کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
خخخخ! /:.yead.://:.yead.:/ اونوقت دوستان حرف از صادرات میزنن! /:.wacsmiley.:/ طوری که انگار در طول اینهمه سال این دروغ و جفنگها و سو مدیریتهاشون رو نشناختند!! /:.hmmsmiley.:/
مشکل در خط تولید! مشکل در پر کردن ویال!! ... روشون نمیشه حقیقت ماجرا رو بگن که در پروسه آزمایشات چه گندی زدن ، میان مشکلات رو بهانه میکنند! /:.weirdsmiley.:/
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
لینوکس جان بااکثرپستها وعقایدت موافقم ولی من امروز برکت خریدم درمورد این یکی غلاف کن/:.ph34r-smiley.:/
پای این بابا رم خرمگس گزیده الکی میگه/:.wacsmiley.:/
امروز رفتم واکسن برای مادرم بزنن میگفت امروز فقط واکسن چینی داریم و واکسن برکت فردا میاد
یه عده منصرف شدن گفتن ما یا برکت میزنیم یا روسی و رفتن فردا بیان
من حقیقتا تعجب کردم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با اجازه بنده یه دخل و تصرفی در این تصویر شما کردم !
به نظر شما اون مسیری که ابتدا با اون وضعیت اندیکاتور طی شده !!!
الان با این وضعیت اندیکاتور قابل تکرار هست !!؟؟
معمولا وقتی آر اس آی میره بالای 70 واحد(به اصطلاح عموم محدوده اشباع خرید) بیشترین بازدهی را از اونجا میده
الان آمده زیر 70 واحد اگر مجدد بره بالای 70 واحد قطعا باید سقف قبلی را شکسته باشه و اگر در اون بالا واگرایی منفی نزد میتونه بازدهی بالایی داشته باشه و احتمالا در حد الگوی پرچم رشد میکنه
ولی اگر تا 5 تومان بالا آمد و منفی شد خوب واگرایی منفی ثبت میکنه و نمیتونه به اهداف برسه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر