینطور می باشد. گاو را خوب شناسایی می نماید اما پستان پر از شیر را زود رها می نماید.در ددام هم تا آخرین قطره شیر را از پستان ددام ننوشیدم مک زدن را رها ننمودم اما می خان اندازه یک استکان شیر خورد و رفت.کسی اسمی از فروشنده نمی برد تا گنده نگردد ولی آنها که نمی دانند بدانند کار سیسو قورباغه بوده است. دادا می خان خودت می دانی من دوستت دارم چند سال است.مراقب باش با این زالوصفت نپری که لکه بی حیثیتی و بی آبرویی اش را به تو نزند.این عددی نیست که خودش را به تو ببندد.
          با تشکر
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

سهم امروز باید صف خرید بشه!
            تا اون بالا چیزی نیست!
            خموتور رو دیروز دیدیم...اگرچه ابطال شد...ولی یک چراغی بود که مسیر رو لحظه ای نشون داد!
            خلنت از گروه قطعات بالای 4000 صف خرید!
            ختراک 2 سر و سه گردن از اینا بالاتره....:))

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

دوستان در تاپیک تالار همسایه راهکار به این فروشنده ناشی ندن که چه می کنید و چه نمی کنید!
              همین که تعادل روانی ش رو از دست داده خوبه! تمامه کارش امروز!

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

خموتور 40 درصد مثبت باز شد
                احیانا باز هم باطل کنن
                برای خود سهامدار خموتور هم بهتره!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                  آره دقیقا جاش همین جاست . اصلا هم شبیه چیزهایی که شما فرمودید نیست. اونی که باید بگیره می گیره. تو همین چند تا جمله من طی یک سال دو میلیارد پول خوابیده بود.
                  اونی هم که حسوده منه و می بینه هنوز نیومده دارم ازش پیشی می گیرم بخنده و خوش باشه واسه خودش.
                  این سایت هم واسه شما نیست. مطالبی هم که من گذاشتم خارج از قوانین سایت نیست.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    خموتور 40 درصد مثبت باز شد
                    احیانا باز هم باطل کنن
                    برای خود سهامدار خموتور هم بهتره!
                    باطل شد
                    به نفع سهامداراش شد
                    و به نفع ختراک
                    ختراک به علت کوچک بودن و افزایش سرمایه به مراتب بیشتر موقع بازگشایی میتونه با احجام کم هم معاملاتش تایید بشه...ولی سهم یک و نیم میلیاردی رو با 100 هزار تا در مچینگ باطل میکنن...اونم با افزایشی به مراتب کمتر از افزایش سرمایه ختراک
                    چراغی هم به تونل انداخت خموتور و سهامداراش میدونن چه خبره...
                    با صف خریدش الان به خوبی این راه رو میره!

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

آره دقیقا جاش همین جاست . اصلا هم شبیه چیزهایی که شما فرمودید نیست. اونی که باید بگیره می گیره. تو همین چند تا جمله من طی یک سال دو میلیارد پول خوابیده بود.
                      اونی هم که حسوده منه و می بینه هنوز نیومده دارم ازش پیشی می گیرم بخنده و خوش باشه واسه خودش.
                      این سایت هم واسه شما نیست. مطالبی هم که من گذاشتم خارج از قوانین سایت نیست.
                      تو انگار بی ادبی تو خونته هر چی ما هیچی نمیگیم تو پرروتر میشی و نسبت به همه بی ادبی می کنی . اول و مهمتر از همه ادب است که متاسفانه تو ازش بهره ای نبردی و هنوز نمیدونی با دیگران چجوری صحبت کنی . اون از طرز صحبت کردنت با جناب بابک و اینم از این
                      سلام

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

سهم رو برای مشارکت در افزایش سرمایه خریدم....و کاری به نوسانات کوتاه مدتش ندارم...
                        اما امروز باید مهیای صف بشه....
                        این سهم خشکه...
                        کوچیکه...
                        سود سازه...
                        آینده داره...
                        و البته
                        هیچ توصیه ای به خرید به احدی ندارم و برای دوستان قدیمی که اینجان و ثبت در آرشیو سایت مینویسم

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          تو انگار بی ادبی تو خونته هر چی ما هیچی نمیگیم تو پرروتر میشی و نسبت به همه بی ادبی می کنی . اول و مهمتر از همه ادب است که متاسفانه تو ازش بهره ای نبردی و هنوز نمیدونی با دیگران چجوری صحبت کنی . اون از طرز صحبت کردنت با جناب بابک و اینم از این
                          اوکی شما درست می فرمایید. من بی ادب شما مودب.
                          من هیچ بی ادبی ای نکردم. شمایید که هر کی میاد یه بی ادبی به من میکنه زیر پستشون و لایک می کنید و باهاش شریک می شید. من هیچ بی ادبی ای به هیچ کس نکردم.
                          در ضمن اون پست من هم خطاب به اقای بابک نبود. بهشون هم گفتم. خطاب به کسی بود که مدام به من می گفت از بورس فرار کن. جات اینجا نیست.
                          من واسه دعوا اینجا نیومدم. اومدم از تجربیات دیگران استفاده کنم. اگه خودم هم تجربه ای طی روند رشدم کسب کردم اینجا قرار بدم. هدف سایت هم همینه. خودم هم تا حالا پست هیچ کس رو مسخره نکردم و نخندیدم.

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

دوستان این بحث رو تمام کنید....

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

اوکی شما درست می فرمایید. من بی ادب شما مودب.
                              من هیچ بی ادبی ای نکردم. شمایید که هر کی میاد یه بی ادبی به من میکنه زیر پستشون و لایک می کنید و باهاش شریک می شید. من هیچ بی ادبی ای به هیچ کس نکردم.
                              بعد هم این دوستمون راست میگه دیگه. مگه اینجا جای داستان نوشته . خودت یکم به نوشته هات نگاه کن و فکر کن میبینی خیلی بچه گانه است . مثل یه بچه که بهش میگن امروز توی مدرسه چکار کردی همه را با جزییات توضیح میده . اگر واقعا خیلی علاقه به نوشتن داری یک صفحه درست کن اونجا بنویس هر کسی خواست می‌تونه بخونه . روی صفحات دیگه که هیچ ربطی ندارد با مطالبت روی مخ بقیه نرو لطفا
                              سلام

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                                بعد هم این دوستمون راست میگه دیگه. مگه اینجا جای داستان نوشته . خودت یکم به نوشته هات نگاه کن و فکر کن میبینی خیلی بچه گانه است . مثل یه بچه که بهش میگن امروز توی مدرسه چکار کردی همه را با جزییات توضیح میده . اگر واقعا خیلی علاقه به نوشتن داری یک صفحه درست کن اونجا بنویس هر کسی خواست می‌تونه بخونه . روی صفحات دیگه که هیچ ربطی ندارد با مطالبت روی مخ بقیه نرو لطفا
                                اوکی. من دیگه اینجا پست نمیزارم. که دوستان از مطالب مفید شما استفاده کنن. تو تاپیک هایی که واسه شما نیست پست میزارم.

نظر

در حال کار...
                                X