کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سقفی که شکسته در 2930 حالا میتونه به عنوان حمایت عمل کنه و سهم میتونه بهش پولبک بزنه و به راهش ادامه بده
البته خیلی بهتره که امروز در تایم روزانه این پولبک انجام بشه و سهم بعدش بیاد و با صف خرید بسته بشه ولی فعلا باید منتظر بود تا ببینیم چیکار میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب تمام
اگه امروز پولبک رو انجام بده با حجم زیادی که مشاهده شده ولی صف خرید نشه ومتعادل بسته بشه نشونه چی هست؟
نشد
حالا بازم معاملات روزهای آینده سهمو بررسی میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این سئوال به ذهن من رسید واقعا حالا این واکسن برکت برای کل مردم ایران مگر مجانی نیست مثل سایر واکسن ها تولید آن چه سودی برای شرکت خواهد داشت. حالا قرار باشه یک زمانی پول آن را وزارت بهداشت بدهد به شرکت از احتمالات هست. مگر صادرات که آن هم ....
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
این سئوال به ذهن من رسید واقعا حالا این واکسن برکت برای کل مردم ایران مگر مجانی نیست مثل سایر واکسن ها تولید آن چه سودی برای شرکت خواهد داشت. حالا قرار باشه یک زمانی پول آن را وزارت بهداشت بدهد به شرکت از احتمالات هست. مگر صادرات که آن هم ....
اگه سهمو فروختی بگو
اگرم میخوای پایینتربخری بازم فکرنکنم بتونی
این سوال رو چرا یکماه قبل مطرح نکردی؟
خودتی جیگر
آخر بازار امروز داشت روی منفی پس فردا هم معامله میشد
ولی مهم نیست شاید همین فردا جمع بشه و یا نهایتا بیاد و به 2930 پولبک بزنه
بحث تولید واکسن پشت این سهم هست و بخاطر اینم که شده میتونه رشد میکنه
ولی باید با احتیاط بررسی میکنیم و در معاملات حتما حد ضرر رعایت میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
اگر زیر سقفی که قبل از سقف فعلی زده بود را مجددا ببینه (محدوده 2800) اون موقع حجم های سنگین دو روز قبل نوعی اتمام کامل روند بوده... درصورت برگشت بالای عدد فوق همچنان پتانسیل رویت اعداد جدیدی راداره
سلام.. یه واگرایی منفی کوچولو تو نمودار داشت ..مشکل فعلیش همین بود...
اگر از بالای2800 برگرده هدفش سقف قبلی محدوده4200-4500 میتونه باشه...
هرچند با ریزشی که بازار زده وارزش فعلی بازاری سهم کمی غیرمنطقی است!
اما به پشتوانه واکسن شاید همچنان تجرکات ادامه داشته باشه
نظر