کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
✅ ریخته گری تراکتور سازی ایران این ماه هم گزارش خوبی داده و علاوه بر ادامۀ روند صعودی، رکورد فروش ماهانۀ خود را بهبود داده است. فروش شرکت در دی ماه 351 میلیارد تومان است که نسبت به آذر 11 درصد افزایش یافته و 22 درصد بالاتر از میانگین ماههای گذشته است.
✅ در دی ماه مقدار تولیدات قطعات چدنی 5927 تن و مقدار فروش 6464 تن گزارش شده که نسبت به آذر 4 درصد کاهش مقدار تولید و 2 درصد افزایش مقدار فروش را نشان می دهد. اما در مقایسه با متوسط ماههای گذشته، 9 درصد افزایش تولید و 7 درصد افزایش مقدار فروش مشاهده می شود. نرخ محصول شرکت در این ماه 9 درصد بالاتر از آذر ماه بوده که به دلیل دریافت افزایش نرخ 10 درصدی روی بخش عمده ای از محصولات شرکت از ابتدای دی ماه است.
✅ در مجموع ده ماه فروش شرکت به 2955 میلیارد تومان رسیده که نسبت به دورۀ مشابه سال قبل 50 درصد رشد دارد. طی این مدت مقدار تولید 10 درصد و مقدار فروش 18 درصد افزایش یافته است.
? آخرین قیمت سهم 3940 ریال بوده و در یک ماه اخیر 21 درصد کاهش داشته است...
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
احتمالا امسال 70 و سال جدید 95 تا 105 میسازه. پی بر ای فروارد 4
معمولا سالی یکبار یا نهایتا دوسال یکبار یه افزایش سرمایه از آورده میده و رشد سهم همزمان میشه با پروسه افزایش سرمایه
الانم یجورایی کف قیمتیش هست و ما هم صبر میکنیم ببینیم شرایط سهم در ماه های آتی به چه سمتی میره. معمولا در بدترین بازارها پی بر ای 6 و 7 رو حداقل میگیره...
تمام افزایش نرخ ها از اول دی ماه اعمال شده!! بعید نیست گزارش سالانه سورپرایز باشه!
واقعا این بازار دل و دماغ محاسبه سود نذاشته!! امروز کمی اضافه کردم صرفا که اگر گزارش خیلی خوبی داد نوسانش بگیرم!!
هرچور حساب میکنم سود زمستون زیر 45 و 50 نمیشه!!!! امیدوارم گزارش خوبی بده!
آخرین ویرایش توسط rahgozar_eng؛ 2024/05/15, 11:27.
تمام افزایش نرخ ها از اول دی ماه اعمال شده!! بعید نیست گزارش سالانه سورپرایز باشه!
واقعا این بازار دل و دماغ محاسبه سود نذاشته!! امروز کمی اضافه کردم صرفا که اگر گزارش خیلی خوبی داد نوسانش بگیرم!!
هرچور حساب میکنم سود زمستون زیر 45 و 50 نمیشه!!!! امیدوارم گزارش خوبی بده!
20 تا 25 که به اشتباه نوشتم 45
انیگما هم سود سال جدید 90 محاسبه کرده
آخرین ویرایش توسط rahgozar_eng؛ 2024/05/15, 12:03.
27 تومان ساخت.
در مجموع 69 برا کل سال. احتمالا 30 تومان مثل هر سال تقسیم میکنه و سال جدید بین 90 تا 100 میسازه و قیمت سهم به سمت 600 بعد از مجمع حرکت میکنه
پیش بینی شرکت برای سال بعد سود 100 هست
االبته در این پیش بینی طرح های توسعه دیده نشده
یک طرح برج 4 و یکی برج 5 راه اندازی میشه ک برای افزایش تولید خواهد بود
پیش بینی شرکت برای سال بعد سود 100 هست
االبته در این پیش بینی طرح های توسعه دیده نشده
یک طرح برج 4 و یکی برج 5 راه اندازی میشه ک برای افزایش تولید خواهد بود
سوپر گزارش سهم اومد
سود امسال رو برید رو 120
شرکت 30 تومان سود ساخت
هر چی این شرکت های فولادی پترویی دارن گزارش بد میدن . برخی سهام ها عالی
سهمو دارن حراج میکنن
این سهم ن ریسک انرژی داره ن نرخ گذاری
امسال راحت 110 میسازه
پی بر ای 4 دارن میفروشن . اونم زمانی ک سهام های بزرگ پی بر ای 7 تا 10 دارن
مواد اولیه شرکت آهن قراضه هست ک با شمش نسبت مستقیم داره و ارزون و گرون میشه .
هر سال با افزایش قیمت مواد اولیه افزایش نرخ داشته . مثل گروه قطعات خودرویی نیست ک پول نداشته باشن یا بدهی رو پرداخت نکنن و ....
شرکت تراکتور هر سال افزایش نرخ بهش میده .
3 ماهه با نصف تعطیلی برج 1 حدود 30 ساخته . حدود 3 ماه هم موجودی انبار با نرخ 3 ماهه داره ک در صورت گرون شدن مواد اولیه و گرفتن افزایش نرخ این کاور میشه
بنظرم امسال 110 تا 130 سود میسازه .
شرکت امسال حدود 15 درصد افزایش تولید ب نسبت پارسال داره و دو طرحش تازگیا راه افتاده .
نظر