کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فکر میکنم مداران با شکست حمایت 280تومن، پرنوسان با موج های بیست سی تومنی میتونه تا 215تومن هم پایین بیاد.
این تحلیل با اومدن سهم به بالای 390 تومن فیلد میشه.قیمت کنونی 306تومن
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
احمدخان جونم سلام.درد و بلایت بخورد در فرق سر هرچی کفتارصفت است.من هم مداران دارم.ارومبورس خان از خوبها میباشد.نیت اش هم خیر است.اما آنها که دارند و زالوصفت بازی روی سهم میخواند دربیاورند ای الهی که سرمایه شان به خطر بیفتد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
احمدخان جونم سلام.درد و بلایت بخورد در فرق سر هرچی کفتارصفت است.من هم مداران دارم.ارومبورس خان از خوبها میباشد.نیت اش هم خیر است.اما آنها که دارند و زالوصفت بازی روی سهم میخواند دربیاورند ای الهی که سرمایه شان به خطر بیفتد.
انشالله مداران بشه ده هزار تومن،شما هم سود کنید.
من دیگه رو مداران نظر نمیدم.
اگر بخوام هم بخرم بدون خبر دادن به سایت ها در قمیت مناسب خواهم خرید.
فعلا که برنامه ای برای خرید ندارم ولی همینکه از بالای 350 تومن به دوستان میگم میشه پایینتر خرید .
حتی اگر مداران به قیمت های من نرسه همین که امروز حدود 10-15 درصد میتونند پایین بخرند برای من بسی جای خوشحالی که تونستم به دیگران اندک کمکی کرده باشم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من این تحلیل رو خیلی دوست دارم...یه کانال صعودی که کف کانال تاچ زیاد داشته و سقف کانال هم حوالی 450 هست...388 هم اولین مقاومت هست که باید بشکنه...کانال مرتب و ترو تمیزی هست
نماد داخل یک کانال صعودی با شیب صعود تند قرار داره و اکنون بعد از اصلاح در کف کانال قرار گرفته و توانایی داره تا سقف کانال حرکتی انجام بده
قیمت حمایتی (پله دوم) ۳۰۴ تا ۳۱۰ تومان
هدف ۴۴۷ تومان
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
سلام
مداران بعد از اعلام زمان پرداخت سود سال 94 یه نامه داده بود که نمیتونه طبق جدول زمان بندی شده سودش رو پرداخت کنه و زمان اون به تاخیر افتاده بود. دوستان اطلاع دارند که بعد از اون زمان مداران سودش رو پرداخت کرده یا نه؟
ممنون
سلام
مداران بعد از اعلام زمان پرداخت سود سال 94 یه نامه داده بود که نمیتونه طبق جدول زمان بندی شده سودش رو پرداخت کنه و زمان اون به تاخیر افتاده بود. دوستان اطلاع دارند که بعد از اون زمان مداران سودش رو پرداخت کرده یا نه؟
ممنون
اره خیلی وقته پرداخت کرده
من نمیدونم کسی رفته گزارش توجیهی افزایش سرمایه مدارانو بخونه یا نه
حتما برید بخونید رو کدال هست
شركت واضحو روشن اعلام کرده که اگه افزایش سرمایه اکی بشه برای سال 96 30 میلیارد سود خالص ما میتونیم بسازیم
یعنی با سرمایه 1300 میشه هر سهم 23 تومن
یعنی اگه مجوز افزایش سرمایه شركت بیاد شركت میتونه تو اولین پیشبینی 96 سود با سرمایه جدیدو 23 تومن اعلام کنه یعنی همین سود فعلیش
این دیگه تحلیل نیست برید گزارش توجیهی رو بخونید خود شركت گفته
شفاف همه چی رو توضیح داده
افزایش سرمایه شركتهای ای تی مثه تولیدی ها نیست تا وقتی پول دستشون اومد خط تولید راه بندازن و وقتی خط تولید راه افتاد یه عالمه طول بكشه تا اینا به سود دهی برسن
اینا افزایش سرمایه میدن تا تجهیزات وارد کنن و بعدم اجاره میدن همشم تو سال 96 انجام میشه و از برج 5
بنابراین اولین پیشبینی تعدیل حداقل 100 درصدی باید داشته باشه
نظر