داده پردازي ايران ( مداران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : داده پردازي ايران ( مداران )

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    در 120تومان بیست میلیون برای خرید نشستند

جالبه تا امروز اجازه رقابت در خرید ندادند و فقط صف فروش قرار میداد
    دیدند گندش داره در میاد و همه دزدی و بالا کشیدن مال مردم رو فهمیدن امروز کل حق هارو دارن میخرن تا پرونده رو فوری ببندن!
    حق هایی که براحتی 20درصد بالاتر میشد فروخت رو مفت خریدن
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• زيمنس
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 147

اين جور كه داره پيش ميره امروز همه حق ها رو ميخوان بدن/:.tonguesmiley:./

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

واقعا ما داریم کجا زندگی می کنیم.... نه فقط یکی به من اینو بگه تکلیفمو بدونم....
        امروز کفم بری از معاملات این سهم...
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• طلوع پیروزی
          عضو عادی
          • May 2013
          • 172

بنام خدا
          با سلام
          از حق های استفاده نشده حدود 90 میلیون را کمیته امداد در دست خودش گرفت.
          با خرید حق ها کمیته حدود 170 میلیون سهام را در دست گرفته است، که با سرمایه جدید تا امروز می شود، حدود 26 تا 27 درصد شرکت را در دست خود گرفته است.

می توان گفت :ترکیب حقوقی شرکت داده پردازی به این شکل شده است با سرمایه جدید

ملی انفورماتیک حدود 40 تا 42 درصد
          کمیته امداد حدود 26 تا 27 درصد
          حقیقی عمده 2 تا 3 درصد
          شرکت سبا حدود 1.5 تا 2 درصد
          و غیره.....

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

به اطلاع مي رساند، امروز يكشنبه مورخ 1392/12/25 كليه معاملات نماد معاملاتي حق تقدم استفاده نشده شركت داده پردازي ايران ابطال شد. معاونت بازار

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              به اطلاع مي رساند، امروز يكشنبه مورخ 1392/12/25 كليه معاملات نماد معاملاتي حق تقدم استفاده نشده شركت داده پردازي ايران ابطال شد. معاونت بازار
              چرا؟
              www.mahak-charity.org

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

یعنی فکر میکنید سازمان میاد حقهارو بر اساس قیمت سهم باز کنه این غیر ممکنه چون قیمت پایانی روز قبل ملاکه اما سازمان میتونه به اینا فشار بیاره که حقهارو باید تا روز آخر که تعیین کردید بمرور بفروشید و نذاره اینا دوباره همون کلاش بازیشونو دربیارن و مجدد با منفی کردن سهم حقهارو مفت بردارن... یعنی میشه سازمان بفکر سهامدارانی باشه که 6ماه پولشون خوابیده و این 2تا حقوقی نامرد دارن علنا سرمایه سهامدارانو جلو چشم سازمان ازشون دزدی میکنه...... منکه باور نمیکنم چون مطمئن هستم الان این 2 تا حقوقی دارن فکر میکنن چطور میتونن با یک نقشه جدید هم به سازمان دهن کجی بکنن هم به سهامداران.....

نظر

• طلوع پیروزی
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 172

بنام خدا

با سلام خدمت دوستان
                  امیدوارم این باطل شدن حق ها باعث خیر و برکت برای همه باشد.
                  اما در این بین سازمان بورس باید یک کار دیگر را هم انجام می داد تا عدالت بدرستی رعایت می شد، چون در این بین بسیاری هم بوده که سهامشان را با حق جابجا کرده اند و در این بین سهام خودشان را از دست داده اند و حق تقدمها را هم از دست داده اند و در صورتی که نتوانند این سهامهایشان را جایگزین کنند، برای این دسته ضرر می باشد و اجحاف در حق این گروه می باشد.

امروز سازمان بورس همانطور که معاملات حق ها را باطل کرد باید معاملات خود سهام شرکت را هم باطل می کرد

عملکرد متضاد در سازمان بورس
                  واقعا این سازمان بورس عملکرد متضادی دارد!؟

مثل اینکه گفتن، در مورد فروش حق تقدمها ، فقط باید حدود 5 درصد حق تقدم در روز فروش داشته باشند و بیشتر از این جایز نبودن و به خاطر این معاملات باطل شده است، واقعا این سخن خنده دار می باشد و یا گفته می شود نباید بین حق و قیمت سهام تفاوت زیاد باشد، البته این سخن بسیار درستی می باشد؟ اما یک تضاد در عمل این سازمان می باشد، که جای سوال دارد.
                  برای نمونه سخن از حق تقدم تکمبا(کمباین سازی ایران) را مطرح می کنیم
                  در تاریخ 23 بهمن 112 میلیون حق استفاده نشده در قیمت 45 تومان معامله شد یعنی حدود 20 درصد از سهام شرکت و در حالیکه همان روز قیمت سهام شرکت در قیمت حدود 200 تومان معامله می شد، این یعنی تضاد در عملکردها.

امیدوارم این جریان به منفعت و سود ما سهامداران جزء باشد و سناریوی دیگری از طرف حقوقی خاص با هماهنگی سازمان بورس نباشد

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

امیدوارم فردا سازمان حقهارو با توجه به اختلاف زیادش با سهم که ناشی از تصمیم به دزدی حقوقی سهم است بدون محدودیت بازش کنه تا حق سهامداران پایمال نشه....

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      دیدند گندش داره در میاد و همه دزدی و بالا کشیدن مال مردم رو فهمیدن امروز کل حق هارو دارن میخرن تا پرونده رو فوری ببندن!
                      حق هایی که براحتی 20درصد بالاتر میشد فروخت رو مفت خریدن
                      در اصل توسط طلوع پیروزی پست شده است View Post
                      بنام خدا
                      با سلام
                      از حق های استفاده نشده حدود 90 میلیون را کمیته امداد در دست خودش گرفت.
                      با خرید حق ها کمیته حدود 170 میلیون سهام را در دست گرفته است، که با سرمایه جدید تا امروز می شود، حدود 26 تا 27 درصد شرکت را در دست خود گرفته است.

می توان گفت :ترکیب حقوقی شرکت داده پردازی به این شکل شده است با سرمایه جدید

ملی انفورماتیک حدود 40 تا 42 درصد
                      کمیته امداد حدود 26 تا 27 درصد
                      حقیقی عمده 2 تا 3 درصد
                      شرکت سبا حدود 1.5 تا 2 درصد
                      و غیره.....
                      در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                      چرا؟

اول از همه تشکر فراوان از جناب صحرایی بکنم / دوستان امروز با حرکت انفجاری بنده تمامی معاملات تقدمها را با دستور جناب صحرایی باطل کردم/ بعد از نحوه معامله 7 میل از تقدمها سریع خود را به تالار حافط رساندم ان هم با پیک موتوری / با اصرار فراوان و سماجت زیاد بالاخره با صحرایی دیدار کردم / نحوه معاملات و دستهای پشت پرده را برایش بیان کردم که با بررسی جناب صحرایی صحت ادعای بنده برایش محرز شد و سریع دستور ابطال کل معاملات را اعلام کرد

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

جالبتر اینکه وقتی جناب صحرایی با مدیر معاملات کارگزای مربوطه تقدمهای مداران صحبت میکرد و میگفت چرا این مدلی اردر فروش میگذاری بنده خدا در جواب میگفت شخصی بنام مشهدی فراهانی (( گویا مدیر امور مالی مداران )) دستور میدهد این چنین در استانه پایین بفروشد / ضمنا با بررسی جناب صحرایی مشاهده شده که امروز و روزهای قبل هم کمیته امام خریدار تقدمها بوده است

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

خلاصه بعد از خداحافظی و تشکر فراوان رفتم شرکت مداران / انجا فقط اجازه دادند که با مسول سهام اقای قنبری صحبت بکنم و هیچگونه اجازهایی برای دیدار یا مدیر عامل و همین اقای فراهانی به من ندادند / البته یکی از نگهبانان هم با من بود تا خدایی ناکرده ......نزنم / بنده خدا اقای قنبری هم با شنیدن حرفهای بنده فقط میگفت حق با شماست و من کاریی نمیتوانم انجام دهم /

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

سرتان را درد نیاورم کلی با اقای قنبری حرفیدم و بی نتیجه / البته حدود ساعت 2 بود که بهش گفتم تقدمها را من امروز باطل کردم باورش نمیشد و میگفت اصلا امکان نداره شما شماره حساب بده تا پولت را سر موعد مقرر به حسابت بریزم/ بنده به قنبری پرخاش کردم که مال من و امسال بنده را این اقای فراهانی برای چی ارزان میفروشد حتما.....گرفته است که این کار را با حقالناس میکند / دوستان توجه کنید 131 میل سهم استفاده نشده است این اقایان و یا خانمها برای خود شیرینی سهمی 1 تومان پول چای بگیرند که سهم امثال بنده را ارزان تقدیم کمیته امام بکنند میشود 131 میلیون تومان / مبلغ خوبی برای پاداش و عیدی یک کارمند میباشد و..و...و...و..
                            آخرین ویرایش توسط جعفرزاده؛ 2014/03/16, 21:49.

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

و در اخر به این نتیجه رسیدم که با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشود / دوستان در هر مورد و هر سهم خاصی که نامردی و تخلف و دستکاری قیمت در ان صورت بگیرد با پیگیری مداوم و صد البته حضوری و با تعداد نفرات بالا خیلی راحت و مسالمت امیز میشود حق و حقوقمان را از این افراد و حقوقی متخلف گرفت همانند حرکت امروز بنده / خودم اصلا باور نمیکردم که جناب صحرایی چقدر دقیق و کاملا قانونی با ابطال معاملات حافظ منافع سهامداران باشد / یک تجربه بسیار شیرین و ارزشمندی برای من شد. دوباره از جناب صحرایی تشکر میکنم و از کاربران هم معذرت میخواهم که وقتشان را گرفتم
                              آخرین ویرایش توسط جعفرزاده؛ 2014/03/16, 21:50.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post

اول از همه تشکر فراوان از جناب صحرایی بکنم / دوستان امروز با حرکت انفجاری بنده تمامی معاملات تقدمها را با دستور جناب صحرایی باطل کردم/ بعد از نحوه معامله 7 میل از تقدمها سریع خود را به تالار حافط رساندم ان هم با پیک موتوری / با اصرار فراوان و سماجت زیاد بالاخره با صحرایی دیدار کردم / نحوه معاملات و دستهای پشت پرده را برایش بیان کردم که با بررسی جناب صحرایی صحت ادعای بنده برایش محرز شد و سریع دستور ابطال کل معاملات را اعلام کرد
                                با سلام
                                از شما بابت پیگیریتان ممنونم

سازمان باید خیلی زودتر از این جلوشونو میگرفت و اجازه نمیداد مال مردم رو هرروز در 8درصد منفی قرار بدند
                                امیدوارم این ابطال باعث بشه حق هارو به تدریج در روزهای اینده در قیمتهای بالا بفروشند تا لااقل بخشی از اجحاف علیه دارندگان حق ها جبران بشه و طوری نشه که فردا همشو در 8درصد مثبت بفروشند که در اینصورت فقط میشه حدود 7درصد اختلاف

سوال اصلی اینست که ایا واقعا سازمان اطلاع نداشت که اگر نداشت یک مصیبت است و اگر داشت و کاری نمیکرد یک مصیبت دیگر

با تشکر مجدد از شما
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X