گروه دارویی برکت (برکت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1770

پاسخ : گروه دارویی برکت (برکت)

اگر برکت صف فروش شود دیگه چه انتظاری از بقیه سهام می رود سهمی که هر روز اسمش در تلویزیون برده می شود و واکسنش آماده تزریق

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

«علیرضا رئیسی» سخنگوی ستاد کرونا: واکسن ایرانی هم عارضه دارد !
      از هر ۲۵۰ هزار نفری که واکسن می‌زنند، ممکن است در یک نفر لخته خون ایجاد شود!
      از هر ۴۰ نفری که بادام زمینی می‌خورد، یک نفر واکنش شدید می‌دهد و ممکن است به شوک برود .
      اگر دیدید گفتند واکسنی آمده ۱۰۰ میلیون نفر زده و هیچ عارضه‌ای نداشته، باور نکنید آن اصلا واکسن نبوده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir)

اینها همچین آمار یک به 40 آلرژی افراد به بادام زمینی رو از کجاشون در میارن واقعا؟!
      به میزان وقاحت کلام آقایان دقت کنید! /:.hmmsmiley.://:.zzzzzz.:/
      دنیا داره واکسن هایی که باعث ایجاد لخته خون در افراد شده حتی با تعداد نفرات بسیار کم رو متوقف میکنه اونوقت اینها در کمال وقاحت با همچین آماری میگن مال ما لخته خون داره خیلی هم عالی!!! /:.nono.:/:.thumbsdownsmileyan

این کنایه غیر مستقیم از عوارض واکسن ایرانی هم در راستای اعلام مشکل دار بودن واکسن برکت توسط رییس نظام پزشکی هست که بعدا نگید نگفتند!
      /:.hmmsmiley.:/
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        از هر ۴۰ نفری که بادام زمینی می‌خورد، یک نفر واکنش شدید می‌دهد و ممکن است به شوک برود .
        اگر دیدید گفتند واکسنی آمده ۱۰۰ میلیون نفر زده و هیچ عارضه‌ای نداشته، باور نکنید آن اصلا واکسن نبوده است.

اینها همچین آمار یک به 40 آلرژی افراد به بادام زمینی رو از کجاشون در میارن واقعا؟!
        دنیا داره واکسن هایی که باعث ایجاد لخته خون در افراد شده حتی با تعداد نفرات بسیار کم رو متوقف میکنه اونوقت اینها در کمال وقاحت با همچین آماری میگن مال ما لخته خون داره خیلی هم عالی!!! /:.nono.:/:.thumbsdownsmileyan

این کنایه غیر مستقیم از عوارض واکسن ایرانی هم در راستای اعلام مشکل دار بودن واکسن برکت توسط رییس نظام پزشکی هست که بعدا نگید نگفتند!
        واقعا به همه حق ميدم بدبين باشند ، با مردم طوري رفتار شده كه فقط ميشه بد بين بود ...
        ولي در هر صورت بايد ديد خود كرونا رو بگيريم بهتره يا واكسن بركت (يا يه واكسن ايراني ديگه) رو بزنيم .
        جواب خود من فعلا اينه كه واكسن بزنم بهتره ...

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
          واقعا به همه حق ميدم بدبين باشند ، با مردم طوري رفتار شده كه فقط ميشه بد بين بود ...
          ولي در هر صورت بايد ديد خود كرونا رو بگيريم بهتره يا واكسن بركت (يا يه واكسن ايراني ديگه) رو بزنيم .
          جواب خود من فعلا اينه كه واكسن بزنم بهتره ...
          سوال مهمیه. عوارض طبیعی مثل تب و درد و ... که کاملا قابل قبوله ولی اینجا عوارض یا به قول ایشون شوک! به طور مشخص یعنی سکته قلبی، کما و مرگ!
          الان اصلا به این واکسن ایرانی کار ندارم. همون خارجی مثل آسترازنکا که اگر به صورت فردی نگاه کنیم تعداد قابل توجهی دچار لخته خون و مرگ شدند. اما اگر در مقیاس واکسن زده ها نگاه کنیم عددی محسوب نمیشه!
          سوال اینه اون چند نفری که در اثر تزریق مردند آیا لزوما در صورت ابتلا به کرونا هم فوت میکردن؟ اونها میتونستند الان زنده باشند.. خیلی ها حتی ویروس کرونا رو با عوارضی خفیف رد میکنند مثل خود من!
          تفکر غالبی که میگه حالا چند نفر هم مردن عوضش کلی واکسن زدن آیا میتوانند مطمئن باشند خودشان جزو آن درصد قلیل فوت شدگان قرار نگیرند؟ هرکسی خودش مسئوله با پذیرش این ریسک درصد بره جلو.
          ولی من نه! تا وقتی از خودم در برابر کرونا محافظت میکنم اطمینان دارم اما در حالتیکه با تزریقی به من بگویند 1 درصد احتمال کما و مرگ هست نمیتونم اینو بپذیرم که دستی دستی ممکنه خودم رو به این سمت بفرستم پس من ترجیح میدم چنین واکسنی رو تزریق نکنم.

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

واکسن تولیدی ترکیه فعلا مرحله سوم آزمایشش را د رحال گذراندن هست....اگر مجبور باشم ...بشخصه ترجیح میدم واکنس ترکیه را بزنم...
            عوارض واکسن ترکیه خیلی بهتر از فواید واکسن برکت هست..
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              واکسن تولیدی ترکیه فعلا مرحله سوم آزمایشش را د رحال گذراندن هست....اگر مجبور باشم ...بشخصه ترجیح میدم واکنس ترکیه را بزنم...
              عوارض واکسن ترکیه خیلی بهتر از فواید واکسن برکت هست..
              واکسن روسی اصل هم واقعا خوبه اما مشکل اینجاست که اونی که روسیه به بقیه کشورها صادر میکنه اونی نیست که تایید بین المللی و علمی اش رو گرفته! عکس واکسن و نمره خوبش رو نشونتون میدن اما یک فرمول دیگه براتون ارسال میکنند. همچین جانورانی هستند اینها!
              تا این لحظه تنها واکسنهایی که بهترین عملکرد رو داشتند فایزر و مدرنا هستند. همون دو تایی که یکنفر اینجا از کشور سازنده شون خوشش نیومده و برای بقیه هم منع کرده چون عملکرد خوبی داشتند لابد!! /:.hmmsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35707

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                محدوده قیمتی 2900-3000 تومان از دست بره ! باید منتظر محدوده 2500-2200 تومان ! بود !

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

با سلام خواهشا اصلا این حرف مبنای خرید یا فروش نباشد/:.nono.:/

شنیده های من از دوستان تولیدی و همکار این هست که تنها واکسن داخلی همان روسی هست که اکتور قرار هست تولید کند تا 2 ماه اینده به بازار می اید
                  و واکسن برکت متاسفانه شکست خورده است گویا با وجود هزینه 900 میلیاردی برای این پروژه در مطالعات اثر بخشی خیلی پایین داشته است...

نظر

• داروساز
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 603

سوال مهمیه. عوارض طبیعی مثل تب و درد و ... که کاملا قابل قبوله ولی اینجا عوارض یا به قول ایشون شوک! به طور مشخص یعنی سکته قلبی، کما و مرگ!
                    الان اصلا به این واکسن ایرانی کار ندارم. همون خارجی مثل آسترازنکا که اگر به صورت فردی نگاه کنیم تعداد قابل توجهی دچار لخته خون و مرگ شدند. اما اگر در مقیاس واکسن زده ها نگاه کنیم عددی محسوب نمیشه!
                    سوال اینه اون چند نفری که در اثر تزریق مردند آیا لزوما در صورت ابتلا به کرونا هم فوت میکردن؟ اونها میتونستند الان زنده باشند.. خیلی ها حتی ویروس کرونا رو با عوارضی خفیف رد میکنند مثل خود من!
                    تفکر غالبی که میگه حالا چند نفر هم مردن عوضش کلی واکسن زدن آیا میتوانند مطمئن باشند خودشان جزو آن درصد قلیل فوت شدگان قرار نگیرند؟ هرکسی خودش مسئوله با پذیرش این ریسک درصد بره جلو.
                    ولی من نه! تا وقتی از خودم در برابر کرونا محافظت میکنم اطمینان دارم اما در حالتیکه با تزریقی به من بگویند 1 درصد احتمال کما و مرگ هست نمیتونم اینو بپذیرم که دستی دستی ممکنه خودم رو به این سمت بفرستم پس من ترجیح میدم چنین واکسنی رو تزریق نکنم.
                    در مورد عوارض واکسن ها تا این لحظه :
                    فایزر و هندی تقریبا 0%... مدرنا 3 مرحله ای شد
                    استرازنیکا هر 1 میلیون 4 نفر روسی ار 1 میلیون 3 نفر دچار لخته شده ( 80 % این عارضه مربوط به خانم های زیر 50 سال هست)
                    که اگر 10 روز پس از ترزیق تست خون بدهید قابل تشخیص و درمان هست.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                      در مورد عوارض واکسن ها تا این لحظه :
                      فایزر و هندی تقریبا 0%... مدرنا 3 مرحله ای شد
                      استرازنیکا هر 1 میلیون 4 نفر روسی ار 1 میلیون 3 نفر دچار لخته شده ( 80 % این عارضه مربوط به خانم های زیر 50 سال هست)
                      که اگر 10 روز پس از ترزیق تست خون بدهید قابل تشخیص و درمان هست.
                      عه!چه جالب پس واکسن هندی اینقدر خوبه؟ حیف شد داشتن وارد میکردن دادستانی هند جلوش رو گرفت. :(
                      نمیدونستم واکسن روسی هم عوارض لخته خون ایجاد میکنه!

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

واکسن روسی اصل هم واقعا خوبه اما مشکل اینجاست که اونی که روسیه به بقیه کشورها صادر میکنه اونی نیست که تایید بین المللی و علمی اش رو گرفته! عکس واکسن و نمره خوبش رو نشونتون میدن اما یک فرمول دیگه براتون ارسال میکنند. همچین جانورانی هستند اینها!
                        تا این لحظه تنها واکسنهایی که بهترین عملکرد رو داشتند فایزر و مدرنا هستند. همون دو تایی که یکنفر اینجا از کشور سازنده شون خوشش نیومده و برای بقیه هم منع کرده چون عملکرد خوبی داشتند لابد!! /:.hmmsmiley.:/
                        درود،
                        امروز که کاشف عمل اومده کل تولید روسیه در حد تولید تولید دوغ خانگی بوده و این همه هارت و پورت تا به این لحظه هیچ!
                        27 میلیون دوز کلن تهیه کردن که برای خرید پرستیژ بین المللی چندین میلیون دوز هم صادر کردن!
                        ........
                        روسیه نه اقتصاد دارد نه شوروی سابق است!
                        کشوری با 145 میلیون نفر جمعیت،و منابع عظیم هیدروکربوری GDP 1.7 تریلیون دلاری دارد...درحالیکه همین ترکیه همسایه با 82 میلیون جمعیت بدون نفت و گاز 800 میلیارد دلار تولید ناخالص دارد....
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

تا حدود 3600 احتمالا خودش رو برسونه و توانایی شکستش رو نداشته باشه و مجدد بره تو فاز اصلاح

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35707

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            محدوده قیمتی 2900-3000 تومان از دست بره ! باید منتظر محدوده 2500-2200 تومان ! بود !

در تایم ساعتی با واگرایی در سقف روبرو شد و برگشت قیمت رقم خورد !

اما همچنان پتانسیل رشد و تکرار الگوی حرکتی قبلی رو داره !

نظر

• بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

تابلو امروز برکت که میگن داره جمع میکنند نسبت ها رو دستکاری می کنند
                              اگر تولید واکسن و تحویل از اول خرداد راستکی باشه نباید تو این رنج بمونه
                              بررسی کنید
                              آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/05/01, 08:24.

نظر

• irandarab
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 860

تیتر
                                توزیع واکسن کو ایران برکت در راه است.
                                خبرگزاری خبر آنلاین

نظر

در حال کار...
                                X