کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
odgd
خیلی وقته سهامداریم
سود 1400 فراتر از تصور همه شما ها هست....خیلی ها به 3000 تومان فکر میکنند بعضی ها به 5000 تومان اما ما به بالای 15000 تومان.....خواهید دید
فردا واردش میشم .. به نظر میان مدت سقف قبلی را رد کنه
فردا مقاومتی را بهش میخوره که تقریبا در 2پارت قبل نتونسته رد کنه ... اگر بتونه رد کنه با خبرهای مرتبط یک فازجدید درسهم شروع میشه
باید دید میتونه پس جو بازار بربیاد ...
فردا مقاومتی را بهش میخوره که تقریبا در 2پارت قبل نتونسته رد کنه ... اگر بتونه رد کنه با خبرهای مرتبط یک فازجدید درسهم شروع میشه
دقیقا
فردا روز سختی داره
من صبر میکنم اگر تونست 2900 رد کنه وارد میشم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تو این خرابی بازار هنوز صفش حفظ کرده واقعا شاهکار زده
احتمالا بازم عرضه داشته باشه ولی اگر صفش باز شد با این رویه معاملاتی که به خودش گرفته به نظرم فرصت خرید محسوب میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فعلا که روی سقف صف خرید بسته اگر بخواد منفی بشه یا عرضه ای بشه همین امروزه و ممکنه امروز تا آخر وقت عرضه هاش زیاد بشه ولی اگر رد کنه راحت میتونه سقف قبلی را پس بگیره
خدا خواست و ما توانستیم
نظر