گروه دارویی برکت (برکت)
Collapse
X
-
پاسخ : گروه دارویی برکت (برکت)
در اصل توسط zess پست شده است View Postرقبای زیاد و قوی در زمینه تولید واکسن کرونا در داخل داره، پاستوکووک، رازی، اسپایکوژن
چند روز پیش نسخه دیجیتالی وزیر بهداشتی که ادعا میکرد هر دو دوز واکسن رو برکت زده هم افشا شد بالاخره! جناب هر دو دوز رو اسپوتنیک زدن فقط واسه یکعده مردم با خطوط مغزی افقی نمایش اجرا میکنند!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبرکت در حد رقیب اینها هم نیست ، اینها هر چقدر عالی هستن برکت به همون میزان آشغال به تمام معناست، رو این برند فقط هوچی گری و شو اجرا شده.
چند روز پیش نسخه دیجیتالی وزیر بهداشتی که ادعا میکرد هر دو دوز واکسن رو برکت زده هم افشا شد بالاخره! جناب هر دو دوز رو اسپوتنیک زدن فقط واسه یکعده مردم با خطوط مغزی افقی نمایش اجرا میکنند!
ولی خوب کل کشور دست همین هاست
حالا اگر رقبای ایرانی برکت واکسن بهتر هم داشته باشن ولی ستاد اجرایی اجازه نده به اونها نمیتونن روی دست برکت بلند بشن
کلا کشور ما جایی برای رقابت ندارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدر مورد کثیف بودن مدیران این شرکت حرفی نیست
ولی خوب کل کشور دست همین هاست
حالا اگر رقبای ایرانی برکت واکسن بهتر هم داشته باشن ولی ستاد اجرایی اجازه نده به اونها نمیتونن روی دست برکت بلند بشن
کلا کشور ما جایی برای رقابت نداره
با همین تفکر تسلیم شدن در برابر مافیای کثیف بوده و هست که اینها سالهای سال هست دارن از ما سواری میگیرن!
چرا وقتی که میدونیم اینها کثافتکاری و نمایشه ولی فلان واکسن ایرانی ولی واقعا عالی هست و فقط به خاطر همین مافیای مرتجع نمیتونه در کشور و برای مردم همین کشور توزیع و ساخته و پرداخته بشه ، ما باز میریم سراغ خودش و سهامش ؟! چرا براش تبلیغ میکنیم؟ چرا پول میدیم و سرمایه گذاری میکنیم؟ چرا نمیریم پشت اون سالمها بایستیم و پشت این ملعون ها رو خالی نمیکنیم؟؟ چرا نمیریم برای اونی که میدونیم واقعا مفید هست کاری نمیکنیم و تسلیم مافیای لجن میشیم و خودمون بخشی از لجنزار میشیم؟؟؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
فاندش اصلا آشغال ولی تکنیکال ش داره باهام صحبت میکنه ، میگه پایین ندارم .....حالا این وسط ما تصمیم گرفتیم خریدمون تو ۱۷۰۰ رو بهش دست نزنیم وووو حال و حوصله نوسانگیری هم ندارم روش.....
.
طرف میره پولشو میده ارز دیجیتال قمار میزنه روی حساب تکنیکال ش بدون ذره ای فاند ...... ما هم روی شرکت آب مقطر سازی برکت ریسک میکنیم :D
.
یا طرف میره روی سهام خودرو سازی که بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت روندش نزولیه قمار میزنه...... ما هم روی این شرکت بساز بنداز برکت....والا این کار ما خیلی هم عار نیست..../.:biggrinsmiley.:/آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2022/01/05, 20:44.
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postفاندش اصلا آشغال ولی تکنیکال ش داره باهام صحبت میکنه ، میگه پایین ندارم .....حالا این وسط ما تصمیم گرفتیم خریدمون تو ۱۷۰۰ رو بهش دست نزنیم وووو حال و حوصله نوسانگیری هم ندارم روش.....
.
طرف میره پولشو میده ارز دیجیتال قمار میزنه روی حساب تکنیکال ش بدون ذره ای فاند ...... ما هم روی شرکت آب مقطر سازی برکت ریسک میکنیم :D
.
یا طرف میره روی سهام خودرو سازی که بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت روندش نزولیه قمار میزنه...... ما هم روی این شرکت بساز بنداز برکت....والا این کار ما خیلی هم عار نیست..../.:biggrinsmiley.:/
چند ماه دیگه میبینیم کی قمار کرده،سهامداران برکت یا سهامداران خودرویی؟!
من آدم صبوریم
آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/01/08, 12:27."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفعلا بهت فرصت میدم که با پست های ریز و درشت در این تاپیک و اون تاپیک منو و سهامدارهای خودرویی رو مسخره کنی ولی خیلی خوشحالم که اصرار به سهامداری در برکت داری.
من آدم صبوریم
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمشکل من همین طرز تفکره!
با همین تفکر تسلیم شدن در برابر مافیای کثیف بوده و هست که اینها سالهای سال هست دارن از ما سواری میگیرن!
چرا وقتی که میدونیم اینها کثافتکاری و نمایشه ولی فلان واکسن ایرانی ولی واقعا عالی هست و فقط به خاطر همین مافیای مرتجع نمیتونه در کشور و برای مردم همین کشور توزیع و ساخته و پرداخته بشه ، ما باز میریم سراغ خودش و سهامش ؟! چرا براش تبلیغ میکنیم؟ چرا پول میدیم و سرمایه گذاری میکنیم؟ چرا نمیریم پشت اون سالمها بایستیم و پشت این ملعون ها رو خالی نمیکنیم؟؟ چرا نمیریم برای اونی که میدونیم واقعا مفید هست کاری نمیکنیم و تسلیم مافیای لجن میشیم و خودمون بخشی از لجنزار میشیم؟؟؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفعلا بهت فرصت میدم که با پست های ریز و درشت در این تاپیک و اون تاپیک منو و سهامدارهای خودرویی رو مسخره کنی ولی خیلی خوشحالم که اصرار به سهامداری در برکت داری.
من آدم صبوریم
گروه خودرویی هم به واسطه برجام جای رشد زیادی داره
اگر کسی فکر کنه تخریب سهمی یا گروهی موجب رشد سهام پرتفوی خودش میشه اشتباهی است خطرناک
چرا که ما همه در یک کشتی سوار شدیم
هرکس جای خودش سوراخ کنه در نهایت همه با هم میریم ته دریا(که البته همین الان هم ته دریا هستیم)
من انتظار داشتم با نهایی شدن برجام تمام بازار یه افت دستجمعی را تجربه کنن ولی الان چیزی که مشخصه بازار خبر قطعی توافق را هم داره پیش خور میکنه
برنده بازار این روزها کسانی هستند که سهام خوبی را برای بازدهی 3 ماه آینده انتخاب کنن
در صورت توافق برجام و بعد از فروکش کردن هیجان آن
کلیت بازار رشد خواهد کرد و احتمالا رشد اول مال گروه خودرویی،بانکی،بیمه ای،غذایی،دارویی خواهد بود
و بعد از استراحتی در گروه سهام دلاری و نزدیک شدن به مجامع این گروه هم استارت خوبی خواهند زدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postیه روزی معلوم میشه چرا حقوقی های این سهم با میانگین بالای 2500 تومان(با احتساب افزایش سرمایه) بیشتر از 1000 میلیارد تومان سهم از بازار جمع کردن
و چرا طی یکسال گذشته هر روز خریدار سهم بودند و هستند
جمع خرید روزانه حقوقی ها دو یا یک میلیون حجم هست برای سهمی که 7 میلیارد سهم و 21 درصد شناوری داره ،عدد ناچیزیه.
هر وقت حجم خرید روزانه حقوقی رفت بالای 10-20 میلیون حجم ،اون وقت میشه بهش استناد کرد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبرادر این سهم میانگین حجم معاملات روزانه اش بالای 25 میلیون حجم هست، اون وقت شما خرید یک میلیون حجم یا 50 هزار تای حقوقی ها رو ملاک قرار میدید؟!
جمع خرید روزانه حقوقی ها دو یا یک میلیون حجم هست برای سهمی که 7 میلیارد سهم و 21 درصد شناوری داره ،عدد ناچیزیه.
هر وقت حجم خرید روزانه حقوقی رفت بالای 10-20 میلیون حجم ،اون وقت میشه بهش استناد کرد.
من خرید مداوم و هر روز را عرض کردم طی 4 ماه گذشته حقوقی های درصدی سهم 170 میلیون برگه سهم خریدن و طی یکسال گذشته بیشتر از 1000 میلیارد تومان سهم خریدن که عمدتا هم میانگین خرید این حقوقی ها 50% بالاتر از قیمت فعلی است
نکته ای که در خرید این حقوقی ها جالب توجه اینکه بحث بازار گردانی از سهم مطرح نیست ولی چرا میخرن و خسته نمیشه جای سوال داره
وقتی توی سقف قیمتی حقوقی ها هر روز میخریدن خودم میگفتم دارن از کدهای خودشون میخرن ولی الان یکساله تقریبا هر روز هماهنگ میخرنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
۱۶۴۰ حد ضرر ماست ......بخواد پایین ش تثبیت شه ردش میکنیم وووو دیگه سمت این سهم نمی یاییم...
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post۱۶۴۰ حد ضرر ماست ......بخواد پایین ش تثبیت شه ردش میکنیم وووو دیگه سمت این سهم نمی یاییم...خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر