ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

این همه هیاهو برای افزایش سرمایه از آورده نقدی؟!!!
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mahyar1357
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 233

جناب اروم بورس
      با این استدلالی که شما در مورد ختراک میکنین قطعا حدود 40 روز قبل هم که ختراک زیر 1000 تومن بوده اگه کسی از شما میپرسید میفرمودین گرونه الانم میگین گرونه مطمئنا در قیمتهای بالاتر هم خواهید گفت گرونه.پس دی هم خیلی گرون تره لابد.تکلیف سودهای از دست رفته افرادی که با استدلال شما اینجا بفروشن چیه؟
      بورس استاد همه است و همه ماها باید هر روز از آقای بازار درسهای جدیدی بگیریم.بنظر من یه بار فرمودین ختراک گرونه کافیه .در خانه اگر کس است یک حرف بس است
      شخصا تا حداقل یکسال دیگه سهامداری روی ختراکو توصیه میکنم و انشالله خودمم روش صبر میکنم ببینم به کجا میرسیم.
      ارادت
      [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
        جناب اروم بورس
        با این استدلالی که شما در مورد ختراک میکنین قطعا حدود 40 روز قبل هم که ختراک زیر 1000 تومن بوده اگه کسی از شما میپرسید میفرمودین گرونه الانم میگین گرونه مطمئنا در قیمتهای بالاتر هم خواهید گفت گرونه.پس دی هم خیلی گرون تره لابد.تکلیف سودهای از دست رفته افرادی که با استدلال شما اینجا بفروشن چیه؟
        بورس استاد همه است و همه ماها باید هر روز از آقای بازار درسهای جدیدی بگیریم.بنظر من یه بار فرمودین ختراک گرونه کافیه .در خانه اگر کس است یک حرف بس است
        شخصا تا حداقل یکسال دیگه سهامداری روی ختراکو توصیه میکنم و انشالله خودمم روش صبر میکنم ببینم به کجا میرسیم.
        ارادت

اتفاقا یه نفر پرسید گفتم در محدوده 980 تا 1000 تومن حمایت داره و اونجا برای خرید خوبه ولی دوستان بالای 1200 تومنی میخریدند و درست از همون محدوده برگشت .الانم احساس میکنم گرونه بخاطر اون پست میزنم.
        من پستم رو دو بار تکرار نکردم بلکه سوال و جواب هایی شد که به این اینجا رسیدیم.
        این شما و این هم ختراک
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

توصیه من به دوستان سهامدار اکیدا این است فعلا حتی یک برگ از سهامتان را نفروشید سود خوبی در این سهم نهفته است پتانسیلهای سهم به کرات در صفحات قبلی گفته شده است سود اصلی پس از افزایش سرمایه است. نگاهی به بقیه قطعه سازهایی که افزایش سرمایه داشتند بد نیست تا متوجه پتانسیل سهم باشیم . ملاحظه سهمای همگروه ختراک نظیر خوساز ، خلنت ، خریخت و ... بد نیست که ببینیم پس از افزایش سرمایه با چه سرعتی دوباره به سمت قیمت حداکثری قبل از اقزایش سرمایه میل می کنند . با همه پتانسیلهایی که ختراک دارد و قبلا گفته شده است نکته مهم دیگری هم که وجود دارد این است که کم کم بازار متوجه ختراک می شود و نقدینگی جدید هر روز به سمت سهم روان است . دوستان نگاهی به صفحات 31 و 32 و 33 همین ختراک بیاندازید بد نیست . در تیر ماه که قیمت بین 10000 و 11000 بود چه بازیهایی سر سهم دراوردند ولی امروز سهم در 19000 معامله می شود و در روزی که بیش ا 90 درصد بازار منفی و بسیاری از سهمها صف فروش دارند ختراک صف خرید دارد . از این به بعد هر روزی که بگذارد فروشند ها کمتر خواهند شد کسانی که پشت پرده در قیمتهای 19000 می خرند دنبال سود 20 و سی درصدی نیستند .
          توصیه دوم من به سهامداران جدید ختراک این است ما همه دنبال سود در بازار بورس هستیم تجربه من میگه بورس یعنی انتخاب درست سهم و صبر برای به بار نشستن ! ختراک یکی از همان گزینه ها است به زودی در 25000 همدیگر را ملاقات خواهیم کرد . رشد اصلی پس از افزایش سرمایه است . فرصتها به سرعت از دست می روند . برنده کسانی هستند که فرصتها را زودتر دریابند حتی اگر شده یک ثانیه جلوتر!!
          احتمالا همه ما شنیده ایم که کسی به قطار ایستاده سنگ پرانی نخواهد کرد! بلکه به قطار در حال حرکت سنگ پرتاب می کنند . ختراک در حال حرکت است .

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................................
          از اول صبح منتظر بودم اجازه ورود نمیداد مشخصه که می خواهند جمع کنند نحوه معاملات گویاست دستتان درد نکند ما که خریدمان را تکمیل کردیم!!/.:biggrinsmiley.:/

سهمی با شناور بسیار پایین! +
          +
          افزایش سرمایه
          +
          بهره مندی از تسعیر نرخ ارز
          =
          سود بسیار شیرین (قیمت در این تاریخ بین 10927 و 11370)

آخرین ویرایش توسط رادین1 ، ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ در ۱۰:۰۳.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................

۱۳۹۸/۰۵/۰۶, ۱۱:۰۷
          رادین1

عضو عادیتاریخ عضویتآذر ۱۳۹۷ارسال237تشکر1,233تشکر شده 1,140 بار در 234 ارسال

به نطر من شامه بازار خیلی هم حساس نیست ! مثلا وقتی سهمی 20 درصد رشد می کند عده ای سهامدار سریع به فکر خروج می افتند . عده ای فکر می کنند رشدش را کرده و به این زودیها رشدی نخواهد کرد اما بعد از اینکه سهم 40 درصد دیگه رشد کرد تازه کمی نگاهها متوجه سهم میشه کم کم نزدیک می شوند بعد از اینکه 100 در صد رشد کرد تازه ملت صف نشین میان صف می نشینند داستان ختراک دقیقا همینه . الان در ابتدای داستان هستیم یکماه دیگه همین موقع این پست را بالا می اوریم ببینیم چند چندیم!!! /:.rolleyessmileyani نگاهی به کفپارس داشته باشیم بد نیست پارسال 600 تومان به سختی معامله میشد و الان ...

تاریخ 98/05/06

آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2019/09/02, 17:59.

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

ختراک بر 20000 بوسه زد ! هنوز هم دیر نیست ، گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری ! همچنان با سهم به نیت افزایش سرمایه همراه خواهیم بود .

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

سبک معاملات ختراک بسیار شبیه ددام است . ددام هم به همین سبک معامله میشد ! خریداران راحت می توانند صف براش بچینند لیکن اون موقع کسی فروشنده نخواهد بود . از طرفی به محض گذاشتن اردر فروش بلافاصله خرید میشه ! این نشان میده کسی یا کسانی در حال جمع کردن سهم هستند . دستمریزاد ! واقعا حرفه ای معامله می کنند .

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

مرز روانی 2000تومان رو هم عبور کرد
                گرجه انتظار داشتم کمی این قیمت اذیت کنه ولی بدون توقف عبور کرد.
                حجم معامله حدود 1میلیون سهمی و صف خرید آن هم قابل توجه است پس از رشد شارپ.
                بخشی از سبد که خریدها 650 تومان بود وارد سود 200 درصدی شدند و بقیه هم میانگین خرید حدود 800 است.

ختراک های خرید 650 تومانی با فروش و شناسایی سود خوب از محل فروش خودرو حدود 500 تومانی بود که امسال مجدد خودرو هم ورود خواهم کرد ولو کمی بالاتر.

هرکسی خود مختار است که نگه دارد یا هر تصمیم دیگر بگیرد اما خودم از ابتدا به قصد افزایش سرمایه خرید داشتم و همچنان با سهم هستم.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Ali
                  ستاره‌دار(64)
                  • Mar 2011
                  • 2536

نوسان گیرانی که در روز بازگشایی ، دیگران را تشویق به خرید کردن و خود صف را عرضه کردن و سپس رنج منفی سنگین روی نماد زدن
                  این افراد پس از خروج ، مجدد به نماد وارد شدن
                  یکشنبه و دوشنبه مجددا عرضه کردن با تصور اینکه میتوانند همانند قبل نوسان بگیرند
                  ولی بازار با قدرت خرید و نماد را صف خرید کرد
                  اکثر این معامله گران از سهم خارج شدن
                  حجم خرید روزهای اخیر نیز ارقام خوبی است
                  مجددا عرض میکنم، به نظر میرسد
                  رشد اصلی بعد از افزایش سرمایه خواهد بود

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

سلام به همه
                    ما آخرش نفهمیدیم فاز فروشندگان ختراک چیه ؟ این سهم از همین جا بره مجمع افزایش سرمایه بدون کمترین ریسکی دهها درصد بازدهی خواهد داشت . سهم ارزنده تر از ختراک در حال حاضر با وبژگیهای ختراک بسیار بعیده وجود داشته باشه . فروشندگان به شدت پشیمان خواهند شد( رفت وقفه معاملاتی !! از این وقفها در پیش رو زیاد خواهیم داشت
                    /:.rolleyessmileyani)
                    آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2019/09/04, 08:42.

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

به نظر در صف کد به کد می کنند!
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        من ختراک ندارم ...
                        قبلا در حدود 700 می خواستم ورود کنم ...
                        بجاش وثنو خریدم .... در تاپیک وثنو موضوع را گفته ام ...

اما اگر می داشتم با ان سهامداری می کردم و در افزایش سرمایه ان شرکت می کردم ...

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post768806
                        تبریک ...
                        از کسب سود خوب توسط دوستان در ختراک ما هم خوشحال هستیم ....@};-@};-@};-
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در 1638 که مسخره بازی سر ملت درآورد فروشنده عرض کردم "عرض خود میبرد و زحمت ما می دارد"..
                          نه با کسی بفروشین...نه با کسی بخرین
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            در 1638 که مسخره بازی سر ملت درآورد فروشنده عرض کردم "عرض خود میبرد و زحمت ما می دارد"..
                            هر چی نوسان گرفت باید پس بده تا شاید دوباره بتونه ورود کنه

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                              هر چی نوسان گرفت باید پس بده تا شاید دوباره بتونه ورود کنه
                              با خودشون فکر کردند الان بقیه دنبالشون راه می اقتند برند فلان سهم را بخرند!!!

نظر

• Ali
                                ستاره‌دار(64)
                                • Mar 2011
                                • 2536

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                فکر کردن مثل روز بازگشایی بازم میتونن به سهم نوسان بدن
                                ولی نشد که نشد
                                با قیمت امروز میشه به این معامله گران گفت جامانده
                                چند وقت دیگه ، جرات نمیکنند به صفحه tse ختراک نگاه کنند

نظر

در حال کار...
                                X