اثر ریال جدید (حذف ۴ صفر) بر بورس و اقتصاد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamed cici 2
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 71

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
    ظاهرا چیزی که از چند سال پیش صحبتش بوده داره عملی میشه و بزودی واحد پولی جدید با حذف ۴ صفر در چرخه میافته.
    و با تعریف قران معادل ۱۰۰ ریال فعلی، احتمالا دیگه چیزی کمتر از ۱۰۰ ریال فعلی بی معنی میشه.
    بنظرتون این عامل میتونه محرکی برای رشد بورس یا اصلاح اقتصادی باشه؟
    با درود

قاعدتا از جنبه نظری که نباید تاثیری داشته باشد

شاید فضای مثبت موقتی رو ایجاد کنه ...یا بحث تجمیع سهام و تغییر ارزش اسمی باعث تاثیراتی شود

ضمن اینکه امیدوارم اگر قرار بر تومان نیست، دست از ریال و قران هم بردارند و عنوان بهتری را به کار بگیرند....وگرنه که احتمالا تا مدت ها درگیر قدیم و جدید باشیم!!

در خصوص سهام هم قاعدتا باید تجمیع سهام صورت بگیرد ( و همزمان تغییر ارزش اسمی 1000 ریالی)
    مثلاً هر 10000 سهم بشود یک سهم
    ​​​​البته لزوما ضریب تجمیع یکسان نیست و ممکن است بسته به قیمت سهم ضریب های متفاوتی انتخاب شود... و قسمت قران هم به صورت دو عدد بعد از ممیز

ممکن هم هست که بدون تغییر ارزش اسمی این کار صورت بگیرد که عملا 1000 ریال ارزش اسمی به پول جدید یک میلیون تومان (سابق) خواهد بود

که البته باز هم تجمیع سهام را ضروری میکند
    آخرین ویرایش توسط hamed cici 2؛ 2025/08/08, 22:18.
    LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
    *** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند

نظر

• hamed cici 2
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 71

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      بنظرم واجب هست این کار ، باعث آرامش ذهن میشه بعد از این همه تورم !
      موجودی یکی از حساب ها را چک می کردم 17000 تا پول داشت ! (ریال) ، پیش خودم گفتم 17000 تا پول تو این کارته بوده و من اصلا نمی دونستم
      فکرشو بکن هفده هزارتا پول !
      بعد از چند دقه متوجه شدم 17000 تا همون ، هزار هفتصد تومن که واحد پول مملکت شیعی هست.
      -----

اگر صاحب تاپیک اجازه بدهند ، من هم یک سوال مطرح کنم .

300 هزارتومن الان چقدر پول هست ؟

امروز جلوی دادگاه منتظر کسی بودم ، دیدم یک مسافر کش جوان با یک پیرمرد سالخورده و ضعیف داره سر کرایه بحث میکنه ، میگه کرایه مسیر 300 هزار تومنه و باید بدی
      پیرمرده میگه گفتم 100 هزار تومن ، دعواشون شدیدتر شد و پیرمرده را هول میداد میگفت 300 تومن را بده و پیرمرده هم مشخص بوده که 300 تومن نداره و کلا 300 تومن براش خیلی پول هست ، نهایتا یک جوان خوشتیپ پلاک بوشهر پیاده شد 300 هزارتومن کارت کشید و مسافر کشه رفت و پیرمرده هم گفت حلالش نمی کنم من بهش گفتم 100 تومن ... راننده تاکسی هایی که جلو دادگاه منتظر مسافر بودن هم نظر کارشناسی دادن که 300 هزار تومن از اونجا تا اینجا درسته ! ولی آدم باید انصاف هم داشته باشه و...

300 هزار تومن معادل یارانه یکماه الان چقدر پول هست ؟

این پیرمرده چطور قراره از دادگاه برگرده خونه اش ؟

یارانه 2 ماهش میشه یک مراجعه حضوری به دادگاه ، اونم برق رفته باشه ، یا قاضی نیومده باشه و.... باید بره 2 ماه یارانه اش را جمع کنه تا باز بتونه بیاد پرونده اش را پیگیری کنه :))

ما ملت امام حسینیم
      #ریال_شیعه
      اگر در خصوص اسم تجدید نظر نکنند احتمالا تا مدتها باید بگوییم 300 تومان قدیم و 300 ریال جدید!!

تا کی ریالش هم بی ارزش شود!!

ولی استفاده مجدد از لفظ ریال مشکل زا خواهد بود
      LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
      *** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1943

چقدر جالب هست اما نکته سنج باشید بله با حژف ۴ صفر دیگه نمی گن فلام مثول مثلا ۱۰ هزار میایلرد تومان ثروت دارد مثلا می گویند علی لامپ خانی ۲۰۰ هزار تومان ثروت دارد و عدد اهتلاسها رند میشه و...‌‌‌‌بلند فکر کنید با حذف ۴۰ صفرباز هم بدبخت همان بدبخت وخوشبختو پولادار واختلاس گرر و دزد وفاسد و تورم هم همان قلی هستلعنت بر پدر و ماد توچیه کنندگان کاسه لیس
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1943

حذف ۴ صفر پیش به سوی بنزین لیتری ۶۰ هزار تومان خوب بر پدر مادر هر دزد تصمیم گیر و تصمیم ساز لعنت
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
          X