کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت همه دوستان. من در تله قشکر گیر افتادم . سهامم روز به روز افت میکنه . نمیدونم دوباره خوب میشه یا بفروشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم.
کیوان جان به نظرت برای گذر از 440 یه کم مشکل نداره؟!!!
الان دقیقتر بررسی کردم. در محدوده 448 تا 456 فکر میکنم درگیری سختی ببینیم! در این محدوده سهم به سقف صعودی قبلی و همچنین به لبه چنگال صعودی که شکست شده است بر میخورد.
تا آنجا با سهم هستیم و از آنجا به بعد چشمها را تیزتر میکنیم! ;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
الان دقیقتر بررسی کردم. در محدوده 448 تا 456 فکر میکنم درگیری سختی ببینیم! در این محدوده سهم به سقف صعودی قبلی و همچنین به لبه چنگال صعودی که شکست شده است بر میخورد.
تا آنجا با سهم هستیم و از آنجا به بعد چشمها را تیزتر میکنیم! ;)
ولی من امروز منتظر پولبک روی 330 بودم اونجا خرید بزنم. دیدیم نخیرررر! این نمی خواد بیاد پایین! :(
حالا شنبه یا میاد و 330 رو میبینه بعد تشریف میبرند بالا یا اینکه دیگه پررررر :d
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
شرکت داده پردازی ایران سود هر سهم سال 1391 را با 70 درصد رشد نسبت به سود سال 1390 مبلغ 312 ریال به ازای هر سهم اعلام نموده است .
رشد درآمد فروش این شرکت قریب به 162 درصد و رشد بهای تمام شده کالای فروش رفته 212 درصد می باشد اما نکته جالب اینکه حاشیه سود ناخالص این شرکت از رشد 64 درصدی در بودجه 91 برخوردار است . با توجه به خروج سهامداری سرمایه گذاری ایرانیان با مالکیت 8 درصدی این سهم و واگذاری درصد مالکیت خود به سهامدار اصلی این شرکت یعنی ملی انفورماتیک ، رشد قیمتی این سهم پس از کاهش قابل توجه از 445 تومان به 315 تومان آغاز گردیده است . شاخص های تکنیکال این سهم در حال حاضر به گونه ای است که rsi این سهم 49 و با روند صعودی ، باندهای بولینگر به یکدیگر نزدیکتر شده و قیمت سهم به سطح فیبونانچی 33.6 % یعنی قیمت 3466 ریال نزدیک شده است و درصورت صعود از این قیمت ، سطح فیبونانچی 50 درصد این سهم و به عبارتی سطح مقاومت بعدی این سهم 3810 ریال می باشد. لازم به ذکر است که با ارائه اطلاعات بودجه 91 در تاریخ 21 فروردین ماه سال جاری ، قیمت سهم از 3550 ریال به 3150 ریال کاهش یافته است و در حال حاضر با توجه به عدم استقبال بازار از نمادهای بزرگ به مانند سرمایه گذاری غدیر ، فولادی ها و... ، خرید این سهم مورد توجه سرمایه گذاران حقیقی قرار گرفته و به احتمال قوی شاهد رشد قیمتی این سهم تا 380 تومان خواهیم بود.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر