وقتی peزیر 2 رو نمیخرن چرا باید پتروشیمی با peبالای 5 بخرن خطر جنگ حالا به کنار فارس هم بدرد حقوقی میخوره ماهمون سهمهای سبک بخریم بهتره خیالمون راحت تره مثلا پخش رومیشه خرید ولی دتوزیع قفله
پتروشيمي اروند (اروند)
Collapse
X
-
خب در ارزیابی چنین ترکیبی ما فریب ۱۱۷ درصد تقسیم سود را نخواهیم خورد
چرا که حاشیه سود افتضاح سهم در فصل زمستان به سود کلی سال ۱۴۰۴ لطمه ی زیادی زد
در حالی که فصل قبل سود هر سهم (EPS)(TTM) بود ۸۱۳۹
در انتهای سال ۱۴۰۴ این سود رسید به ۵۱۲۰
اگر فرض را بر ادامه روند سود سازی سهم در فصل زمستان میگرفتیم
لذا تقسیم سود واقعی سهم میشود تقسیم ۶۰۰۰ به ۸۱۳۹ مساوی ۷۳.۷ درصد
لذا ارزیابی نهایی من از مجمع ضعیف تعبیر میشود.
ریشه ی آن هم در جنگ هست و تعطیلی اروند .
روند سود سازی را ماهانه ارزیابی میکنم به همین دلیل به نظرم اروند باز خواهد گشت
و خیلی هم قوی برگشت میزند.
البته در صورتیکه از جنگ لطمه نبیند.
🙏 3نظر
-
سلامدر اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postخب در ارزیابی چنین ترکیبی ما فریب ۱۱۷ درصد تقسیم سود را نخواهیم خورد
چرا که حاشیه سود افتضاح سهم در فصل زمستان به سود کلی سال ۱۴۰۴ لطمه ی زیادی زد
در حالی که فصل قبل سود هر سهم (EPS)(TTM) بود ۸۱۳۹
در انتهای سال ۱۴۰۴ این سود رسید به ۵۱۲۰
اگر فرض را بر ادامه روند سود سازی سهم در فصل زمستان میگرفتیم
لذا تقسیم سود واقعی سهم میشود تقسیم ۶۰۰۰ به ۸۱۳۹ مساوی ۷۳.۷ درصد
لذا ارزیابی نهایی من از مجمع ضعیف تعبیر میشود.
ریشه ی آن هم در جنگ هست و تعطیلی اروند .
روند سود سازی را ماهانه ارزیابی میکنم به همین دلیل به نظرم اروند باز خواهد گشت
و خیلی هم قوی برگشت میزند.
البته در صورتیکه از جنگ لطمه نبیند.
خرید در روز باز گشایی انجام شده و درحدود 30درصد افت داشته به نظرجنابعالی افت جبران می شود ویا
فروخته شود ؟
👍 1نظر
-
درود
فروش ماهانه داره به مدار عادی بر میگرده
صادرات مختل شده به دلیل محاصره دریایی ولی تقاضای داخل به اندازه ای هست که شرکت محصولش را در بورس کالا به راحتی بفروشد
دو محصول اصلی یعنی پلی وینیل کلراید-سوسپانسیون و کاستیک با اینکه از اردیبهشت رشد تولید داشته اما هنوز جا دارد به نرم اصلی برسد
این کمبود اما با سه دلیل دارد جبران میشود. اول رشد نرخ فروش - دوم در شرایط کنونی شرکت رو آورده به فروش اعتباری و سوم بخشی از فروش هم دارد از موجودی انبار تامین میشود.
با وجود وابستگی شدید به یوتیلیتی فجر- اروند دارد به ظرفیت تولید اسمی نزدیک میشود. و با رسیدن به آن مرحله و با وجود تغییرات نرخ فروش- شاهد رشد خوبی خواهد بود.
در پست بعدی تکنیکال سهم هم بررسی خواهم کرد

🙏 4👍 1نظر
-
درود
هر چند داده های زیادی از سهم وجود ندارد اما با همین اندک داده سقف ۶۷۲۰ تا کف عرضه اولیه ۳۳۲۵ - سهم ۱۰۲ درصد رشد داشته
الان هم روی تراز طلایی فیبو هست قیمت به محض رسیدن به کف ۴۳۷۰ واکنش داده و خریدارها فعال شده اند
بدترین سناریو رسیدن به قیمت عرضه اولیه است که به نظرم خیلی بعید است
سناریو میانه نوسان در همین محدوده برای مدتی است و حرکت به سمت سقف
سناریو خوش بینانه هم نشر یک خبر خوب و افزایش تقاضا و حرکت به سمت سقف های جدید از همین محدوده و بدون وقفه
این سهم در سبد بنده یک سهم بلند مدتی بود. اما شرایط حاکم مرا جدی به تامل واداشته .
تصمیم به نگهداری و اضافه کردن در همین محدوده ها تا الان وزن بیشتری دارد.
یک جایی عرض کردم که این سهم بنده را به یاد بوعلی میاندازد.
آن سهم هم در ابتدای راه خیلی بازی در آورد و قیمت بعد از رشد ۶۸ درصدی برگشت به قیمت عرضه اولیه
و حتی در محدوده کف ۵ ماه معطل کرد اما بعد از آن طی کمتر از ۴ سال بازده ۱۲۰۰ درصدی داد همرا با سود نقدی عالی
🙏 5👍 1نظر
-
سلام اقا مهدی باز هم ممنون از این گزارش جامع تکنوفاندامنتال شما
اروند واقعا تکنیکال عالی داره اما خودتن بهتر میدونید که گزارش 3ماهه افتاحی داد که البته توضیح داده بخاطر جنگ رمضان و.....بوده با توجه به اینکه شرایط جنگی برای خیلی از صنایع دیگر و پتروشیمیهای همجوار هم بوده ایا تویحات این شرکت را توجیه تلقی نمیفرمایید هرچند بظاهر امار ماهانه درآمدها رو به رشد میباشد
🙏 1نظر

نظر