این ۲۴۰ ٪ افزایش سرمایه ک قراره بیاد رو چجوری باید گرقت دوستان ؟
داده پردازي ايران ( مداران )
Collapse
X
-
-
بنام خداخوب شرکت به خوبی افزایش سرمایه 248 درصدی را انجام داد و این افزایش سرمایه باعث می شود شرایط شرکت برای رشد و تعالیش بهتر شود و آینده بهتری را در خودش بوجود بیاورد و سال بعد شرایطش بسیار بهتر از امسال باشد.
با سلام خدمت همه دوستان
شرکت داده پردازی سرمایه اش به 65 میلیارد تومان رسید و شرکت با این افزایش سرمایه باعث شد شرکت زیر مجموعه خودش یعنی شرکت توسعه ریز کامپیوتر یک افزایش سرمایه 500 درصدی بدهد و سرمایه این شرکت به 18 میلیارد تومان برسد، یعنی سرمایه شرکت توسعه ریز کامپیوتر در حال حاضر به اندازه سرمایه شرکت داده پردازی قبل از افزایش248درصدی شده است.
این افزایش سرمایه ای که برای شرکت توسعه انجام شد، باعث شد خود این شرکت یک وزنه بسیار خوبی برای شرکت داده پردازی شود و بخاطر کارها و فعالیتهایش و همچنین زود بازده بودن فعالیتهایش سودهای بسیار خوبی را نسیب شرکت داده پردازی کند و همچنین ارزش دارایهای شرکت را بهبود بخشد.
اگر امروز با یک دید ظریف تر به این جریان نگاه کنیم، می بینیمسرمایه شرکت ریز کامپیوتر کمتر از یک/ سوم سرمایه داده پردازی شده است، با اینکه قبلا سرمایه شرکت ریز کامپیوتر یک/پنچم شرکت داده پردازی بوده است، خود این افزایش سرمایه برای این شرکت باعث یک تحول بسیار خوب برایش می باشد، چون حجم کارهای این شرکت زیاد بوده است اما سرمایه این شرکت با فعالیتهایش همخانی نداشته است و همچنین سرمایه کم این شرکت موانع زیادی برای گسترش فعالیتها و همچنین قراردادهایش داشت، اما امروز با این سرمایه جدید هم فعالیتهایش گسترش پیدا می کند و هم سودآوریش متحول می شود و همچنین بخاطر کم شدن فاصله سرمایه اش با شرکت مادر تاثیر بیشتری بر سود شرکت مادر می گذارد، این خود یک نکته مهم برای شرایط سود آوری آتی شرکت داده پردازی ایران می باشد و بهتر شدن شرایط این شرکت.
با اتمام مراحل قانونی افزایش سرمایه و واریزی این پول به شرکت، که در سه ماه چهارم امسال پیش می آید باعث خواهد شد هم هزینه های مالی شرکت بهبود پیدا کند و هم تاثیر خودش را برای 12 ماه و سود سال آینده شرکت بگذارد، همچنین قدرت شرکت را بالا ببرد.
------------------------------------------
حال نیم نگاهی به بازار سرمایه
این روزها بازار سرمایه بخاطر هوچی بازیهای برخی کشورها در مورد سوریه باعث واکنش منفی در بازار سرمایه شده است، که این جریانات تداوم ندارد و زود گذر می باشد، آنچنان که این جریانات در سالهای قبل هم پیش آمده است، این بازیگران در این چند روز سخنان بسیار گفتند، که هیچکدام اساسی نداشته است، امیدوارم هر چه زودتر این جریانات در کشورهای مسلمان برچیده شود و ما مسلمانان به راحتی بازیچه دست بازیگران نشویم.
امید به روزها بهتر برای همه دوستان
نظر
-
بنام خداhttp://nicholding.net/gnews.html?M=N...d=506&cntid=57
با سلام خدمت دوستان
دوستان با حوصله مطالب پایین را مطالعه کنند، چون این مطالب، اطلاعات بسیار خوب و جذابی در مورد دو پروژه شرکت بیان کرده است
پروژه امضا دیجیتال(نماد) و نهاب
---------------------------------------------------------
مصاحبه آقاي مرتضويان با هفته نامه عصر ارتباط
پرسش: طبق اعلام بانك مركزي ج.ا.ا عملياتي نمودن پروژه نماد (نظام مديريت امنيت دادهها) در دستور كار امسال قرار گرفته است اين در حاليست كه استقرار اين پروژه از سال 1389 آغاز شده است. دليل طولاني شدن مقطع زماني استقرار تا بهرهبرداري از سامانه چيست.
پاسخ: اين پروژه مشتمل بر يك فاز تهيه و تدارك، و يك فاز راه اندازي و بهرهبرداري مي باشد. در سال 90 مقرر بود اين محصول كه از يك شركت خارجي تهيه شده است بومي سازي شده و بر اساس چارچوب نظام پرداخت کشور آماده گردد. در واقع سال 90 مقطع زماني فراهم نمودن زير ساختهاي فني سامانه بود كه اين فعاليت طبق زمانبندي انجام گرفت. در يکسال و نيم اخير نيز فعاليتهاي مربوط به راه اندازي سامانه، به بهره برداري رساندن و گسترش آن به شبکه بانکي در دستور کار قرار گرفت كه هم اكنون در جريان مي باشد.
پرسش: پس به عبارت ديگر اين استقرار اين پروژه در سال 90 به پايان رسيد و به بانک مرکزي تحويل داده شد.
پاسخ: بله، در واقع دو شرکت ملي انفورماتيک و دادهپردازي ايران که مجريان پروژه بودند با همكاري بانك مركزي ج.ا.ا اين پروژه را به نقطه بهره برداري رساندند و هم اكنون اين سامانه در سايت بانك مركزي مستقر گرديده و آزمونهاي لازم بر روي آن انجام شده است. البته با توجه به ارتباط ميان شرکت ملي انفورماتيک و بانک مرکزي، اين پروژه در نقطه تحويل فرآورده ها خاتمه نيافته بلكه هدف اين شركت مشاركت و همياري در به بهره برداري رسيدن ملي سرويس مي باشد. در حال حاضر از نظر بانك مركزي سامانه آماده ارائه به شبكه بانكي و عرضه عمومي خدمت مي باشد.
پرسش: پس اين بدان معناست كه علاوه بر فاز نخست (تهيه و تدارک) فاز بعدي نيز بر عهده شركت ملي انفورماتيك مي باشد.
پاسخ: در حد فاصل بين سال 90 تاكنون با وجود اينكه فعاليت هاي اين پروژه انعكاس بيروني نداشته اما كارهاي بسيار زيادي در اين حوزه انجام شده است كه اين فعاليتها عمدتاً در جهت بلوغ سرويس و به بهرهبرداري رساندن صحيح آن بوده اند. با توجه به اين نكته كه ماهيت، ساختار و جايگاه اين سامانه تا حدودي با ديگر سامانههاي نظام جامع پرداخت (nps) متفاوت مي باشد، فعاليتها و اقدامات مربوط به عملياتي نمودن اين سرويس نيز در مقايسه با تجربيات قبلي نظير ساتنا و پايا بسيار متفاوت و ويژه محسوب مي گردد. نماد در واقع سامانهاي است كه ميتوان آن را در حوزه نظام هاي امينتي بانك مركزي قرار داد. زيرا گواهي الكترونيكي نماد خود بر اصالت طرفين مبادلات و امنيت عمليات بانكي صحه مي گذارد و از اين رو اطمينان از سلامت و صحت كاركرد آن از درجه اهميت بسيار بالايي برخوردار مي باشد. لازم به ذكر است فعاليت هاي اين مرحله نيز توسط شركت ملي انفورماتيك و با همكاري شركت داده پردازي ايران انجام پذيرفتند.
پرسش: با توجه به چالشهايي كه از چند سال قبل ميان وزارت بازرگاني و بانک مرکزي در خصوص مركز ريشه وجود داشت و در نهايت تصميم بر آن شد كه بانک مرکزي مرکز ريشه جداگانه براي حوزه بانكي داشته باشد همه در انتظار امضاي ديجيتالي در بدنه بانکي بودند.
پاسخ: پس از توافقي كه در اين خصوص بين وزارت بازرگاني و بانك مركزي حاصل شد، نماد در كنار ديگر سامانههاي نظام جامع پرداخت كه پياده سازي و اجرايي شدهاند زير ساخت امنيتي لازم را براي مبادلات حوزه بانكي ايجاد ميكند. به عبارت ديگر امنيت تراكنشهاي مالي و احراز هويت مشتريان بانكي توسط اين سامانه تضمين مي گردد. در سال 91 پذيرش گواهي نماد در يكي از سامانههاي دروني بانك مركزي پيادهسازي گرديد و گواهي نماد براي كاركنان بانك مركزي صادر شد. همچنين هم اكنون سامانههاي كاشف و پايا نيز مجهز به گواهي هاي نماد گرديده اند. امسال نيز طبق برنامه بانك مركزي فرآيند مربوط به عملياتي نمودن نماد در شبكه بانکي در نيمه دوم سال در دستور کار قرار گرفته است.
پرسش: با وجود اينكه اين پروژه از سال گذشته به بهرهبرداري رسيده است وليكن كماكان از ديد مشتريان بانکي محسوس نيست.
پاسخ: همانگونه كه اشاره شد مقدمات و پيش نيازهاي اجرايي سامانه نماد از سال 90 در دستور كار قرار گرفت. نماد در حقيقت زير ساخت امنيتي لازم را در اختيار ديگر سامانه ها قرار مي دهد و به همين دليل سامانه اي نيست كه به تنهايي قابل عملياتي شدن باشد. بنابراين ارائه گواهي و يا امضايي كه مد نظر مي باشد با اجرايي شدن كامل نماد و افزودن قابليت پذيرش گواهي نماد در ديگر سامانههاي بانكي مفهوم مييابد و تا زماني كه اين قابليت در سامانهها لحاظ نگردد، عملاً استفاده از اين ابزار ويا سامانه به تنهايي مفهومي ندارد. به همين دليل طي يكسال و نيم اخير پيش نيازها و مقدمات اجرايي لازم مانند تدوين مستندات اجرايي و حقوقي مد نظر قرار گرفت تا امكان افزودن قابليتهاي مورد نياز در سامانه ها بر اساس چارچوب بانک مرکزي توسط بانکها و پيمانکارانشان فراهم گردد.در واقع عرضه اين سرويس زماني محسوس خواهد بود كه گواهي نماد در اختيار مشتري قرار گيرد و اين امر زماني مقدور است كه كليه ساز و كارهاي اجرايي بطور دقيق و كامل شكل گرفته باشند. يکي از چالشهاي جدي تدوين اسناد حقوقي و اجرايي اين سرويس بود كه با توجه به اهميت و جديت اين موضوع لازم بود كليه حوزه هاي ذينفع در بانك مركزي پيش نويس اسناد را بهطور دقيق مطالعه و در خصوص آن اجماع ميكردند. بايد توجه داشت كه تا پيش از اين، تجربه و شناخت جدي در خصوص چنين سرويسي بهخصوص در حوزه الزامات و قوانين در كشور وجود نداشت و لازم بود در اين خصوص بسياري از اصول و مباني تبيين شوند. خوشبختانه با تلاش و كوشش كليه ذينفعان در بانك مركزي اين مرحله با وسواس لازم در طي سال 91 به سرانجام رسيد. ذكر اين مطلب صرفاً به منظور تاكيد بر زمانبر و پر چالش بودن فرآيند تدارك و تامين نيازمنديهاي اجرايي سامانه تا رساندن يك گواهي به دست مشتري، عليرغم آمادگي كامل زيرساخت فني بود كه خوشبختانه به سرانجام رسيد. به عبارت ديگر صدور فيزيكي گواهي و تحويل آن به مشتري تقريباً مرحله نهايي اجرا مي باشد كه متاسفانه تمام تلاشها و فعاليت هاي اجرايي صورت گرفته تا قبل آن از منظر متقاضي تنها در آخرين گام متجلي مي شود.همچنين نظر به اينكه در اين پروژه فرصتي براي آزمون و خطا وجود ندارد؛ به طوريکه اگر يك گواهي صادر شود ديگر نمي توان گفت كه اگر خطايي رخ دهد در گواهي دوم رفع خواهد شد، بانك مركزي طي دو سال اخير به منظور اطمينان از پايداري خدمت چندين مرحله تست را در سامانه انجام داده است.
پرسش: براي پيادهسازي پروژه و در واقع مرحله نهايي که تحويل گواهي به مشتري است چه فازهايي در نظر گرفته شده است.
پاسخ: به طور كلي عملياتي نمودن سامانه طي سه فاز در نظر گرفته شده است كه فاز نخست آن از حدود چهار ماه پيش شروع شد و طي اين مدت جلسات متعددي با بانکها و پيمانکارانشان برگزار گرديده است. هدف فاز نخست اين است که مشتريان ويژه سرويس بانکداري اينترنتي بانکها از اين گواهي استفاده كنند. در اين خصوص قرار است طي يك بازه زماني در گام اول كليه مبادلات بين بانكي بالاتر از سقف تعيين شده اي كه بانك مركزي اعلام خواهد كرد از طريق اين گواهي انجام شوند و در گام دوم از اين فاز نيز اين الزام براي كليه مبالات درون و برون بانكي منظور شود.
پرسش: ارائه گواهي به مشتريان ويژه هم در ادامه فاز پايلوت محسوب مي گردد.
پاسخ: خير، اين فعاليت عملا آغاز مرحله بهره برداري خواهد بود. در جلسات منظم برگزار شده با بانكها، مقطع آغاز اين فاز اعلام، نيازها و الزامات تعيين و پيشرفت فعاليت ها در سمت بانكها مرور شده است.
پرسش: از چه زماني فاز نخست اجرا ميگردد.
پاسخ: طبق برنامه قرار بر اين است كه در پايان شهريورماه اولين گواهيها براي مشتريان بانكي صادر گردد كه بر آورد در اين مرحله حدود نيم ميليون گواهي مي باشد.
پرسش: براي فازهاي بعدي چه برآوردي در نظر گرفته شده است.
پاسخ: همانگونه كه اشاره شد تمركز فاز نخست بر كانال بانكداري اينترنتي براي پرداخت هاي با مبالغ بالا ميباشد. به طور کلي مي توان گفت در اين فاز حوزه مورد هدف احراز هويت مشتريان بانكداري اينترنتي از طريق گواهي نماد مي باشد. اين محدوده در فاز دوم از حوزه احراز هويت به حوزه رمزنگاري تعميم خواهد يافت و در فاز سوم كه هنوز بطور دقيق ابعاد آن نهايي نشده است، هدف كلي پوشش سامانه هاي ساير كانالها مانند موبايل يا خودپردازها به زيرساخت كليد عمومي مي باشد.
پرسش: براي فاز دوم چه برنامه زماني در نظر گرفته شده است.
پاسخ: بازيگر اصلي در نقطه بهره برداري خود بانكها هستند. بانك مركزي آماده صدور انواع گواهي ها است و در واقع بانك ها ويا به عبارتي ديگر سامانه هاي بانكي بايد آمادگي پذيرش اين گواهي ها را داشته باشند. لذا اعلام دقيق زمان شروع فاز دوم منوط به ارزيابي پيشرفت بانكها و ميزان آمادگي آنها خواهد بود. البته قطعا بانك مركزي مديريت لازم را اعمال خواهد نمود. اما به طور کلي براي تحقق فاز دوم زماني بين 9 ماه تا يكسال در نظر گرفته شده است که احتمالاً بسته به ميزان آمادگي بانكها اين زمان کمتر يا بيشتر خواهد شد.
پرسش: با توجه به اينكه قرار است فاز نخست در پايان شهريور به بهرهبرداري رسد و از سوي ديگر تاكيد برنامه پنجم مبني بر صدور گواهي توسط بانک مرکزي بوده است، آيا تاکنون اقدامي توسط بانک مرکزي ج.ا.ا در خصوص بخشنامه هاي مربوطه صورت گرفته است.
پاسخ: با توجه به اينكه طي 4 ماه اخير جلسات مستمري با بانكها برگزار شده است كه طي اين جلسات پيشرفت فعاليت ها كنترل، و چالش ها و اشكالات اجرايي در تعامل بانكها با بانك مركزي شناسايي و مديريت مي شوند و در مقاطع زماني مناسب برخي از اسناد در اختيار بانكها قرار گرفته و بخش هاي باقيمانده نيز در زمان مناسب در اختيار بانكها قرار خواهد گرفت. همچنين برنامه اجرايي نيز بطور كامل و دقيق به بانكها اعلام شده است.
پرسش: با توجه به اينکه فرصت زيادي تا مقطع پايان شهريورماه باقي نمانده است، آيا زير ساختهاي لازم توسط بانك مركزي و بانکها براي بهره برداري از نماد فراهم شده است.
پاسخ: توجه به اين نكته ضروري است كه در وضعيت فعلي، سيستم ها و زيرساخت هاي فني مختلف و متنوعي در بانكها وجود دارد كه فرآيند و چالش هاي اجرايي براي آماده سازي هريك براي استفاده از گواهي نماد با ديگري متفاوت مي باشد. همچنين مستقل از تنوع موجود در زيرساخت هاي فني بانكي، تنوع و روشهاي مختلفي در ارائه سرويسها نيز وجود دارد. لذا الگوي واحدي به منظور فرآيند فعال سازي استفاده از سرويس نماد وجود ندارد كه همگي بتوانند از آن تبعيت كنند. وليكن عليرغم تنوع اشاره شده خوشبختانه وضعيت پيشرفت بانكها نسبتاً رضايتبخش و طبق برنامه بوده است. البته فرآيند آماده سازي سامانه بانكداري اينترنتي در برخي از بانكها به دليل وجود دانش لازم با سرعتي بيش از انتظار برنامه پيش رفته كه جاي قدرداني دارد. گرچه در خصوص معماري عرضه اين سرويس توسط بانك مركزي نظرات متنوعي بين بانكها وجود دارد، ولي سياست بانك مركزي اقتضا نموده است كه اين سرويس به شكل و ساختار فعلي و توسط وي عرضه گردد.
پرسش: به نظر مي رسد بانكها نيز در نهايت راهي جز تبعيت ندارند.
پاسخ: به طور کلي سعي بانک مرکزي بر اين است كه در حين فرآيند تصميم گيري بازخورد بانكها را بگيرد و تا آنجا كه در تناقض با سياست تعيين شده قرار نگيرد از اين نظرات استفاده نمايد و در جهت همسو كردن بانك ها تلاش لازم را انجام دهد. در واقع اگرچه بانک مرکزي در چارچوب سياست ها عمل مي نمايد وليكن در جهت بهبود روش ها و سيستمها پذيراي نقطه نظرات بانکها نيز مي باشد. البته در هر حال توجه به اين موضوع داراي اهميت است که آيا بانکها از نظر فني مشکلي دارند و بانک مرکزي در جهت رفع مشكلات و موانع فني/اجرايي چگونه بايد عمل کند.گواهي الكترونيكي يک فناوري نسبتاً نوين است و بانک مرکزي معتقد است که متولي ايجاد و عرضه اين سرويس براي شبكه بانكي كشور مي باشد اما در خصوص نحوه بهره برداري و چالش هاي فني/اجرايي در بانكها مسئوليت متوجه خود بانكها بوده و در اين حوزه دخالت نخواهد كرد. به دليل نوين بودن اين فناوري بعضاً نبود دانش بهره برداري در سمت بانكها مشاهده مي شود كه يكي از چالش هاي اجرايي مي باشد ولي سياست بانك مركزي درگير شدن مستقيم در آن نمي باشد و تاكنون تلاش نموده است در قالب تعاملات به عمل آمده با بانكها و همچنين رويكرد بهره برداري قدم به قدم و تدريجي تكليف شده به بانكها، اين چالش را به حداقل رساند.
پرسش: به هر حال بانک مرکزي وظيفه متوليگري اين حوزه را پذيرفته و بايد استانداردهاي لازم را ارائه دهد.
پاسخ: قطعا همين گونه است و بانك مركزي نيز در همين راستا به بيان استانداردها و الزامات پرداخته است وليكن به نظر مي رسد مشکل در پيادهسازي استانداردها توسط بانكها مي باشد. لذا بانك مركزي تلاش نموده است تا با برگزاري جلسات مستقيم با پيمانكاران اصلي بانكها خلاء فني موجود را تا حدودي پوشش دهد.همچنين همانگونه كه قبلاً نيز ذكر شد، اسناد حقوقي مرتبط تدوين شده و هماكنون در اختيار بانكها قرار دارد.
پرسش: اين سوال مطرح مي گردد كه آيا قانون تجارت الکترونيکي و اسناد وزارت بازرگاني در اين زمينه کافي نبودند.
پاسخ: با توجه به اينكه هر مركز ريشه بايستي مستقلاً سياست اجرايي و دستورالعمل خود را تدوين نمايد و نظر به اينكه پيش از اين نيز در کشور تجربه مرکز ريشه وزارت بازرگاني وجود داشت، بخشي از اسناد حقوقي نماد با آنها انطباق دارد چون هر دو تابع استانداردهايي هستند که فراتر از کشور هستند.
پرسش: با توجه به اينکه بانک مرکزي تنها عرضه کننده گواهي محسوب ميشود، بانکهاي کشور براي ارائه گواهي از نظر کميت محدوديتي نخواهند داشت.
پاسخ: تصور بر اين است كه فاز سوم فازي باشد که كليه مشتريان بانکي بتوانند گواهي داشته باشند. البته شايان ذكر است منظور از كليه مشتريان بانکي مثلا 30-40 ميليون نيست بلكه منظور کساني هستند كه در تبادلات مالي خود به اين سرويس نياز دارند. به طور کلي انواع مختلف گواهي تعريف شده است و دست بانکها نيز براي ارائه آنها كاملا باز است. به عبارت ديگر اين گواهي ديجيتالي تنها مختص مشتريان حقيقي بانكها نيست بلكه بانكها در صورت نياز ميتوانند سامانههاي خود را نيز مجهز به اين گواهي ها نمايند. لازم به ذكر است يكي از برنامههايي که در بانك مركزي دنبال مي شود جايگزيني گواهيssl فعلي سامانه هاي بانكي با گواهي نماد مي باشد. بايد توجه داشت كه بانكها حسب سياست هاي داخلي خود ممكن است تمايل داشته باشند كه در كنار روش احراز هويت با استفاده از گواهي نماد از ديگر روش هاي جاري خود (مانند otp) نيز همچنان استفاده نمايند و به اصطلاح احراز هويت چند عاملي داشته باشند. بانك مركزي در اين خصوص محدوديتي را براي بانكها اعمال نخواهد نمود و اين امر به صلاحديد بانكها و سياست هاي داخلي آنها مربوط مي شود.
پرسش: تا اينجاي گفتگو به اين مسئله پرداخته شد که از سال 89 که پروژه نماد آغاز شد تاکنون چه روندي طي شده است و تاخيري که از منظر بيروني به نظر مي رسيد ناشي از چه بود. اما با توجه به اينكه موضوع عرضه امضاي ديجيتالي از حدود سالهاي 85-86 مطرح بود، اين امر پس از يك تاخير نسبتاً طولاني از سال 89-90 به طور جدي دنبال گرديد كه با وجود مسائل بيروني و اختلافات ميان سازماني باز اين روند کند طي شده است.
پاسخ: در سال 85 نقشه راه توسعه زيرساخت هاي بانكداري الكترونيكي كشور تدوين شد كه پيرو آن چندين سيستم نظير ساتنا و پايا شناسايي شدند. از آن زمان سياست بانك مركزي تجهيز گام به گام و تدريجي خود به زيرساخت هاي فوق بود كه توسعه زيرساخت كليد عمومي نسبت به برخي از اين سامانه ها در اولويت پايينتري قرار گرفت. پس از استقرار سامانه هاي فوق و در جريان توسعه تدريجي، سامانه نماد نيز از سال 89 آغاز گرديد. به عبارت ديگر ساتنا در سال 85 و سامانه هاي تابا و پايا در سال 88 عملياتي شد و بعد از آن استقرار نماد در سال 89 آغاز گرديد كه از سال 91 فرآيند بهره برداري از آن آغاز شده است. لذا بر اساس نقشه راه تدوين شده در مقطع زمان درستي به نماد پرداخته شد.
پرسش: نهاب هم بر همين اساس تعريف شد.
پاسخ: سامانه نهاب يا نظام هويت سنجي الكترونيكي بانكي يكي از سامانههاي جانبي سامانه نماد مي باشد. اين سامانه اطلاعات هويتي مشترياني كه از گواهي نماد استفاده مي كنند را نگهداري و مديريت مي كند.هنگام مراجعه متقاضي گواهي جهت اعلام درخواست صدور گواهي اطلاعات هويتي وي پس از احراز اصالت در اين سامانه ثبت و در مراجعات بعدي مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين شايان ذكر است براي هر مشتري يك شماره يكتا كه شهاب (شناسه هويت الكترونيكي بانكي) ناميده مي شود توسط سامانه توليد مي شود و مشتري فوق در كل شبكه بانكي از طريق اين شناسه قابل شناسايي خواهد بود.سامانه نهاب داراي سه جزء اصلي مي باشد. بخش اول وظيفه مديريت ثبت گروهي اطلاعات مشتريان متقاضي گواهي را عهده دار است. بخش دوم پورتال دفاتر است كه كليه كاركردها و قابليت هاي لازم در آن به نحوي تعبيه شده است كه دفاتر پيشخوان مركز گواهي (ca) كه ra ناميده مي شوند از طريق آن، درخواست هاي گواهي را ثبت و مديريت كنند و بخش سوم كه پورتال وبي است كه متقاضي گواهي بخش فرآيند ثبت درخواست و پرداخت هزينه هاي آن را از طريق شبكه اينترنت، در هر زمان و مكان انجام مي دهد.
پرسش: نهاب در واقع قرار است بانك جامع اطلاعات مشتريان باشد كه از گواهي استفاده مي كنند.
پاسخ: يكي از سياست هاي اعلامي بانك مركزي ايجاد سامانه جامع اطلاعات مشتريان مي باشد. با ايجاد سامانه نهاب اين سياست يك گام به جلو حركت خواهد كرد. در ابتدا اطلاعات هويتي آن دسته از مشتريان بانكي كه متقاضي گواهي نماد مي باشند در آن ثبت و ضبط خواهد شد و قابليت لازم جهت ثبت و ضبط اطلاعات مشتريان ساير خدمات بانكي نيز حسب نياز در آينده از طريق اين سامانه قابل انجام خواهد بود. اميدواريم در طرح توسعه اين سامانه، سامانه جامع اطلاعات مشتريان بانكي مورد نظر بانك مركزي تامين شود.
پرسش: نهاب در کنار سامانه اعتبار سنجي نيز تعريف ميشود.
پاسخ: نهاب در واقع سامانه اعتبار سنجي نيست بلكه هويت سنجي است. اعتبار سنجي سوابق اعتباري را جمعآوري نموده و در خصوص احتمال بازپرداخت شما قضاوت ميكند. در صورتيكه نهاب صرفاً اطلاعات هويتي مشتريان بانكي را نگهداري مي كند.
پرسش: آيا اين سامانه با سازمانهاي ديگر مانند ثبت احوال نيز ارتباط دارد.
پاسخ: در فرآيند تاييد اطلاعات هويتي شخص اين كنترل انجام مي گردد. يعني در هنگام ورود اطلاعات متقاضي در اين سامانه، اصالت اطلاعاتي كه از او دريافت مي گردد با اطلاعات سازمان ثبت احوال نيز بطور برخط تطبيق داده ميشود.
پرسش: دفاتر پيشخوان خدمات گواهي (ra) چگونه عمل خواهند کرد.
پاسخ: دفاتر پيشخوان خدمات گواهي دفاتري هستند که به ارائه خدمت به متقاضيان دريافت گواهي مي پردازند و در شعب منتخب برخي از بانکها راه اندازي مي شوند و به مشترياني که در اين حوزه نيازمند خدمات ميباشند به ارائه خدمت مي پردازند. از سوي ديگر اين دفاتر به سامانه نهاب نيز وصل هستند و درخواستهاي خود را از اين طريق به مرکز گواهي ارسال ميکنند.آيين نامه اجراي خدمات دفاتر ra تدوين و تصويب شده و در آينده نزديك به بانكها ابلاغ خواهد شد. در اين آيين نامه نحوه فعاليت دفاتر ra و چگونگي تعاملات آنها با مرکز گواهي و نهاب مشخص شده است. همچنين نحوه انتخاب دفاتر پيشخوان به نوعي خواهد يود که مشتريان کل کشور را پوشش دهد.
پرسش: آيا اين دفاتر و تعدادشان مشخص شده است.
پاسخ: تعاملاتي توسط بانک مرکزي با بانکها صورت گرفته و آمار و اطلاعاتي دريافت شده و شاخص بنديهايي صورت گرفته که چه شعبي بايد به عنوان ra فعاليت کنند و اين کار به صورت تدريجي در حال انجام است. در مجموع حدود 300 دفتر در نظر گرفته شده كه بطور تدريجي راهاندازي و فعال خواهند شد.
پرسش: بر اين اساس مشتري جهت درخواست صدور گواهي به شعبه بانکي که به عنوان ra تعريف شده مراجعه مي کند و ra پس از درج اطلاعات هويتي مشتري در نهاب اين درخواست را به مرکز گواهي ارسال مي نمايد. پس از صدور گواهي نيز مشتري به منظور دريافت توكن خود به ra مراجعه مي نمايد. آيا برنامه اي وجود ندارد که مراجعه حضوري مشتري کمرنگ تر شود.
پاسخ: همانطور كه اشاره شد سامانه نهاب مجهز به پورتال وبي مي باشد كه به متقاضي اجازه مي دهد بدون حضور در دفاتر ra مرحله ثبت تقاضاي خود را انجام دهد. در اين صورت حضور فيزيکي مشتري کمتر خواهد شد. اما بايد در نظر داشته باشيد که يکبار مراجعه حضوري به دفاتر ra از ديدگاه فرآيند احراز هويت مشتري و كنترل اصالت مدارك وي الزامي است.
1392/06/09
نظر
-
بنام خداگزارش شرکت به همراه تعدیلش به بورس ارسال شده، اما بورس جهت تکمیل اطلاعاتش چند سوال برای شرکت فرستاده است و شرکت در حال بررسی و جواب به این سوالات می باشد و بر اساس آنچه از این جریانات برداشت می شود، بازگشایی نماد شرکت برای هفته آینده می باشد و این هفته نباید منتظر بازگشایی بود.
با سلام خدمت دوستان
---------------------------------------
همچنین شرکت در جهت قراردادی که با تلویزیون برای یک برنامه معرفی شرکت بسته بوده است، در تاریخ 27 شهریور جهت ضبط برنامه اقدام می شود و زمان پخش این برنامه از تلویزیون توسط خود شرکت اطلاع رسانی می شود.
--------------------------------------
همچنین بر اساس اطلاعات گرفته شده شرکت تا آخر سال تعدیلهای مثبت دیگری را به همراه خودش دارد.
نظر
-
بنام خداخوب، گزارش 4 ماه شرکت داده پردازی امروز بر روی کدال قرار گرفت و میزان سود را بعد از افزایش سرمایه به 235 ریال تغییر داده است و پوشش 73 ریالی را هم اعلام کرده است.
با سلام خدمت دوستان
این سود اعلامی به میزان 10 درصد تعدیل مثبت را بهمراه خودش داشته است، شرکت امسال هم در گزارش سه ماه خوب عمل کرد و هم در گزارش چهار ماه خوب عمل کرده است و این جریان نمایش از رو بجلو بودن شرایط شرکت و رو به رشد بودن شرکت می باشد.
گزارشات امسال شرکت تا این مرحله روند بسیار خوبی را نسبت به سالهای قبل داشته است، و این روند رو به رشد را می تواند بخوبی تا آخر سال حفظ کند. در آینده نزدیک گزارش 6 ما شرکت را در پیش داریم.
امید به روزهای بهتر برای همه
نظر
-
مبارک دوست صبور جناب طلوع :
مداران سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 را بر اساس سرمایه جدیدش ( 650 میلیارد ریال) مبلغ 235 ریال اعلام کرده است.که با سرمایه قبلی ( 186753 میلیون ریال) 816 ریال خواهد شد.شرکت قبلا با سرمایه قبلی 743 ریال پیش بینی کرده بود.در چهار ماهه واقعی منتهی به 31 تیر نیز 31 درصد آن را پوشش داده است
نظر
-
"مداران" پس از افزایش سرمایه
شرکت داده پردازي ايران با 65 میلیارد تومان سرمایه برا ی هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 4 ماهه مبلغ 235 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در دوره 4 ماهه 31 درصد از آن را محقق نموده است.
"مداران" که مطابق با مصوبه مجمع عمومي فوق العاده شرکت در تاريخ 4 شهریور سال جاری سرمايه شرکت از مبلغ 18 میلیارد و 675 میلیون و 300 هزار تومان به مبلغ 65 میلیارد تومان از محل مطالبات و آورده نقدي افزايش يافته است در گزارش اخیر خود با توجه به این افزایش سرمایه عایدی خالص هر سهم را 8.7 درصد افزایش گزارش کرده است.
شایان ذکر است این شرکت در دوره 4 ماهه 18 درصد از درآمد و 30 درصد از بهای تمام شده قراردادهای خدماتی خود در سال مالی 92 را محقق نموده و این در حالی است که هیأت مدیره در نظر دارد 60 درصد از سود خالص هر سهم را بین سهامدارانش تقسیم نماید.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
حقوقی(سهامدار عمده) امروز 3.5 درصد از 127 میلیون سهمشو آتیش زد تا بتونه قیمت سهمو کنترل کنه تا حق تقدم هاشو مفت جمع کنه.
ولی تا کی حاضر خواهد شد این حجم از سهامش را در این قیمت نازل بفروشد. و آیا موفق خواهد شد قیمت سهم را کنترل کند.؟
انتظار داشتم با توجه به تغییرات بنیادین و افزایشه سرمایه حداقل 300 قیمت بخوره ولی سهامدار عمده به دلایل ذکر شده در بالا مانع از بازگشایی در قیمتهای بالا شد. (90 درصد از کل حجم معاملات امروزو حقوقی فروخت)
با توجه به اینکه تا 35 روز بعد گزارش 6 ماهه خواهد آمد، انتظار دارم در گزارش 6 ماهه پوشش بالایی داشته باشد و بعد از اعلام تعدیل در قیمتهای بالای 300 باز شود که میتوان گفت در یک ماه آینده خود سهم توانایی افزایش بیش از 50 درصدی و حق تقدمهایش افزایش 100 درصدی را دارا می باشند
نظر
-
بنام خداامروز نماد شرکت بازگشایی شد،امروز اگر سهامدار حقوقی در معاملات دخالت نمی کرد، نماد شرکت با قیمت بهتری بازگشایی می شود و بهتر قیمت می خورد و حتی به سمت صف خرید خوبی حرکت می کرد، اما دخالت سهامدار عمده در معاملات باعث شد قیمت پایین تر از قیمت پایه تعریف شده برای سهام بازگشایی شود، البته شرکت ملی انفورماتیک همیشه بگونه ای عمل می کند که باعث تعجب بازار می شود، برای نمونه فروختن ایران ارقام در چند ماه پیش در قیمت 150 تومان به مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی و یا فروش سهام کارت اعتباری ایران کیش در قیمتهای پایین و هر قیمتی دیگر در بازار با اینکه اگر بخواهد سهام رکیش را بفروشد می تواند بصورت بلوکه واگذار کند، البته اینهم نوعی از عملکرد می باشد که این آقایون برای فروش بیت المال انجام می دهند.
با سلام خدمت دوستان
حال امروز هم با تمام قوا حرکت کردن تا سهام شرکت داده پردازی را در قیمتهای پایین کنترل کنند و نگذارند قیمت بالا بیاید، اما امروز واقعا بازار بخوبی به این عمل واکنش نشان داد و با اینکه فقط حقوقی عرضه کننده سهام بود، همه عرضه های حقوقی را خریداری کرد، که این خود یک نقطه مثبتی بود و امروز بازار عرضه های بیشتر از این را هم خریداری می کرد.
در اینجا یک نکته دیگری که می باشد، این است که این عرضه حقوقی اگر برای سهامداران مقداری تلخ می باشد، اما برای خریدارن موجب شادی و خوشحالی می باشد چون اگر امروز نمی خواست حقوقی این عرضه را داشته باشد، چه کسی می توانست این عطش خریداران را تا حدودی آنهم در قیمتهای اینچنینی جوابگو باشد، چون زمان معاملات نشان داد که حقیقی ها عرضه ای در بازار نداشتند. حال انشاالله با روند مثبتی که بازار در پیش دارد تقاضای بیشتری برای این شرکت بوجود می آید و این تقاضا باعث بهبود قیمت سهام خواهد شد، امروز اگر به بازار نگاه کنیم می بینیم شرکت فن آوا با ضرر داخلیش و مشکلاتی که دارد از قیمت شرکت داده پردازی بیشتر می باشد، قیمت و تقاضای امروز نشان از این بود که بازار نسبت به این قیمتها عکسعمل مثبت دارد و این قیمتها جذابیت بسیاری برای خریداران بوجود آورده است.
شرایط شرکت مثبت می باشد و عملکرد شرکت بر اساس گزارشاتش مثبت بوده و همچنین شرکت قراردادها خوبی را در دست دارد و آینده شرکت دارای روند بهتری می باشد و همچنین شرایط داخلی و سیاسی کشور به سمت بهبودی است و همه این شرایط تاثیرات مثبت خودش را دارد.
امروز اگر حقوقی، سعی در پایین نگه داشتن قیمت داشته، همه این جریان در جهت خریداری کردن حق ها در قیمتهای مناسب می باشد و چون این احتمال را می دهد که می تواند بیشتر از سهمی که از دست می دهد، با خرید حق تقدمها چه در زمان معامله حق تقدمها در بازار و چه در زمان حق تقدمهای استفاده نشده، بدست بیاورد این عمل را انجام می دهد و اگر این احتمال را می داد که نمی تواند سهامهای از دست داده شده را از بازار بخرد هیچگاه دست به این اقدام نمی زد، چون همین بازیها را در سال 1390 در زمانیکه شرکت افزایش سرمایه 100 درصدی را اعمال کرد، انجام داد، و امروز هم تاریخ باز دارد در این مورد تکرار می شود.
آخرین ویرایش توسط طلوع پیروزی؛ 2013/09/14, 15:57.
نظر
-
در اصل توسط farrokhi پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان گرامي
دوستان از مهلت واريز وجه نقدي براي افزايش سرمايه از محل آورده سهامداران خبري دارند[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
بنام خدا
در اصل توسط negah پست شده است View Postاین نوع مشتری های دست به نقد برای شرکتهای تا الان ضررده واقعا غنیمت هست.
ضررده بودن شرکت بر چه اساسی بر شما ثابت شده!! شرکت هم گزارشات بسیار خوبی را داده است و هم شرایطش خوب می باشد، دوست گرامی بهتر است کمی تحقیقاتتان را زیاد کنید و حق را بگوید نه هر سخن بی پایه و اساس /:.nono.:/
نظر
نظر