کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهمی با صفر درصد رشد قیمت نسبت به زمانی که تا الان همه چیز متوسط قیمتش ۱۰ برابر شده!
عجیب اما واقعی
دو تا سهامدار حقیقی عمده داره که بیشتر سهام شرکت مال این دو نفره بنامهای شهیدی و منصوری که در قالتاق بودن دست مسئولین دولتی رو از پشت بستن. اینا از رشد سهم تا حالا جلوگیری کردن حالا با چه قصدونیتی خدا داند.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
برای آپ 2 روزه بازارگردان گذاشتن تواین 2 روز که امده از صف فروش فقط به اندازه 5درصد منفی میخره بعد میره پی کارش بنظر میاد قصد پلیدی داره با این همه ضرر میخواد ضرر بیشتری به سهامدار خرد تحمبل کنه.نابود باد دزدای سازمان یافته.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
يعني راه داد بخريم هدف قيمتي چند است حمايت و مقاومت قيمت سهم چه عددي است
محدوده 1600 تا 2000 محدوده پر تراکم و مقاومت سهمه و مطرح کردن از سیگنال مذکور یعنی هم تاپیک بیاد بالا هم اگه سرخطی خریدین یه رشد کوتاه مدتی 10 تا 15 درصدی داره...هم سهم با گذر از 1350 کار بزرگی کرده و روند صعودی گرفته
يعني راه داد بخريم هدف قيمتي چند است حمايت و مقاومت قيمت سهم چه عددي است
محدوده 1600 تا 2000 محدوده پر تراکم و مقاومت سهمه و مطرح کردن از سیگنال مذکور یعنی هم تاپیک بیاد بالا هم اگه سرخطی خریدین یه رشد کوتاه مدتی 10 تا 15 درصدی داره...هم سهم با گذر از 1300 کار بزرگی کرده و روند صعودیش شارپتر شده
در بازار خونین امروز خیلی با کلاس معامله کرد و با صف خرید بسته شد و خوشبختانه خبری از سفته باز و پول درشت و حمایت فیک و... نبود
بازار امروز سهمو خرید و اگر فردا هم با صف خرید بسته بشه سقف قبلی را میتونه رد کنه
حالا که دلار داره افت میکنه باید اقبال سهام ریالی مثل آپ بیشتر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اگر فردا هم مثبت بسته بشه و صف خرید بشه میشه انتظار داشت موج 4 تمام شده باشه هدف موج 5 میتونه 2000تا2100 تومان باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر