کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گچساران به زودی به سود اوری میرسه دهدشت مالک حداقل 10.8% گچساران هست
دهدشت یک پتروشیمی پایین دستی کچسارانه که تا الان 40درصد پیشرفت داشته و فارس هم خیلی مصمم داره کار رو جلو یبره
همین گچسارانی که در استانه افتتاح هست دو سال پیش فقط 20%پیشرفت داشت ولی الان شده 98%
به نظرم یکی از بهترین سرمایه گذاری ها برای بازه 3ساله همین دهدشت هست هرچند که کوتاه مدت هم من رشد خوبی در سهم میبینم;)
۱_ تفاوت قیمتی یک بشکه نفت نسبت به فرآورده های آن را کرک اسپرد میگویند
یعنی تمامی سود شرکت های پالایشگاهی باید از این محل باشه وگرنه خطاست
سوالاتی در این زمینه پرسیده میشه مثل این سوال که آیا افزایش قیمتی نفت بنفع شرکت های پالایشگاهی است یا خیر ؟
جواب این سوال بازهم دقیقا برمیگرده به مقدار کرک اسپرد
امکان داره قیمت نفت بالا باشه ولی بعلت رکود قیمت فرآورده پایین باشه ویا بالعکس یعنی قیمت بالا ویا پایین نفت زمانی موثر است که مقدار کرک اسپرد بالا باشه وبزبانی ساده تر سود شرکت های پالایشگاهی دقیقا همین مقدار کرک اسپرد است
در نگرش ومحاسبات سود سازی آتی باید دقت کنیم به نوع روند اقتصاد جهانی چون هر گونه رکود اقتصاد جهانی سود سازی شرکت های پالایشگاهی را کاهش میدهد
کاهش قیمتی کامودیتی ها چه تاثیری بر بازار سرمایه داره
یکی از اصول علمی این است که هر انرژی ساطع شده هم بر خود وهم محیط پیرامونش تاثیر گزار است ودر صورتیکه مقادیر انرژی خیلی زیاد باشد نقش تعیین کنندگی را بدنبال خواهد داشت هم در کیفیت وکمیت
یعنی هر عامل بنیادی تاثیرات منفی ومثبتی همراه خود دارد
اینکه کاهش قیمتی کامودیتی ها بر روند سود سازی این شرکت ها تاثیر گذار است هیچگونه شکی وجود ندارد ولی دلیلی بر منفی شدن کلیت بازار سرمایه نیست چون با کاهش قیمتی مواد اولیه مصرفی خیلی از بنگاه های اقتصادی مصرف کننده منتفع میشوند مخصوصا شرکت های تجهیزاتی وپیمانکاری
در نتیجه باید هر عامل بنیادی تاثیراتش در تمامی عرصه ها محاسبه شود
یک کاهش فیک نفت و کامادیتی ها توسط فدرال رزو که صرفاً میخواهد قدرتنمایی کند.
ولی این حرکتهای بانک مرکزی اقتصاد آمریکا را شکننده تر میکند و بدهی اش را بیشتر.
تورم صعودی.
دیدگاه میاندت در بازار سهام اونم تو سهم با فاند درست(که تشخصیش ساده نیست) هیشه جواب میده
بد ترین کار سهم خریدن تکنیکالی محض و تابلو خوانی و بقیه چرت و پرت ها هست
با توجه به جدی بودن رکود و تقریبا قطعی بودن رکود این احتمال که موج فعلی کامودیتی ها یک مود اصلاحی رو به بالا باشه چیز بعیدی نیست
از کسی هم شنیدم که دکتر حسین باستان (کارشناس ایرانی در صندوق بین المللی پول) هم نظرشون مبتنی بر فاکتورهای اقتصادی همین هست
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
با توجه به جدی بودن رکود و تقریبا قطعی بودن رکود این احتمال که موج فعلی کامودیتی ها یک مود اصلاحی رو به بالا باشه چیز بعیدی نیست
از کسی هم شنیدم که دکتر حسین باستان (کارشناس ایرانی در صندوق بین المللی پول) هم نظرشون مبتنی بر فاکتورهای اقتصادی همین هست
چرا رکود تورمی نباشه !!!
از یک طرف افزایش نرخ بیکاری و کاهش درامد و تولید ناخالص
از طرف دیگه افزایش هزینه های تولید و تورم و افزایش قیمت ها
از یک طرف افزایش نرخ بیکاری و کاهش درامد و تولید ناخالص
از طرف دیگه افزایش هزینه های تولید و تورم و افزایش قیمت ها
سلام وعرض ادب و احترام
خیلی صبر کردم تا سایر دوستان جواب سوال شما بزرگوار را بدهند ولی چون جوابی داده نشد طبق وظیفه عرض میکنم
در اقتصاد تورمی موضوع خیلی مهم انتظارات تورمی است وزمانیکه سیاست های انقباضی تداوم داشته باشه این انتظارات تورمی از بین میره و اقتصاد از مرحله رکود تورمی به مرحله رکود اقتصادی وارد میشه و بتبع این مهم قیمت ها کاهش قابل ملاحظه ای خواهند داشت
سلام وعرض ادب و احترام
خیلی صبر کردم تا سایر دوستان جواب سوال شما بزرگوار را بدهند ولی چون جوابی داده نشد طبق وظیفه عرض میکنم
در اقتصاد تورمی موضوع خیلی مهم انتظارات تورمی است وزمانیکه سیاست های انقباضی تداوم داشته باشه این انتظارات تورمی از بین میره و اقتصاد از مرحله رکود تورمی به مرحله رکود اقتصادی وارد میشه و بتبع این مهم قیمت ها کاهش قابل ملاحظه ای خواهند داشت
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
دیدگاه میاندت در بازار سهام اونم تو سهم با فاند درست(که تشخصیش ساده نیست) هیشه جواب میده
بد ترین کار سهم خریدن تکنیکالی محض و تابلو خوانی و بقیه چرت و پرت ها هست
درود جناب زیرکی ، تشکر بابت پستهای شما
سهم با فاند درست ، میانمدت بهتره یا بلندمدت ؟
معمولاً سهامدار عمده و حقوقی در میان مدت
برای جمع کردن سهم ، روی سهم بازیهای زیادی میکنند
اما در بلند مدت (به شرط تشخیص درست) همیشه جواب میده.
بالاخره خورشید پشت ابر نمیمونه !
اینکه گفتم برای ما معمولیهاست !
وگرنه شما اساتید که از همون کوتاه مدت و تابلوخوانی هم سود خوبی میکنید.
نظر