داده پردازي ايران ( مداران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 313
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 196

پاسخ : داده پردازي ايران ( مداران )

چرا سرو شونه اینقدر کج و کولست ؟
    البته عذر میخوام ولی خط گردن نداره؟

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
      دوست گرامی سرمایه گذار : نمودار شما اشتباه است/ لطفا دقت کنید
      با سلام خدمت همه دوستان اول از همه اگر موجب ناراحتی سهامداران مداران شدم عذر می خواهم دوما در متن نمودار گفتم یه مقدار اصلاح دارد نگفتم که سقوط می کنه سوما من شاگر همه دوستان هستم و درس اخلاق و مباحث بورس را یاد می گیرم در نمودار زیر فکر کنم واضح تر اصلاح قیمت 1 -2 روزه را نشان دهد
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

این هم نمایی از مداران تعدیل نشده

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

نموادر بسیاری عالی است و کامل اما روند مداران در میان مدت نشان می دهد که تمامی نمادها(به جزء خودرو) به نظر من همین وضعیت خوب را دارند اگر لصف کنید نمودار کوتاه مدت را بیارید فکر کنم برای سهامدار عجولی مثل من که دید کوتاه مدت درباره این سهم دارم خیلی ممنون می شوم

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

مداران در محدوده 335 کف محکمی را پی ریزی میکند/

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
              نموادر بسیاری عالی است و کامل اما روند مداران در میان مدت نشان می دهد که تمامی نمادها(به جزء خودرو) به نظر من همین وضعیت خوب را دارند اگر لصف کنید نمودار کوتاه مدت را بیارید فکر کنم برای سهامدار عجولی مثل من که دید کوتاه مدت درباره این سهم دارم خیلی ممنون می شوم

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

متشکرم و واقعا مرا شرمنده محبت خود نمودید ،آرزوی موفقیت برای دوستانی فهیم همچون شما را دارم

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

دوستان در نمودار فوق با دقت توجه کنند که برگشت قیمت بسمت مثبت میتواند رشد قیمتی قوی بهمراه داشته باشد

نظر

• dr.73
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 32

سلام دوستان مداران روند رشد رو شروع کرده هدف 400 تومن/:.wubsmiley.:/

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

مداران صف خریدشدن را در سر دارد :.thumbsupsmileyanim

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

رکیش صف خرید شده / مداران متعادل معامله میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! / مداران با عبور از 358 هدف 420 را در نشانه میگیرد

نظر

• امیران
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 242

رکیش صف خرید شده / مداران متعادل معامله میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! / مداران با عبور از 358 هدف 420 را در نشانه میگیرد

هدف سهم بالای 600 و میان مدت بالای 1000

مداران آماده ی پروازه....

تو این مدت حقوقی خودش رو کشت فقط تونست سهم رو 4

درصد منفی کنه.....

تا حالا فکر کردید اگه سهم ارزنده نبود

برا چی جلوی رشد و مفت خریدن حق تقدم

این همه تلاش میکردن؟؟؟

نظر

• طلوع پیروزی
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 172

بنام خدا
                            حال نگاهی به اخبار سیاسی امروز

----------------------------------

عراقچی: برخی مسایل باید در سطح سیاسی حل شود/ هفته آینده با اشمیت جلسه دارم

تهران -ایرنا - عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با بیان اینکه برخی مسایل باید در سطح سیاسی حل شود، گفت: به احتمال زیاد هفته آینده من و خانم هلگا اشمیت معاون کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جلسه ای خواهیم داشت.

معاون امور حقوقی و امور بین المللی وزیر امور خارجه روز سه شنبه در گفت و گوبا خبرنگار گروه سیاسی ایرنا افزود : جلسه اخیر کارشناسان ایران و 1+5 که از صبح روز گذشته (دوشنبه) در ژنو آغاز شده بود ، حدود ساعت 7 امروزسه شنبه به وقت ژنو پایان یافت و پیشرفتهای خوبی حاصل شده است .

عراقچی تصریح کرد: کارشناسان گزارش خود را به معاونان و مدیران سیاسی ارائه خواهند کرد چرا که برخی مسایل هنوز باقی مانده که باید در سطح سیاسی حل شود.

وی اظهار داشت: به احتمال زیاد هفته آینده جلسه ای بین بنده و خانم اشمیت برگزار می شود.
                            معاون وزیر خارجه در پاسخ به این سوال که آیا کارشناسان ساز و کار اجرایی توافقنامه ژنو را تعیین کرده اند، گفت: کاری که کارشناسان باید انجام می دادند ، انجام گرفته است .

وی تصریح کرد: تبیین جزئیات اجرایی توافق و تقدیم گزارش به مدیران سیاسی ، نتیجه کار آنها بوده که در مجموع مثبت است.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

سفر چهار روزه هیئت پارلمانی انگلیس به ایران

هیئت پارلمان انگلیس قرار است 16 تا 20 دی ماه از ایران بازدید کنند و در این مدت مقدمات سفر هیئت پارلمانی ایران به انگلیس را فراهم سازند.

به گزارش فارس، به نقل از خبرگزاری رویترز، نمایندگان پارلمان انگلیس قرار است هفته آینده از ایران دیدار کنند تا بتوانند مقدمات دیدار نمایندگان مجلس ایران از انگلیس را فراهم کنند؛ گامی که هدفش ارتقاء روابط میان دو کشور است.
                            ------------------------------------------------------------------------------------------

حال یک خبر دیگر که در هفته آینده می باشد و مرتبط با شرکت و گروه انفورماتیکی می باشد
                            16 تا 17 دی ماه

نظر

• طلوع پیروزی
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 172

بنام خدا
                              با سلام خدمت دوستان

این هفته سومین همایش بانکداری الکترونیک را درپیش داریم و امسال استقبال بسیار خوبی از این همایش شده است
                              خود این همایش یک خبر برای این صنعت، برای این هفته می باشد
                              ----------------------------------------------------

یکی از حامیان این همایش شرکت داده پردازی می باشد و برنامه های خودش را در این همایش دارد.
                              از برنامه های در مورد ریانش ابری می تواند سخن گفت که در این همایش با هدایت شرکت و مدیریت شرکت این جریان اجرا می شود.همچنین سخنرانی مدیریت شرکت در بخشهای این نمایشگاه می باشد
                              همچنین بحث گارگاه و غرفه شرکت در این همایش می باشد
                              بحث کارگاه امسال شرکت داده پردازی

سامانه نظام هویت سنجی الکترونیکی بانکی (نهاب)
                              عنوان کارگاه (7): سامانه نظام هویت سنجی الکترونیکی بانکی (نهاب)
                              خلاصه کارگاه: سامانه نهاب در ادامه پروژه نماد ( گواهی دیجیتال نظام بانکی ) و در راستای تشکیل پروفایل متمرکز مشتریان نظام بانکی تعریف شده است. هدف این پروژه تخصیص یک شماره منحصر بفرد و گواهی دیجیتال به هر مشتری بانکی فارغ از حسابها و تنوع بانکها می باشد، به نحوی که آن شخص حقیقی یا حقوقی به عنوان مشتری مجموعه نظام بانکی شناخته شود.
                              مدرس : مهندس عبدالمجید کریمی
                              محل فعالیت : شرکت داده پردازی ایران
                              میزان تحصیلات : مهندسی کامپیوتر
                              مخاطبین پیشنهادی کارگاه : مدیران ارشد و میانی بانکها کارشناسان اجرایی حوزه بانکداری الکترونیک شرکت های ارائه کننده خدمات بانکداری الکترونیک اساتید، کارشناسان و دانشجویان علاقمند
                              سرفصل های پیشنهادی مدرس : • سامانه نظام هویت سنجی الکترونیکی بانکی (نهاب)
                              • زیرساخت کلید عمومی و سامانه نهاب
                              • زیرساخت نرم افزاری سامانه نهاب
                              خلاصه رزومه مدرس : • فارغ التحصیل دانشگاه تهران در گرایش نرم افزار
                              • مدیریت پروژه نهاب
                              • فعالیت در شرکت داده پردازی ایران از سال 1369
                              • فعالیت در وزارت نفت
                              • فعالیت در مرکز تحقیقات مخابرات ایران در نیمه دهه شصت

برای اطلاعات بیشتر می توانید به این آدرس رجوع کنید

http://conf.mbri.ac.ir/ebps3/

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

گفته شده با وجود آنکه مداران اعلام نموده طرح شاپرک هیچ ارتباطی با این شرکت ندارد و وجود هرگونه اطلاعات افشا نشده ای را رد نموده ولی در این نماد یک مجتمع اقتصادي شبه دولتی و یکی از سهامداران حقیقی در نماد فعال شده اند . لازم به ذکر که با اجرای طرح شاپرک نیاز به امضای دیجیتال از ضروریات طرح خواهد بود که نماد داده پردازی ایران از این محل با قراردادهای مهمی روبرو خواهد شد که همین امرنماد را در این گروه مورد توجه قرار داده است. از سوی دیگر شرکت توسعه ریزکامپیتور ایران که مالکیت 100 درصدی آن در اختیار داده پردازی میباشد در شرف دریافت مجوز پی اس پ میباشد که این مجوز به ارایه‌دهندگان خدمات پرداخت الکترونیک تعلق میگیرد که این مهم داده پردازی را به صورت غیر مستقیم درگیر تحولات طرح شاپرک خواهد نمود .
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X