شير پاستوريزه پگاه گلستان (غگلستا)
Collapse
X
-
پاسخ : شير پاستوريزه پگاه گلستان (غگلستا)
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 3 ماهه منتهی به 1395/03/31 (حسابرسی نشده)
3 ماهه 95 نسبت به 94:
1- فروش : 13 درصد کاهش
2- سود ناخالص : 21 درصد افزایش
3- سود عملیاتی : 73 درصد افزایش
4- سود خالص : 89 درصد افزایش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 236 ریال
-
3 ماهه 95 نسبت به 94:
مقدار تولید : 15.16 درصد کاهش
مقدار فروش : 19.46 درصد کاهش
مبلغ فروش : 13.01 درصد کاهش
نظر
-
-
سلام
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postمن با مفید گرفتم ولی قیمتش نسبت به بقیه لبنی ها نسبتا گرون عرضه شد.
با مفییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟
/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:biggrinsmiley.:/laughingsmiley
مگر می شود؟ مگر داریم؟
تو سایت همسایه یکی از دوستان می گفت کلا دسترسی اش را مسدود کرده بودند از صبح...
بعد طرف زنگ زده کارگزاری مفید گفته مشکلی پیش آمده؟ آنها هم خیلی راحت جواب داده اند دسترسی ات را مسدود کرده ایم! و هر کسی می خواهد باید زنگ بزند تا آزادش کنیم... /.:biggrinsmiley.:/laughingsmiley /:.sadsmiley.://:.zzzzzz.:/
علاوه بر این من تا حالا نشنیده بودم کسی با مفید بتواند عرضه اولیه بگیرد...«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
با مفییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟
/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:biggrinsmiley.:/laughingsmiley
مگر می شود؟ مگر داریم؟
تو سایت همسایه یکی از دوستان می گفت کلا دسترسی اش را مسدود کرده بودند از صبح...
بعد طرف زنگ زده کارگزاری مفید گفته مشکلی پیش آمده؟ آنها هم خیلی راحت جواب داده اند دسترسی ات را مسدود کرده ایم! و هر کسی می خواهد باید زنگ بزند تا آزادش کنیم... /.:biggrinsmiley.:/laughingsmiley /:.sadsmiley.://:.zzzzzz.:/
علاوه بر این من تا حالا نشنیده بودم کسی با مفید بتواند عرضه اولیه بگیرد...
نظر
-
-
-
ترمز عرضه سهامدار عمده غگلستا کشیده شد / در 2 روز کاری اخیر، بیش از 15 میلیون سهم غگلستا داد و ستد شده و از این جهت که کمتر از 15 میلیون سهام شناور دارد، این میزان معامله در نوع خود جالب توجه است. / وحیدی معاونت مالی و اقتصادی شرکت صنایع شیر ایران در گفتگو با بورس24 در این رابطه عنوان کرد: گردش معاملات سهام غگلستا در واپسین روز هفته گذشته قابل توجه بود. به منظور کنترل سهم، از سوی صنایع شیر مقداری عرضه صورت گرفته؛ اما برنامه ای جهت عرضه سهام غگلستا در حجم بالا وجود ندارد. وی در ادامه اظهار داشت: عرضه سهام شرکت پگاه گلپایگان احتمالا یک ماه دیگر و پس از حسابرسی گزارشات 6 ماهه آن شرکت انجام خواهد شد. شرکت پگاه گلپایگان از لحاظ بنیادی در وضعیت مناسبی قرار دارد و امکان صادرات محصول به روسیه را نیز دارا می باشد. همچنین شرکت پگاه آذربایجان شرقی با نماد "غپاذر" درج شده و پس از عرضه پگاه گلپایگان، عرضه اولیه سهام این شرکت نیز توسط شرکت صنایع شیر ایران صورت خواهد گرفت.( بورس 24)
نظر
نظر